Stefano Pioli (©Reuters)
Stefano Pioli (©Reuters)

Pioli razočaran: Ništa nije funkcionisalo, zasluženo smo poraženi

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.02.21. | 09:18

Sledi gostovanje u Beogradu

Kad se trči šampionska trka porazi od ekipa kakva je Specija skupo se plaćaju. Ceh bi Milanu mogao da stigne koliko danas, jer Inter ima šansu da ga skine s prvog mesta.

Pogotovo je bolno da se protiv tima kakav je Specija odigra toliko loše, da i trener prizna da je poraz potpuno zaslužen. A, Stefano Pioli, šef struke Rosonera, razočarano je potpisao kapitulaciju nakon meča 22. kola Serije A.

Izabrane vesti

Ovo je prvi poraz Milana u gostima u prvenstvu još od decembra 2019. kada je u Bergamu doživeo debakl od Atalante (5:0).

Ovo je prvi putpuno zasluženi naš poraz ove sezone. Ništa nije funkcionisalo. Specija je zasluženo pobedila, mi nismo imali dovoljno ni kvaliteta ni intenziteta u igri, pa je protivnik lagano iskoristio sve te naše nedostatke. Moramo da reagujemo posle ovog poraza i reagovaćemo“, poručio je Pioli.

Šef struke Milana kiks protiv Specije vidi kao dobru opomenu za njegove igrače.

Ovo je vredna lekcija za sve nas. Shvatili smo da kada ne igramo na odgovarajućem nivou, možemo da se obrukamo kao ove večeri. Mi nismo tim koji je u stanju da pobeđuje ružno. Mi do pobeda dolazimo kroz pas, intenzitet, tempo, pa ako nema tih elemenata, onda smo potpuno bezopasni“.

Preuzeo je Pioli krivicu na sebe za poraz.

Mučili smo se da dođemo do igre, ništa nije funkcionisalo, uključujući i moj izbor igrača i njihovu izvedbu na terenu. Očigledno, ovo nije Milan koji volimo da vidimo na terenu i moraćemo da se popravimo već od sledeće utakmice. Pošteno je što smo teren napustili pognutih glava, ali već od sutra ćemo se vratiti na pravi nivo“, podvukao je Stefano Pioli.

A, prva sledeća utakmica je protiv Crvene zvezde u Beogradu... 


tagovi

MilanSerija AStefano Pioli

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara