www.crvenazvezdafk.com
www.crvenazvezdafk.com

Petarda Zvezdinih omladinaca u Španiji

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.12.22. | 00:30

Het-trik Svefana Miladinovića u pobedi nad Vajt Fjučr Falkonsima

Omladinci Crvene zvezde deklasirali su Vajt Fjučr Falkonse u trećem kolu grupne međunarodnog turnira Al Abtal u Španiji – 5:2 (2:1). Na putu ka drugoj pobedi u grupi crveno-bele je poveo trostruki strelac Stefan Miladinović, a mrežu ekipe iz Saudijske Arabije pogađali su još Mateja Radonjić i Luka Lečić.

U uvodnih sat vremena utakmice prisutni u Kambrilis kampu gledali su revolvraški obračun Stefana Miladinovića i Hasana Fakihija. Krilni napadač Zvezde je već u prvom minutu doveo izabranike Zorana Rendulića u vođstvo, u 18. ga i duplirao, ali je Fakihi praktično u narednom sledećem napadu prepolovio zaostatak, da bi u 52. i poravnao rezultat.

Izabrane vesti

Međutim, Miladinovićeva bila je poslednja. Iskoristio je krilni fudbaler grešku golmana Vajt Fjučr Falkonsa, spakovao odbijenu loptu u mrežu za het-trik i tako utabao put omladincima Crvene zvezde ka pobedi. Već u 62. potvrdio ju je Radonjić, a u desetak minuta pre kraja još jednu slabu reakciju protivničke ekipe iskoristio je Lečić za petardu srpskog tima.

Crvena zvezda posle tri odigrane utakmice ima sedam bodova i deli prvo mesto sa Valensijom. Grin Fjučr Falkonsi i Monako imaju po tri, dok Vajt Fjučr Falkonsi i lisabonski Sporting imaju po jedan.

Crvena zvezda je igrala u sledećem sastavu: Lainović, Neeljković (od 46. Matić), Lečić, Vidojević, Mimović, Majstorović (od 64. Cvetković), Ćebić, Radonjić, Miladinović, Stojsavljević (od 46. Bošković), Brajić (od 75. Nikčević)



tagovi

omladinci crvene zvezde

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara