Old Traford (©Reuters)
Old Traford (©Reuters)

Ponoćno saopštenje Mančester junajteda: Odložena utakmica sa Brentfordom

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.12.21. | 01:12

Premijer liga izašla u susret Crvenim đavolima

Duel 17. kola Premijer lige Brentford - Mančester junajted neće biti igran u utorak od 20.30 časova.

Gosti sa Old Traforda dobili su dozvolu Premijer lige da odlože meč zbog nekoliko igrača i članova stručnog štaba zaraženih virusom Kovid 19. Nije naveden tačan broj obolelih, ali se u saopštenju objavljenom na klupskom sajtu nešto pre ponoći po britanskom vremenu (01.00 po centralnoevropskom) navodi da meč neće biti igran u planiranom terminu. Novi će biti naknadno određen.

Izabrane vesti

Kako bi se sprečilo širenje virusa, Ralf Rangnik je otkazao trening planiran za ponedeljak, dok je Junajted zatvorio svoj trening centar na 24 sata, a zaraženi se nalaze u izolaciji.

Premijer liga je prethodno na zatev londonskog kluba odložila duel Totenhema i Brajtona koji je trebalo da bude igran u nedelju. Razlog je, takođe, korona među igračima Pevaca, zbog čega Pevci prošlog četvrtka nisu igrali meč poslednjeg kola Lige konferencije sa Renom, s tim da je ta odluka donela velike komplikacije.

Naime, Francuzi koji su već bili doputovali u Englesku nisu bili za odlaganje, a kako klubovi nisu mogli da se dogovore oko novog termina, UEFA je odlučila da utakmica ne bude odigrana. U međuvremenu je već održan žreb parova šesnaestine finala, tako da će najverovatnije Totenhem biti izbačen iz takmičenja.

Ime engleskog kluba našlo se među kuglicama zajedno sa Viteseom, mada se očekuje da duel Totenhem - Ren bude registrovan pobedom gostiju 3:0, a to bi onda značilo ostanak holandskog predstavnika na drugom mestu, odnosno prolaz u narednu fazu i eliminaciju Totenhema.


tagovi

Mančester JunajtedPremijer ligaBrentford

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara