Radost Pazaraca u poslednjem kolu prošle sezone ©Star Sport
Radost Pazaraca u poslednjem kolu prošle sezone ©Star Sport

Pazarci promovisali trenera i sređuju finansije: Bićemo jedini u zemlji bez dinara duga

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.06.21. | 17:58

Najava boljih dana na stadionu kraj Jošanice

Fudbalski klub Novi Pazar krenuo je da postavlja temelje rada za narednu sezonu. Iz kluba sa stadiona kraj Jošanice, poručuju da će do 15. juna regulisati sva dugovanja i razrešiti sve nedoumice oko pitanja učešća u Superligi naredne sezone, a danas je promovisan i šef struke. U pitanju je dokazani superligaški strateg Milan Milanović, koji je sa Pazarcima dogovorio saradnju u narednoj sezoni.

Milanović, koji je sa Radom ostvarivao odlične rezultate u prolećnom delu prošle sezone, u Novom Pazaru će sarađivati sa svojim dugododišnjim saradnicima Zavišom Pejićem, trenerom golmana i Vladimirom Pročikijevićem, stručnjakom za kondicioni rad. Pored Rada i Novog Pazara, Milanović je u karijeri, između ostalih, vodio i Zemun, OFK Beograd, Hajduk iz Kule, niški Radnički i Radnik. U inostranstvu je radio u moldavskom Šerifu i kazahstanskom Irtišu.

Izabrane vesti

"Ovim putem želimo da obavestimo javnost i naše verne pristalice da nema razloga za brigu kad je reč o dobijanju licence za naredni šampionat. Iako smo imali rok još tri godine za izvršenje obaveza prema poveriocima u sudskom Unapred pripremljenom postupku, sve obaveze izmirićemo do 15. juna i na taj način rešiti sve nedoumice oko dobijanja licence za takmičenje u Super ligi. Tako ćemo postati i jedini klub u zemlji koji neće imati ni jedan jedini dinar duga", stoji u saopštenju UO Novog Pazara.

Pazarci su u dramatičnoj završnici prošle sezone uspeli da izbore opstanak u elitnom takmičenju, ali ovog leta očigledno žele da obezbede stabilne temelje za narednu sezonu, kako po pitanju finansija, tako i kada je u pitanju stanje i kvalitet igračkog kadra. Postavljanje Milana Milanovića upravo to najavljuje.


tagovi

Milan Milanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara