Pojavio se prvi klub za Spiridonovića, hoće ga na pozajmicu

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.12.20. | 17:33

Krilni fudbaler bi mogao ponovo u Grčku

Dolazak Aksela Bakajoka, Slavoljuba Srnića i još jednog igrača ofanzivnih karakteristika, mogao bi da označi kraj mandata u Ljutice Bogdana Veljka Simića i Srđana Spirodonovića. Bivši član Bazela i Zemuna je letos odbijao ponude sa Kipra, Poljske i Rumunije, ubeđen da će se izboriti za status kod Dejana Stankovića. Nije uspeo.

Sa druge strane Srđan Spiridonović je, pisali smo već, imao uzlet na početku. Al kasnije je pao u veliku psihološku i igračku krizu. Retko je dobijao šansu, na kraju je totalnlno izgubio poverenje Dejana Stankovića. Plaćen 250.000 evra poljskom Pogonu, popularni Spidi je postao Zvezdin jedini promašaj letnjeg prelaznog roka.

Izabrane vesti

Na Marakani se nadaju da će uspeti da skinu da platnog spiska Srbina iz Beča, bez obzira na dugoročan ugovor. Crveno-beli su spremni da saslušaju ponude, a prema saznanjima MOZZART Sporta pojavio se prvi klub koji bi zainteresovan za brzonogog krilnog fudbalera. Reč je o grčkom Atromitosu, klubu koji trenutno zauzima devetu poziciju na tabeli grčkog prvenstva.

Za Atromitos igra i bivši napadač Vojvodine, Mačve i Partizana Bojan Matić. Nadaju se u elitnom naselju Peristeri da bi im Spirdonović pomogao da krenu ka gornjem delu tabele i možda obezbede učešće u Evropi.

Posebno što je popularni Spidi imao lepu avanturu u Grčkoj. Nosio je dres Panioniosa, i na 44 meča postigao 10 golova. Tada je skrenuo pažnju brojnih klubova, na kraju se odlučio za Poljsku.

Prema saznanjima MOZZART Sporta Atromitos želi da pozajmi Spirdonovića do juna i u ugovor o saradnji sa crveno-belima stavi otkpunu klauzulu od 250.000 evra. Čeka se konkretizacija posla, mada se Spirdonović nada da će se za njega pojaviti i ponuda iz Azije. 


tagovi

Srđan Spiridonović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara