Ilustracija (©AFP)
Ilustracija (©AFP)

Pobede AEK-a i Šefild Junajteda najviše vrede u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.08.23. | 10:26

Nigde na svetu nećete da nađete veće kvote

Bukmejkeri Mozzarta ne miruju. I za danas su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

Promo koeficijenti se tiču kvalifikacija za Ligu šampiona i Liga kupa Engleske. U pitanju su jedinica na AEK protiv Antverpena, kao i kec na Šefild Junajted protiv Linkoln Sitija.

Izabrane vesti

AEK je u trećem kolu startovao u kvalifikacijama za Ligu šampiona, gde je imao posla sa Dinamom iz Zagreba. Pošto je u Hrvatskoj savladao Modre 2:1, izabranici Matijasa Almeide umalo nisu eliminisani na svom terenu, ali su u poslednjim sekundama postigli potrebne golove i prošli dalje. U Belgiji je Dvoglavi orao odigrao gotovo celo drugo poluvreme sa igračem više, ali su na kraju izgubili 0:1. Antverpen je prošle sezone napravio dramu u poslednjoj rundi belgijskog šampionata, uspevši da sasvim neočekivano dođe do titule prvaka. Početak nove kampanje sastava Marka Van Bomela nije tako uspešan, i Veliki stari zauzima tek sedmo mesto na tabeli posle četiri kola. Antverpen će u Atini morati da brani pobedu na domaćem terenu nad AEK-om od 1:0.

----------

Izađi na crtu, ispuni dnevni zadatak sa Mundobasketa i osvoji deo nagradnog fonda od 200.000 dinara!

----------

ŠEFILD JUNAJTED - LINKOLN SITI (SREDA, 20.45), KEC 1,45

Šefild Junajted se ove sezone vratio u Premijer ligu, ali početak kampanje je ispao užasan. Tri kola i tri poraza su iza Oštrica i trenutno zauzimaju četvrto mesto s kraja tabele. Domaćini su takođe podbacili u poslednje četiri utakmice, pa je meč protiv predstojećeg protivnika u drugoj rundi Liga kupa odlična prilika da se ova statistika popravi. Linkoln Siti igra u Ligi 1 i mnogo je bolje počeo novu sezonu. U šest zvanično odigranih mečeva klub ima četiri pobede, remi i poraz. Statistika je, naravno, dobra, ali ne sme se zaboraviti da su svi mečevi bili sa protivnicima koji su očigledno niže klase.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara