Pedro Martins (©Star Sport)
Pedro Martins (©Star Sport)

Pedro Martins: Sa Zvezdom bismo imali poteškoće

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.09.20. | 19:48

"Teoretski možemo biti favoriti za mnoge timove, ali Crvena zvezda je imala mnogo dobru godinu iza sebe", rekao je Portugalac

Trener Olimpijakosa Pedro Martins očigledno nije previše zadovoljan ishodom žreba za plej-of Lige šampiona, pošto bi on mogao da ga spoji sa Crvenom zvezdom. Šampion Grčke je prošle sezone imao dosta problema sa crveno-belima i jasno je da bi oni mogli da se ponove i ovog leta. Naravno, ukoliko ekipa Dejana Stankovića prethodno izbaci kiparsku Omoniju.

Sa druge strane, Kiprani deluju kao mnogo lakši protivnik za giganta iz Pireja, s obzirom da je Olimpijakos ubedljovo slavio u prijateljskom okršaju krajem jula (3:0).

Izabrane vesti

"Igrali smo prijateljski meč sa Omonijom, ali pod drugačijim uslovima za obe ekipe. Stavri su se mnogo promenile. Crvenu zvezdu vrlo dobro pozajemo. Teoretski možemo reći da su stvari lakše, u smislu da poznajemo protivnike, ali ne zaboravimo da smo u potpuno drugoj sezoni i dugačijoj situaciji. Svi timovi žele u Ligu šampiona, to su dva plej-of meča, ko god želi da prođemora da bude veoma fokusiran i ozbiljan. To moramo da budemo, Olimpijakos kojeg svi poznajemo", rekao je Martins.

Crvena zvezda i Olimpijakos su prošle sezone ostvarili po jednu pobedu u međusobnim okršajima. Klub iz Pireja je slavio u poslednjem meču grupe B, uz mnogo sreće, golom El Arabija iz penala u 87. minutu i prošao u nokaut fazu Lige Evrope. Tragičar crveno-belih na tom meču bio je Portugalac Tomane, koji je promašio jedanaesterac u 43. minutu utakmice.

"Teoretski možemo biti favoriti za mnoge timove, ali Crvena zvezda je imala mnogo dobru godinu i tu postoji određeni stepen poteškoća. Biće to dve uravnotežene utakmice i uvereni smo da možemo da prođemo. Ne možemo da imamo preferencije. Sačekaćemo da saznamo ime protivnika i da se pravilno pripremimo za utakmicu. Jasno je da je Olimpijakos tim koji mora da igra u Ligi šampiona i za to se pripremamo. Znamo šta ovo znači za sve", dodao je Martins.



tagovi

Pedro Martins

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara