Miralem Pjanić (©Reuters)
Miralem Pjanić (©Reuters)

Pjanić viđen u trening centru Juventusa, kuva se njegov povratak na leto?

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.10.21. | 17:54

Vezista iz Bosne i Hercegovine je i dalje visoko cenjen u redovima torinskog giganta

Obostrana želja je postojala, ali povratak Miralema Pjanića u Juventus prošlog leta ipak se nije dogodio pošto nije bilo dogovora sa Barselonom oko finansijskih detalja. Barsi je bio potreban neko ko će da preuzme bar deo njegove plate od 8.000.000 evra, Juventusu je trebalo da Pjanić prihvati značajno smanjenje plate zbog sve ozbiljnijih finansijskih problema...

Proteklog leta nije bilo leta, ali sledećeg... Tu bi svašta moglo da se dogodi. Vezista iz Bosne i Hercegovine, inače na pozajmici u Bešiktašu, ovih dana je viđen u trening centru Juventusa što je odmah pokrenulo lavinu spekulacija o mogućem povratku u klub gde je doživeo vrhunac karijere.

Izabrane vesti

Utorak, 20.45: (1,15) Srbija (9,00) Azerbejdžan (22,0)

Iako je na u mikrofon italijanskog Skaja rekao da njegov dolazak u prostorije Stare dame nema nikakve veze s eventualnim povratkom, italijanski mediji pišu drugačije. Daleko od toga da je poseta bila trivijalna. Naime, Pjanić je i dalje visoko cenjen u redovima torinskog giganta, pogotovo kod Maksa Alegrija s kojim je imao odličnu saradnju.

Pjanić je s Barselonom ugovorom vezan do juna 2024. godine, a u Bešiktašu, koji mu plaća gotovo polovinu ugovora, ostaće do leta posle čega ga čeka povratak na Kamp Nou. Tamo ga Ronald Kuman ne želi, ali sve je izvesnije da će Holanđanin da dobije zahvalnicu, što bi potencijalno moglo da promeni Pjanićev status.

Doduše, Juventus će pratiti razvoj njegove situacije. Ali, ističe se da bi Juve prvo morao da sredi finansije pre nego što krene u realizaciju njegovog povratnog transfera...



tagovi

Miralem PjanićBarselonaJuventusBešiktaš

Obaveštavaj me

Barselona
Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara