Pojačanje u Subotici - Mozzart postao sponzor Spartaka

Vreme čitanja: 2min | sub. 31.07.21. | 10:22

"Potpisivanje je samo početak jedne saradnje koja će se sastojati iz mnogo korisnih stvari za obe strane", rekao je Nikola Simović, predsednik Spartaka.

Uoči meča sa Zvezdom, FK Spartak je dobio novo pojačanje! Kompanija Mozzart postala je sponzor ovog Superligaša. Ugovor u Subotici potpisali su Nikola Simović, predsednik plavo-belih i Slobodan Prodanović, generalni direktor kompanije Mozzart.

Izabrane vesti

"Nama je veliko zadovoljstvo što smo uspostavili saradnju sa ovako velikom kompanijom kao što je Mozzart. Ovo je siguran pokazatelj da mi u Spartaku dobro radimo na terenu ali i van njega. Težićemo u narednom periodu u tome da klub napreduje u svim segmentima pa tako i u marketinškom. Potpisivanje je samo početak jedne saradnje koja će se sastojati iz mnogo korisnih stvari za obe strane", rekao je Simović.

Slobodan Prodanović izrazio je veliko zadovoljstvo zbog početka saradnje sa timom koji je iznedrio mnoge asove.

"Ponosni smo što danas postajemo sponzori jednog od najboljih sportskih kolektiva u Vojvodini i radujemo se saradnji na mnogim poljima. Spartak je klub sa dugom tradicijom, stabilan je Superligaš i prethodnih sezona je pokazao da ima potencijal za nastupe u Evropi. Nadamo se da će im pomoći da ostvare ambicije, odnosno da konkurišu za neku od pozicija koje vode u evropska takmičenja. Fudbalerima želimo uspešan start sezone, znamo da imaju težak raspored, ali verujemo da će publika uživati u prazniku fudbala u nedelju, kada u Suboticu stiže Zvezda", zaključio je Prodanović.

Nakon potpisivanja ugovora o sponzorstvu, domaćini su gostima pokazali stadion na kojem nastupaju, a Simoviću je uručena lopta sa obeležjem Mozzarta.



tagovi

Mozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara