Pazarci nastavili da jačaju ofanzivu: Srećković uz Ljajića i Sumu za Evropu kraj Jošanice

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.01.24. | 18:45

Pouzdani ofanzivni vezista stigao na šestomesečnu pozajmicu iz Poljske

Letos su na srpskoj fudbalskoj pijaci odjeknula pojačanja Novog Pazara, odnosno angažmani Sejdube Sume i Adema Ljajića na krilima kojih je klub istakao kadidaturu za visok plasman. Uspeo je tim sa stadiona kraj Jošanice da zimsku pauzu dočeka na deobi četvrtog mesta sa 29 bodova i uz realne šanse u borbi za međunarodnu vizu, ipak, 24 postignuta gola učinak je u ofanzivi ispod onog kojim mogu da se pohvale konkurenti, a jedan od igrača koji će tokom proleća pokušati da doprinesu efikasnosti je Nikola Srećković.

Krilni napadač stigao je u Novi Pazar na pozajmicu iz Visle Plok i u redovima superligaša će provesti narednu polusezonu, saznaje Mozzart Sport, te će novopostavljeni strateg Igor Matić imati na raspolaganju niz sjajnih ofanzivnih vezista.

Izabrane vesti

Srećković, koji je letos prešao iz Spartaka u poljski tim, u dresu Visle je upisao minute na 11 zvaničnih duela i pružio doprinos u borbi kluba za plasman u Ekstraklasu, međutim posle šest meseci se opredelio za povratak u Srbiju gde će se sa novim timom boriti za mesto u plej-ofu Mozzart Bet Superlige.

Nekadašnji adut Spartaka i Voždovca neretko je protiv Pazaraca pružao sjajne partije, te bi već ukoliko ponovi takva izdanja predstavljao značajno pojačanje, a priliku da upiše zvanični debi imaće u prvom prolećnom kolu Superlige, na gostovanju Železničaru. Podsetimo, pre Srećkovića, dres Novog Pazara u aktuelnom prelaznom roku zadužili su Stefan Dimić i Sead Islamović.



tagovi

FK Novi PazarNovi PazarMozzart Bet SuperligaNikola Srećković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara