Petar Grbić se vraća, Mijatović ide

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.06.19. | 12:19

Budućnost iz Podgorice aktivna na transfer tržištu

Jedan odlazak i mogući dolazak u Budućnosti iz Podgorice. Reč je o Milanu Mijatoviću, iskusnom golmanu koji će imati inostrani angažman i Petru Grbiću, bivšem igraču Partizana, koji bi mogao ponovo da zaigra za Budućnost, pišu Dnevne novine, a prenosi CdM.

Osvajač Kupa Crne Gore i vicešampion države ostaje bez golmana. Mijatović definitivno ide u inostranstvo, papiri se završavaju i u narednih par dana će se znati gde će nastaviti karijeru. Ime kluba se drži u tajnosti. Mijatovića se sećamo iz sudara sa Partizanom kada je bio jako dobar na golu.

Izabrane vesti

Što se tiče Grbića, 30-godišnji ofanzivac trenira sa ekipom Branka Brnovića, mislilo se da je povratak nemoguć, ali će miljenik navijača sesti sa upravom kluba da razgovara o povratku.

Jasno je da će Plavi morati finansijski da se isprse, naročito kako bi ispravili grešku od letos kada su Grbića praktično oterali pošto nije bio u planovima tadašnjeg trenera Zorana Govedarice.

Uprava je shvatila da je pogrešila, a novim povratkom nekadašnji igrač OFK Titograda, Mogrena, Olimpijakosa, Levadijakosa, Hapoel Berševe, Partizana, Ahisara i Radničkog iz Niša bi još jednom dokazao privrženost prema Budućnosti.

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara