Đerar Pike (Reuters)
Đerar Pike (Reuters)

Pike spasio Barsi sezonu - registrovana tri pojačanja, slede pregovori sa ostalim kapitenima

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.08.21. | 13:21

Klub nastavlja da radi i na redukovanju primanja Serhija Busketsa, Đordija Albe i Serhija Roberta

Drama oko registracije igrača Barselone gotovo da je završena i to sa srećnim krajem. Za to je zaslužan zamenik kapitena Đerar Pike, koji je prihvatio drastično smanjenje plate. Barselona je tako uspela da registruje Memfisa Depaja, Erika Garsiju i Reja Manaja za Primeru.

To znači da će svi prvotimci biti dostupni

Izabrane vesti

Ronaldu Kumanu na otvaranju španskog šampionata protiv Real Sosijedada

Kako je saopšteno, klub nastavlja da pregovara sa ostalim kapitenima, a pre svug Serhijom Busketsom, Đordijem Albom i Serhijem Robertom, na prilagođavanju njihovih plata aktuelnoj situaciji u Barsi, uz napomenu da su svi voljni za saradnju.

Ovog leta, Barselona je odradila niz prodaja i pozajmica, što je značilo da se svi igrači mogu da budu registrovani za početak sezone.

Žan-Kler Todibo prodat je Nici za 8.000.000 evra, Žunior Firpo je otišao u Lids za 15.000.000, Trinkao je pozajmljen Vulverhempton za 6.000.000, Karles Alenja je prodat Hetafeu za 5.000.000, a Konrad de la Fuente je otišao za Marsej za 3.500.000.

Prodaja Alenje i De la Fuenetea je bila za 50 odsto cene, jer su uključivale pravo na ponovnu kupovinu.

Osim toga, Barsa je raskinula ugovor sa Mateusom Fernandezom, dok se još ne žuri sa registracijom Kuna Aguera s obzirom na to da se očekuje da iskusni Argentinac neće biti dostupan zbog povrede sve do novembra.


tagovi

Đerar PikeĐordi AlbaSerhio BusketsMemfis DepajRej ManajErik Garsija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara