Komentari na vest

Piksi: Ova ekipa nema limit, a ima potencijal za mnogo veće stvari

S

Statler

pre preko 2 godine

Pade mi na pamet replika iz Lepote poroka: "Sa kakvim mi međedom život prođe"....ko sve nije bio selektor. A suza mi krene kad se samo setim Krstajića i Ćurčića. Pa to je strašno...
S

Sima Urosevac

pre preko 2 godine

Zivela Srbija I kolevka srbstva- KOSMET !
F

Familija

pre preko 2 godine

ČESTITAMO selektore čestitamo ORLOVI
J

Japp

pre preko 2 godine

Covjek radi super posao,reprezentacija je mlada osim Tadica i Gudelja svi momci su ispod 27 godina.Samo ga pustiti da radi svoj posao👍
b

bd

pre preko 2 godine

Ovom pobedom Piksi je dokazao onu cuvenu kako se postaje sampiona. A to je : izadjes na teren kada je najteze i pobedi. Bravo Sampioni, bravo Piksi! Zivela SRBIJA !!!!

Delija

pre preko 2 godine

Posle Antića nismo imali selektora do sada, Bravo za Piksija, ima tu sportsku drskost, u koju niko nije verovao, svaka čast, i hvala na prelepo vece! Zivela Srbija
O

Otodjibaje

pre preko 2 godine

Evo, moram da priznam da sam bio protiv Piksija, rekao sam-sta moze da nam donese ovolika arogancija i samouverenost bez pokrica, jer kao trener je radio u Japanu i Kini... Zato se sad izvinjavam i kazem da konacno mi Srbi treba da pocnemo da verujemo u sebe i svoje mogućnosti!!! Piksi, izvini!
K

Kome kako

pre preko 2 godine

U Kini sve cuvena imena trenera imao je od koga da uci e sad sto narod ne razmislja dublje to je druga prica.Liga jeste slaba ali struka trenera je top.Slicno je bilo i u Japanu.Na primer Arsen Wanger Nagoja-Arsenal.
r

riot

pre preko 2 godine

I ne daj boze na SP odigramo lose,opet ce te ga pljuvati. Piksi je majstorcina bio dok je igrao i fudbal ima u malom prstu. Covek je verovao do samog kraja i isplatilo mu se ,on je rodjen pobednik... Po meni najbolji fudbaler sa ovih prostora!!!
M

Marko78

pre preko 2 godine

Pa ako cemo tako i fudbal je u najboljim godinama kao jedan od najboljih fudbalera sveta igrao u Japanu.. tako je birao svoj put, nije pogresio
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Kul sto se sad izvinjavas, ali dzaba ti izvinjavanje ako ces ga poslije prvog kiksa opet poceti pljuvati. Zato pamet u glavu. Nauci nesto iz ovog iskustva.
r

realno85

pre preko 2 godine

Piksi svaka cast. Konacno posle 20 i kusur godina imamo selektora koji ima onu stvar. Koji je hrabar i zeli da se nadigrava, koji ide da pobedi a ne da ne izgubi i kome se sve tp veceras vratilo. Hvala ti Piksi sto si vratio veru u srpski fudbal. Hvala ti sto si pomogao ovim momcima da shvate da vrede i da se treva boriti za svoj nacionalni tim do poslednjeg daha. Zelim ti jos mnogo uspesnih godina na klupi nacionalnog tima.
S

Sasa_PFC

pre preko 2 godine

Verovao sam u Piksija iz prostog razloga jer je bilo ocigledno od prve seleltorske izjave da ima karakter.Na prvom mestu promenio je najbitniju stvar u kompletnoj reprezentaciji a to je stil igre.Uvek smo igrali odbrambeni fudbal iako smo posedovali kvalitetne igrace na celom terenu,od dolaska Stojkovica videli smo samo fudbal....apsolutni fudbal koji daje rezultat.Druga i najbitnija stvar na vecerasnjoj utakmici je Mitrovic na klupi od pocetka...,ašto...pa kao faktor igraca koji je spreman da promeni rezultat.Da je igrao od pocetka A.Mitrovic bio bi potpuno zatvoren a i siguran sam da je veoma dobro skautiran od strane Portugala.Najavljivana je igra od samog pocetka sa 2.spica a ispostavilo se da nam je glavni adut na klupi i to upravo iz razloga zbog cega je usao u drugom pol.Usao je svez i tako primorao iovako izmorene igrace Portugala da posebno obrate paznju na svezeg Mitrovica za kojeg nemaju resenje ni bolje odbrane od Portugala.Naravno sama taktika selektora od pocetka presing,posed lopte su dodatno opteretile umorne igrace koji nisu imali prilike da igraju takav stil na svom stadionu.Svaka cast Piksiju na taktici koja bi movla da bude kao reper za buduce selektore na koji se nacin dolazi do rezultata
S

Sedorf10

pre preko 2 godine

Eto objasnjavase svi novinari i svi prethodni selektori kako Sergej i Tadic ne mogu zajedno. Kako je 2 spica previse u reprezentaciji. Kako ne moze reprezentacija da se zamisli bez "asa Kristal Palasa", koji je tamo cak i kapiten. I Piksi kaze dobro kad ne moze bez Milivojevica ja su da ga oteram jer nema kvalitet da igra u reprezentaciji, kad ne mogu Sergej i Tadic ja cu bas da ih stavim da pokazem da itekako mogu, kad ne moze sa 2 spica ja cu da stavim 3 spica. Pa da vidim moze li tako neznalice. I Piksi dokaze neznalicama da sve moze. E zato je Piksi to sto jeste, a oni su to sto su.
T

Tomaš ue

pre preko 2 godine

Tako je brate moj..sve kao da sam ja pisao..
B

Bolek

pre preko 2 godine

To je to, svaka čast na komentaru.
Г

Гостимировић

pre preko 2 godine

Какав је био против Милана 1988, такав је био вечерас против Португала!!! Један је Драган Стојковић са Паси пољане!!! Посебно хвала Рејмонду Гуталсу што га остави на клупи, тог 29. маја 1991. године.
S

Sale555

pre preko 2 godine

Bravo. Nerealna samouverenost. Konacno hrabra igra reprezentacije. Ipak smo i dalje evropski Brazilci. Samo je nedostajalo malo vise one stvari. Svaka cast!
b

box

pre preko 2 godine

SVAKA CAST.....
G

Gledalac

pre preko 2 godine

Preuzima li krstajic repku zna li se sta?Mislim da je pravo vreme da on razigra ekipu za svecko

Delija

pre preko 2 godine

Tacno bih ga upucao
M

Majstor zna..

pre preko 2 godine

Piksi je pokazao kapacitet velikog trenera.Sjetimo se drugih selektora,onih čuvenih teza da SMS i Tadić ne mogu igrati zajedno a kod njega igraju zajedno sa Živkovićem i Kostićem plus dva špica.Svaka čast!!!
G

Gost 2

pre preko 2 godine

I taj selektor koji je to tvrdio je odveo repku na svetsko.
R

Ron Džeremi

pre preko 2 godine

E to se zove totalni fudbal
T

Tomaš ue

pre preko 2 godine

Prevarant svetski..gde je sad??Koga trenira taj stručnjak??Tad nismo imali veze..nego sreca..bili nam Tadic i Mitar u formi..Austrija nas uneredila..Arnautovic nije hteo da nam da hol..Jedva Gruziju pobedili.mja ne zaboravljam..veze nismo imali.movo je fudbal pravi..a ne ko razni magovi..Muslsle..Tumbe..Krste..Curad..
t

ti si

pre preko 2 godine

Bog,ti si majstor,ti si trenerčina,Pixi kraljinooooo
c

czbg1

pre preko 2 godine

Ova ekipa i te kako ima limite i to velike. Ali kada uspes da ih sakrijes i pobedis boljeg protivnika, onda si sampion, onda si Piksi.

Mladen Mladenovic

pre preko 2 godine

Ovo je jedan od najpametnijih komentara koje sam procitao na portalu. Sportski pozdrav