Pol Ins protiv Marija Mandžukića: On nije rešenje za Junajted

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.10.19. | 19:01

Dovedite mlađeg napadača, poručuje nekadašnji vezista Đavola

Šest sezona u dresu Mančester junajteda daju za pravo Polu Insu da digne glas. Mada, Đavoli su sada u takvoj situaciji da sada nije ništa lakše nego ih „poklopiti“...

Nekadašnji vezista Junajteda Ins digao je glas protiv dovođenja Marija Mandžukića u klub, jer smatra da se treba okrenuti mlađim igračima. Samo okretanje na mlađe momke, koji bi stasavali da nose crveni dres, donosi spas Mančesteru, smatra bivši reprezentativac Engleske.
Smatram da Mandžukić nije pravo rešenje. Veliki klubovi nikada ne prodaju svoje najbolje igrače u januaru, tako da koga god da Junajted dovede na zimu, biće to „krpljenje rupe“. Ako su već okrenuti podmlađivanju ekipe, onda bi trebalo da dovedu i mlađeg napadača, a ne Mandžukića ili Ibrahimovića“, rekao je Ins.

Izabrane vesti

On priznaje da je razočaranje na koje je grane spao moćni Mančester junajted.
Protiv AZ Alkmara nisu imali šut na gol. To je sramotno. Tri patetična šuta protiv Njukasla. To je bruka za Mančester junajted“, poručio je Pol Ins.

Mada, sve su jače glasine sa Ostrva da će Crveni đavoli uskoro skrenuti i sa ovog puta, jer se Masimilijano Alegri pominje kao naslednik Olea Gunara Solskjera, kojem se sprema svilen gajtan...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara