Komentari na vest

Pioli kao Neo - izbegao još jedan metak, ali bi mogao da mu presudi 'ubica velikana'

K

KIMI 85

pre 5 meseci

Lepo je jedan novinar opisao, Pioli je postao predvidljiv. Ekipa u napadu nema nikakav plan, Leao se ponasa toliko nonsalantno da je postalo bezobrazluk. Nema mu..da da stavi Jovica koji je uhvatio formu zadnjih par meceva, nego Zirua koji ne zna gde bije vec par meceva. Tri centralna igraca na sredini, sva trojica isti profil. Nema ofanzivnog veznog da poveze napad i sredinu vec Loftus Cik glumi tu poziciju. Protiv Sasuola mora sa pobedi inace leti. A dal je dobro da ostane, ta pobeda nista ne donosi. Covek nista ne menja, stvari su iste. A ako ode, prica se da ce Abate preuzeti do kraja sezone, e to bi bilo tek dno. Ako je istina da saudijci hoce da kupe Milan i vrate Maldinija, jedini spas. Ovi amerikanci nemaju veze sa fudbalom.
A

Anđus

pre 5 meseci

Ciga Đorđević
O

OOiO

pre 5 meseci

Malo je reci da je Milan postao tezak odron od kluba, bez ideje i vizije, bez identiteta, bez plana i organizacije, bez discipline i reda, bez hijerarhije, bez nekog jasnog plana, ako ne promenimo vlasnika do kraja sezone, tesko nama.
4

44643675

pre 5 meseci

koji vi?!?!?!

Pjanić sa tri žutaa

pre 5 meseci

Milan ima ili je imao tri vanserijska igraca. Ernandeza, Leaa i Menjana. Ernandez vec nekoliko godina stagnira, ne razvija se kao igrac. Leao, ogroman talenat, verovatno ce biti procerdan nezainteresovanoscu. Nesto kao Baloteli. Menjan je tu najjaca karika pa je i on poceo u poslednje vreme da prima golove kao amater. Sve bi to moglo biti drugacije da nije Piolija, prosecnog trenera i jos vaznije, nikakvog autoriteta. Ova trojica bi sad vredeli stotine miliona da je tu neki drugi trener. Ovako, leti vreme uzaludno i njima i Milanu. A karijere fudbalera su kratke.

bez_EU4ije

pre 4 meseca

@Pjanić sa tri žutaa Nažalost, potpuno si u pravu.

bez_EU4ije

pre 4 meseca

@Pjanić sa tri žutaa Nažalost, potpuno si u pravu.

bez_EU4ije

pre 4 meseca

Nažalost, potpuno si u pravu 😑
O

OOiO

pre 5 meseci

Milan, real, Totenhem, celzi, klubovi koji najgore stoje sa povredama u Evropi...
O

OFK Beograd

pre 5 meseci

Niko od njih nije ni blizu Newcastle-u po povredama...
O

OOiO

pre 5 meseci

E, da, Njukasl sam zaboravio. Nije tacno da Milan nije ni blizu Njukasla, nama su se neki igraci tek sada oporavili, bili smo najgori u Evropi, a ni sada nismo daleko od vrha. Uslovno receno vrha.
V

Vazda

pre 5 meseci

Milan ima slabiji tim od Intera i Juvea, mozda cak i od Rome i Napolija. Sem Leaa i Hernandeza niko nije top igrac. Eventualno goman. A i Leao nije konstantan. Budu li mu dali otkaz, verovatno ce pucati sebi u nogu. Isto kao sto su Maldinija, i onda se Milan vraca na period u zadnjih deset god
O

OOiO

pre 5 meseci

Od Napolija i Rome nemamo sigurno iako razlika nije ni preterano velika, a sa juventusom smo tu negde, rekao bih da smo nesto malo bolji i od njih. Ti bi da ostane sp? Tragikomicno, ako nas i dalje bude vodio, vise necemo imati ko da nam igra, i to ne samo u odbrani...
L

Lombardia89

pre 5 meseci

Nama da nema Zirua i Menjona tacno bi bi bili tu oko 7-8 mesta haha Cardinale tako arogantno vodi klub i misli da sve zna
G

Gost0007

pre 5 meseci

Ostao je jer na trzistu nema Bog zna kakvih slobodnih trenera (osim Kontea). Mada i Kardinale broji sitno u Milanu, Arapi stezu obruc oko Milana ako je verovati Italijanskoj stampi.
D

Denso

pre 5 meseci

Milan totalno razocarenje…Skloniti Maldinija na onaj nacin, dovesti toliko igraca ovog leta da bi delovali ovako bezvoljno i pobrkano. Poleteli su daleko iznad svojih kapaciteta, iskoristili onakvu glupost Intera gde im je poklonio titulu, onda brukanje prosle sezone gde kao sampioni nisu zavrsili u Top4 (desilo se prvi put u istoriji Calcia) pa ih sud presudom protiv Juvea ubacio nekako…Sve su kao nesto tu u igri a realno ih splet okolnosti tu drzi.
G

Gost0007

pre 5 meseci

Definisi mi molim te ovo poklonio titulu? Ako ciljas na gresku Radua, greska, sastavni deo fudbala, uzgled da su vodili 5:0 to ne bi bio problem. Milan je te sezone vise nego zasluzeno osvojio titulu, najbolji skor protiv najjacih timova, sta vise i protiv Intera takodje, tako da nikakva poklonjena titula tu nije.
O

OOiO

pre 5 meseci

Ko nam je poklonio titulu? Milan je te sezone trebalo da ima jedno desetak bodova vise od Intera, samo zbog sudija koje nas potkradaju iz sezone u sezonu nismo i imali toliko na kraju.