Toti se vraća na Olimpiko, drugi Amer mu više odgovara

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.03.20. | 11:22

Legenda Rome spremna na saradnju sa budućim predsednikom

Osam meseci bez Rome. Suviše je veliki „zavisnik“ Frančesko Toti od kluba kome je posvetio celu karijeru da bi se tek tako „skinuo“, zbog čega postoji mogućnost da se vrati na Olimpiko čim se realizuje najava promene vlasničke strukture i dosadašnji prvi čovek Džejms Palota preda ključeve još jednom Amerikancu Danu Fridkinu.

Baš zbog Palote, neslaganja kako se vodi klub, načina na koji su tretirani njegovi sinovi (Danijele de Rosi i Alesandro Florenci), te izostanka šampionskih ambicija, Toti je prošlog leta napustio ulogu savetnika sportskog direktora. Prijatio se, čekao povoljan trenutak i izgleda da ga je dočekao, jer i sam priznaje da se raduje promenama u vrhu rukovodstva.

Izabrane vesti

I da je spreman da sarađuje sa Fridkinom.
„Ako bi me pozvao, javio bih se. I procenio šta je najbolje. Nikad ne reci nikad“, sleže ramenima Toti.

Nekadašnji kapiten je posle odlaska sa funkcije uplovio u menadžerske vode i čak postao agent Interovog talentovanog napadača Sebastijana Espozita, ali jedno je gledati utakmice i voditi tuđu karijeru. Nešto sasvim drugo dati celog sebe Romi.
U određenom trenutku shvatio sam da moram da poštujem navijače i dres koji sam nosio. Nikad ne bih mogao da izdam klub koji mi je toliko toga dao“, poručio je Frančesko Toti.

(FOTO: ©AFP)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara