@sscnapoli
@sscnapoli

Poklon ispod jelke za Napolitance: Osimen potpisao do 2026. godine, klazula između 120 i 130 miliona evra

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.12.23. | 16:10

Nigerijac dobio godišnju platu od 10.000.000 evra

Božićni poklon za navijače Napolija. Viktor Osimen je stavio paraf na novi ugovor do 2026. godine, uz povećanje godišnjih primanja na 10.000.000 evra, nakon oporezivanja.

Potpis je prethodno na svom Tviter profilu najavio gazda Aurelio de Laurentis uz potpis "Gotovo!", a nakon toga su ozvaničeni i detalji saradnje. U ugovoru se nalazi i izlazna klauzula igrača u visini između 120 i 130 miliona evra.

Izabrane vesti

Pregovori su bili prilično dugi, imali su svoje uspone i padove. Letos je čak bio i na ivici da ode iz kluba, nakon spornog posta na Tik Toku. U pitanju je bila šaljiva klupska objava – na kojoj se vidi kako nigerijski napadač traži penal od sudije, pre no što isti promaši. Toliko ga je iznervirala da se spekulisalo kako žeki da iskoristi situaciju da bi izdejstvovao odlazak iz Napulja.

Ipak, vremenom se klima promenila, a sada vlada opšte zadovoljstvo u klubu, pošto se miljenik navijača obavezao na vernost.

Napoli je Osimena doveo u septembru 2020. godine za obeštećenje koje je sa bonusima iznosilo oko 80.000.000 evra, a Nigerijac je prošle sezone bio jedan od najzaslužnijih igrača za osvajanje toliko čekanog "skudeta".

Osimen je do sada odigrao 118 utakmica za Napoli i postigao 67 golova, uz 17 asistencija. Prethodno je igrao za Volfzburg, Šarlrou, Lil, a u Evropu je stigao iz Ultimejt strajkers akademije iz svoje zemlje.


tagovi

Viktor Osimen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara