PLS: Grafičar je ponovo lider, težak poraz Metalca

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.11.19. | 15:36

Remi Zlatibora i Kabela

Sluti da ćemo na proleće gledati nikad zanimljiviju trku za direktan plasman u Superligu Srbije.... Metalac je imao konstantnu formu, obečavao je i Zlatibor, ali na liderskoj poziciji u Prvoj Ligi Srbije ponovo je Grafičar.

Zvezdina filijala je lako savladala Budućnost iz Dobanovaca (2:0), i na pravi način iskoristila kikseve Metalca i Zlatibora. Istina, pitanje je da li se kiksom može nazvati bod Čajetinaca na gostovanju Kabelu.

Izabrane vesti

Grafičar je teže nego što se očekivalo došao do bodova protiv Budućnosti. Dobanovčani su se dobro držali tokom prvog poluvremena i defanzivnom postavkom ugušili napade čete Milije Žižića. Ipak, bravu Budućnosti  otrključao je levi bek Konatar u 48. minutu. Vrlo brzo odličnu formu demonstrirao je Jug Stanojev koji je otklonio bilo kakvu neizvesnost.

Dobar fudbal i preokret viđen je u Bačkoj Palanci. Metalac je posle prvog poluvremena imao prednost u sudaru sa domačćinom. Međutim, u nastavku je postojao samo jedan tim. Bačka je odigrala najboljih 45 minuta u sezoni. I počistila sa terena možda i glavnog pretendenta za ulazak u viši rang.

Drugu uzastopnu pobedu ostvario je Zemun i odvojio je od najugorženijih ekipa na tabeli. U Gornjoj Varoši je pao Trajal – 2:1.

Srbija 2 -20. kolo

OFK Bačka – Metalac 3:1 (0:1)

Novi Pazar – Kolubara 0:0

Dinamo Vranje – Sinđelić 4:1 (2:0)

Grafičar – Budućnost 2:0 (0:0)

Kabel – Zlatibor Čajetina 0:0

Radnički Pirot – Žarkovo 2:3 (2:2)

Smederevo – Radnički K 0:1

Zemun – Trajal 2:1 (2:0)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara