Ponosni Borjan: Generacija potvrdila dominaciju, želimo duplu krunu!

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.05.20. | 22:49

"Jedino mi je žao što nismo mogli da igramo pred našim fenomenalnim navijačima, ali ovo je i njihova titula. Očekujem ih već na sledećeoj utakmici pa ćemo zajedno još jednom da slavimo", istakao je iskusni čuvar mreže

Milan Borjan će prvi put u karijeri biti u prilici da sa kapitenskom trakom podigne šampionski trofej, ali ne želi da se zadrži na tome već najavljuje napad na toliko čekanu duplu krunu.

Njegova ekipa je večeras na Banjici na dominantan način overila 31. šampionski trofej.

Izabrane vesti

"Preponosan sam na saigrače, trenere, upravu, sve zaposlene u klubu jer smo još jednu sjajnu sezonu završili šampionski. Osvajanjem treće uzastopne titule nastavili smo da pišemo istoriju, pokazali smo koliko je Zvezda velika. Ova generacija je potvrdila dominaciju na terenu, na Banjici smo samo stavili pečat na Superligu. Jedino mi je žao što nismo mogli da igramo pred našim fenomenalnim navijačima, ali ovo je i njihova titula. Očekujem ih već na sledećeoj utakmici pa ćemo zajedno još jednom da slavimo", istakao je Borjan.

Navijači su sačekali igrače ispred stadiona, ispratili su ih pesmom i vatrometom do „Marakane“, ali Borjan kaže da će pravo slavlje biti tek na kraju sezone.

"Želimo duplu krunu, mislim da je vreme da ona stigne na Marakanu. Spremamo se za Inđiju i verujem da ćemo nastaviti uspešnu sezonu", zaključio je Borjan, jedan od sedmorice fudbalera iz ove generacije Crvena zvezde koji je osvojio sve tri poslednje titule.



tagovi

Milan Borjan

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara