©Reuters
©Reuters

Poketino: Volim kada vlasnici kluba dođu u svlačionicu

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.09.23. | 16:13

Strateg podržao čelnike Plavaca

Kriza kroz koju prolazi Čelsi iz nedelje u nedelju deluje sve kompleksnija i teže rešiva, a posle poraza od Aston Vile (0:1) jedna od glavnih tema medija čija je pažnja usmerena ka Stamford Bridžu je redovno prisustvo Bedada Egbalija, najbližeg saradnika Toda Bolija, u klupskoj svlačionici i kancelariji trenera posle svake utakmice.

Izabrane vesti

Iz perspektive medija pisustvo čelnika kluba i njihovih saradnika u zoni predviđenoj za igrače i stručni štab potencijalni je izvor nelagode, međutim sa takvim stavom nije saglasan Maurisio Poketino, strateg londonskog kluba.

"Volim kada vlasnici dođu u svlačionicu, smatram da je to dobro. Posle konferencije za štampu u nedelju došli su i podelili sa nama utiske, kao i obično. Takođe su to uradili posle utakmica protiv Liverpula, Lutona i Notingem Foresta", rekao je Poketino i dodao:

"Došli su sa Polom Vajnstenlijem i Lorensom Stjuartom, a ponekad je tu i Todo Boli. Pričamo o utakmici uvek posle mojih medijskih obaveza. Ne gledam to na loš način. Za mene je uvek dobro ako utiske podele sa nama".

Argentinski stateg je istakao da je važan pristup čelnika kluba.

"Ukoliko su došli zbog da bi držali govor ili nešto slično, to je drugačije, ali na način na koji nas posećuju su veoma dobrodošli. Oni su vlasnici kluba, tako da mogu da rade šta hoće. Na vrlo dobrom su putu i ​drago nam je što dolaze i provode vreme sa nama", rekao je šef stručnog štaba Čelsija.


tagovi

Maurisio PoketinoČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara