Ilustracija (©AFP)
Ilustracija (©AFP)

Pobede Marselja i Rendžersa najviše vrede u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.08.23. | 10:46

Nigde na svetu nećete da nađete veće kvote

I ove srede su u epicentru mečevi kvalifikacija za Ligu šampiona. Bukmejkeri Mozzarta ne miruju, i za danas su vam spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su dvojka na francuski Olimpik Marselj protiv grčkog Panatinaikosa, kao i jedinica na škotski Rendžers protiv švajcarskog Serveta u prvim duelima 3. kola borbe za kontinentalnu elitu.

Izabrane vesti

Panatinaikos je uspeo bez problema da prođe ukrajinski Dnjepar-1 u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Nadolazeći protivnik je mnogo jači. Ako su u utakmicama sa ukrajinskim klubom grčki fudbaleri igrali napadački fudbal, onda u predstojećem susretu nije činjenica da će tako biti, jer Marselj svakako nije navikao da bude u podređenom položaju. Marselj je do sada imao samo prijateljske utakmice, koje su završene sa različitim uspehom. Francuzi su u proteklih pet mečeva smenjivali pobede i poraze.

---------------------

Ako na svoj tiket dodaš jednu utakmicu Svetskog prvenstva za žene, možeš da dobiješ vaučer Belodore parfimerije od 25.000 rsd + 10.000 rsd

---------------------

RENDŽERS - SERVET (SREDA, 20.45), KEC 1,60

Rendžers je favorit u trećoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona, ali u poslednje vreme škotski klub ne igra najbolje. U pripremama za novu sezonu odigrao je četiri meča u kojima je doživeo dva poraza, remi i ostvario jednu pobedu. Prošlog vikenda je počelo prvenstvo Škotske, gde su Policajci izgubili od Kilmarnoka 0:1, tako da forma domaćina za predstojeći meč sada očigledno nije idealna. Servet je napravio iznenađenje u drugom kolu kvalifikacija, kada je odigrao herojski protiv belgijskog Genka. Kao očigledan autsajder i sa igračem manje celu utakmicu uspeo je da upadne u sledeće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara