Igrači Plimuta (©Reuters)
Igrači Plimuta (©Reuters)

Plimut i Reksam za nastavak serija, promociju i najveće kvote na planeti

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.03.22. | 10:16

Mozzart spremio najjače koeficijente na dva duela

Zatišje pred buru. Ponuda je nešto manja početkom reprezentativne pauze, ali bukmejkeri Mozzarta ne odmaraju. Za danas su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu, i obe su sa Ostrva.

Plimut je favorit u duelu trećeg ranga Engleske sa Čeltnamom, baš kao i Reksam u sudaru sa Halifaksom u sklopu pete lige.

Izabrane vesti

Plimut ima jaku sezonu iza sebe i nalazi se na četvrtom mestu engleske Lige 1. Posebno je bio strašan u poslednjim rundama, gde je konstantno pobeđivao i istovremeno nije primao golove. Vezao je pet trijumfa sa sačuvanom mrežom i u finišu kampanje će pokušati da se uključi u borbu za direktnu promociju u Čempionšip. Na domaćem terenu Plimut izgleda veoma pouzdano u odbrani, te Čeltnam očekuje težak duel u zaostalom duelu 31. kola. Gosti su u tekućoj sezoni osvojili 50 bodova, zauzimaju 12. mesto na tabeli i ne mogu ni dole, ni gore. Na gostovanju, ekipa ima velikih problema, pošto je u 18 mečeva odigranih na strani ostvarila samo tri pobede.

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

--------------------

REKSAM - HALIFAKS (UTORAK, 20.45), KEC 1,85

Stokport je odmakao pratiocima i na putu je direktne promocije u četvrtu englesku ligu, ali Reksam i Halifaks nisu rekli poslednju reč. Obe ekipe su pokazale sličnu formu proteklih nedelja, ali Reksam će računati na prednost domaćeg terena u međusobnom duelu. U protekloj rundi Reksam je remizirao na strani kod Bromlija, prekinucvši niz od sedam pobeda na svim frontovima i trenutno je četvrtoplasiran. Domaćinu je njegov dom bio tvrđava, pošto je pretrpeo samo jedan poraz kod kuće tokom cele sezone. S druge strane, Halifaks takođe ima dobru kampanju i zauzima treće mesto na tabeli, sa sedam bodova zaostatka za liderom. Vezao je gostujući tim pet pobeda. Iako Halifaks ima razloga da bude zadovoljan nedavnim predstavama, to sigurno nije slučaj na putovanjima. Ostvario je samo dve pobede u poslednjih šest mečeva na strani.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara