FA kup (©Reuters)
FA kup (©Reuters)

Polufinala FA kupa: Čelsi na Mančester Siti

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.03.21. | 19:05

Sautempton ide na Lester

Poznati su svi polufinalisti FA kupa, a žrebom je odlučeno da će se na pretposlednjem koraku pred borbu za trofej sudariti Čelsi i Mančester Siti!

U drugom paru Sautempton čeka Lester, ali će fokus javnosti definitivno biti na sudaru dva giganta. Oba polufinalna susreta igraće se tradicionalno na Vembliju i to za vikend 17. i 18. aprila.

Izabrane vesti

-------------------------

Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDE.

-------------------------

Ovo je prvi susret Čelsija i Sitija u jednom kup takmičenju posle finala Liga kupa pre nešto više od dve godine. Bilo je to takođe na Vembliju kada je Siti slavio posle boljeg izvođenja jedanaesteraca, a utakmica je ostala upamćena po nesvakidašnjem potezu i čistom neprofesionalizmu Kepe Arizabalage koji se uoči penal ruleta oglušio o ideju tadašnjeg šefa Maurisija Sarija da ga zameni s Vilijem Kabaljerom. Posle tog skandala 80.000.000 evra plaćeni golman počeo je da popločava svoj put ka statusu rezerve na Stamford Bridžu, dok je Siti slavio osvajanje trofeja.



tagovi

FA kupžreb

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara