Komentari na vest

Pioli pobeđuje, narativ se menja: Leao neuhvatljiv za Blekija (VIDEO)

S

Sempre Ac Milan

pre 29 dana

I tako kaže ovde da nije bilo raspoloženog majka ko zna kako bi meč završio!!!!?????A da nije bilo raspoloženog teračana trebalo je da bude laganih 5-1 za Milan
J

Jasno ko dan

pre 30 dana

Pioli ostaje još godinu samo zato što ameri neće nikad da ga otpuste i plate mu odštetu
5

51

pre 30 dana

Како Миленковић плива...
Z

Zocky

pre 30 dana

Lepa utakmica, puno prilika, Milan zasluženo pobedio, bio je bolji ali je i Viola bila dobra, Artemio Franki pun, lepo veče uz kalčo, ko u stara dobra vremena. Leao odličan, ali je kao klinac, mogao bi mnogo, mnogo više, kao da mu je samo do zezanja. Po meni ima sve predispozicije da bude bolji od svog arogantnog zemljaka na zalasku karijere, ali jednostavno ne želi da se cima. Onaj bi pak crkao ako ne bi on izveo penal, slobodnjak ili šta god ne bi li popravio svoj saldo, zato će uvek biti na listama najboljih, ali nikada najbolji, jer se mora biti čovek, gospodin na terenu da bi te i narod voleo. A ko su ta gospoda, skoro da ih više i nema, a nekada ih je bilo koliko hoćeš, samo u Milanu Barezi, Maldini, Nesta...
M

Monteroo

pre 30 dana

Kakva je to rupa,250 utakmica u seriji A niko ga neće,fiorentina nema izlaz sem da ga uvali nekim arapima...
v

vulex

pre 30 dana

decko se okliznuo i onda je rupa?? I VVDu se desi jbt, Bleki je ok stoper ali nije ispunio potencijal koji je bio 2018

Zinho86

pre 30 dana

Steta sto se Milan nije pojacao, klupa fali ove godine. Ne smatram da su imali tim za skudeto, ali bar bi im donela sirinu. Ovako, jedina sansa LE. Ali, realno..mnogo je jaka konkurencija, a svi koji su ostali u trci za LE, zele taj pehar.
G

Gost007

pre 30 dana

Steta sto se nije pojacao???? Pa sta je trebao milan da dovede koga jos??? Milan nikad jacu ekipu nije imao u zadnjih 15 god. Odbrana vezni red krila na svakoj poziciji po 2 igraca i to kvalitetna . Ako uporedimo sa ekipom koja je osvojila skudeto ova je 3 puta kvalitetnija. Problem je trener milan kod piolija svake godine pocne dobro onda upadne u krizu decembar januadmr februar i u martu se probudi i pocnu igraju ko najaci tim evrope. Evo pogledaj svaka sezona je bila takva od kad je pioli na klupi. Ali 3 meseca prosipanja bodova ne mogu nadoknade. Pioli mora da ode ako misle da napreduju kao tim.
L

LNS

pre 29 dana

Zinjo, vidi se da pomno pratis Hahaha Goste, tesko da je ova ekipa jaca od one koju je vodio Alegri (2010-2012), a i '22 smo imali Kesija, Tonalija i Ibrahimovica, ali, i Diaza i Rebica pa i Romanjolija i Aleksisa...
G

Gost007

pre 29 dana

Ako je tebi rebic bolji od pulisica onda ne treba komentarisati dalje. I kad si pomenuo romanjolia daj bogoti pa jesi li ti njega gledao u milanu uopste???? Ako nisi pogledaj ga u laciju taman je u rangu sa blekijem.
L

LNS

pre 28 dana

Rebic je kod nas gotovo iskljucivo igrao po levoj strani za razliku od Pulisica koji je igrac za sve tri pozicije iza napadaca s tim da kod nas igra samo desno pa i ne znam zasto poredis bas njih dvojicu. Rebic je cak morao da "krpi" i u spicu isto kao sto je i u svojoj reprezentaciji, a na pocetku svog boravka u Milanu je bio dobar , kao rezerva i vise nego zahvalan. Za Romanjolija postoji razlog zasto je bio na klupi, ali, imali smo solidnu rotaciju sa Tomorijem, Kaluluom, Kjerom i njim, Gabia bio 5. stoper. Pisemo i dalje o rotaciji, nadam se?
L

LNS

pre 28 dana

*isto kao sto je u svojoj reprezentaciji igrao po desnom krilu jer nije imao ko
l

lakisha

pre 30 dana

okliznuo se Bleki jbg
L

LNS

pre 30 dana

Moze Skaroni da prica sta hoce na tu temu, to nista ne mora da znaci. Milan veceras bolji samo za (taj) jedan gol? Malo sutra. I nije (Leao) projezdeo nego projezdio.

bleki

pre 30 dana

Milenkovic na pod a Jan Karlo sa klupe gleda i pita se zbog koga ja ne igram za Srbiju jos uvek...
P

Pises napamet

pre 29 dana

Koliko puta si gledao Simica i koliko puta je on igrao za Milan?