Počelo je, počelo: Najuticajniji Barsin skaut stiže na Marakanu - razlog je Jović

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.11.18. | 09:18

Predstavnik katalonskog velikana već zatražio mesto u svečanoj loži stadiona Crvene zvezde

Šuška se o Napoliju i Bajernu, čeka se da Milan uđe u trku, ali Barselona je spremna da napravi prvi konkretan potez ka angažovanju trenutno najboljeg strelca Bundeslige Luke Jovića... Napadač Ajntrahta i strelac devet ovosezonskih pogodaka u nemačkom prvenstvu biće u subotu, tokom duela sa Crnogom Gorom, pod posebnom prismotrom. Naravno, ako mu selektor Mladen Krstajić ukaže šansu.

Prema saznanjima MOZZART Sporta mesto na najvećem srpskom stadionu rezervisao je glavni skaut velikana iz Katalonije. A razlog je upravo - Luka Jović. Tačnije, predstavnici Barselone su se već zvaničnim putem obratili ljudima it FSS i zatražili im da sačuvaju mesto za njihovog čoveka od poverenja u svečanoj loži. Reč je o čoveku čija reč se na Nou Kampu sluša i koji će narednih meseci pratiti razvoj i igre Luke Jovića.

Izabrane vesti

Posle odličnog proleća Luka Jović je nastavio sa odličnim izdanjima u redovima Ajntrahta. Ove sezone je postigao 12 golova u svim takmičenjima, i već se licitira o narednom klubu u karijeri igrača rođenog 1997. godine. Procena je da bi Ajtraht, klub koji ga je otkupio od Benfike, mogao da inaksira između 40 i 60 miliona evra na prodaji Luke Jovića... Reč je o sumi koji mogu da plate samo klubovi top nivoa. A Barselona pripada tom društvu.

Naravno, prisustvo glavnog skauta velikana iz Katalonije na Marakani ne mora da znači da će Barselona odlučiti da angažuje srpskog napadača. Međutim, to što je već praćen od takvog kluba dovoljno govori i nagoveštava da će Jović narednog leta biti jedna od glavnih zvezda letnjeg prelaznog roka.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Luka Jović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara