Planić se nije vratio sa ekipom u Haifu, u Emiratima ga čeka 4.500.000 evra za tri sezone

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.08.22. | 09:49

Izraelski šampion potvrdio da je aktivirana izlazna klauzula za igrača

Istorijski rezultat u Beogradu izgleda neće biti dovoljan da Bogdan Planić ostane u Makabiju i potpiše novi ugovor sa klubom. Iz tabora izraelskog šampiona potvrdili su da je stigla zvanična ponuda za srpskog štopera, kao i da se on nije vratio sa ekipom u Haifu.

Al Ahli je juče aktivirao izlaznu klauzulu od 1.800.000 evra za miljenika Makabijeve publike, a prema pisanju izraelskih medija na stolu srpskog igrača nalazi se fantastični trogodišnji ugovor od 1.500.000 evra po sezoni.

Izabrane vesti

"Dobili smo zahtev za kupovinu igrača od tima Al Ahli iz Dubaija. Ponudu smo dostavili igraču i njegovim predstavnicima i istovremeno radimo na pronalaženju alternativa. Igrač neće sa ekipom leteti u Izreal", poručili su sinoć iz Makabija.

U Haifi su Planiću za produžetak saradnje ugovora koji ističe narednog leta spremni da ponude tri puta manja primanja. Kako pišu Izraelci, supruga srpskog igrača bi više volela da ostane u Haifi, ali je konačna odluka ipak na Bogdanu, koji ima 30 godina i ovo mu je idealan trenutak da potpiše ugovor karijere.

Kao što ste mogli da pročitate još juče glavni kandidati za Planićevog naslednika su Hatem Abd Elhamed iz Hapoel Ber Ševe i nekadašnja nada Crvene zvezde, Nenad Cvetković, koji već dve sezone odlično igra za Ašdod.

Al Ain i njegov trener Sergej Rebrov su u trci sa vremenom, s obzirom da tamošnje prvenstvo startuje za sedam dana, pa se stoga i ne štedi u pokušaju da se angažuje kvalitetno rešenje na štoperskoj poziciji.


tagovi

Bogdan PlanićMakabi Haifa

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara