Komentari na vest

Ponovo radi Neosvojiva tvrđava

L

LazaLaza

pre preko 2 godine

Zatvorise ovi tvrdjavu veceras
O

Oprezno veceras

pre preko 2 godine

OPREZNO I BEZ SRLJANJA VECERAS, I NERESENO JE DOBAR REZULTAT,SAMO FALKO DA NE IGRA,TO JE NAJBITNIJE!
G

Gost Ivo

pre preko 2 godine

Imam neki osećaj da ćemo izgubiti večeras.
P

Penal u Krusevcu

pre preko 2 godine

i ja imam neki osecaj da ce klub koji namesta i igra redovne sklanjalice sa svojim filijalama po nasoj ligi opet izgubiti u GENT-u po drugi put za redom,jer tamo u Evropi nema sklanjanja i sudija da sviraju penale kad je gusto ko protiv Napretka u Krusevcu i protiv Metalca!
G

Gost Ivo

pre preko 2 godine

Koliko ovde ima opterećenih i ostrašćenih ljudi, pa to je neverovatno. Momci, možemo se naći negde na pivu i poneti ulaznice sa utakmica, da vidimo ko za koga navija i ko je pravi navijač. Imam 42 godine, do pre 5 godina redovan posetilac svih zvezdinih utakmica. Kada čovek iznese svoj osećej, on dobije minuse ili navija za Partizan. Ja samo kažem ono što osećam da će biti, a svim srcem navijam da nisam u pravu.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Znamo kako je sada, i znamo ko upravlja sada NAŠOM ZVEZDOM,,,,, ,,,,,, SVE ZNAMO, SVE, SVE,,,,, BAŠ SVE!!!!!!!! da se ponavlja više, dosadilo je to i Bogu i ljudima. ,, ,,,,,, ALI I PORED TOGA, UPRKOS TOME , I UPRKOS SVEMU : ,,, večeras , NAPRED ZVEZDOOOO! NAPRED ZVEZDOOOOOOOOOOOO!!!!! JEDNA, JEDINA, I NEPONOVLJIVA!!!! 💖💗💓💞💕💟💟💟💟💟💯💢💥💯💢💥💪💪💪💪💪⭐🌟⭐🌟⭐🌟⭐🌟🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
P

Pop 84

pre preko 2 godine

Šolju mleka pa u 9 u krevet.
J

Jugoplastika

pre preko 2 godine

I ti za njim.
5

5.titula,2.LS i 4 LE

pre preko 2 godine

Zvezdom upravlja najsposobniji covek i Doktor za fudbar Z.Terzic uz Mamica najjaci covek u fudbalu na celom Balkanu u zadnjih 20.god,koji za samo 6.god u klubu osvoji cak 5 TITULA, 2 LIGE SAMPIONA I 4 LIGE EVROPE! Cisto da te podsetim ako si zaboravio....
N

Nebitan10

pre preko 2 godine

Molim vas,bez euforije,nek se prica posle meca kako je neoavojiva tvrdjava,ostavimo tonza posle,samo da uzmwmo 3 boda
k

kao kakao

pre preko 2 godine

Sankcije nicim izazvane,a da ih nije bilo Zvezda bi bila prvak Evrope dva puta zaredom i '92.Barsa tih godina nije predstavljala problem tadasnjoj Zvezdi.
z

zufer1989 delija

pre preko 2 godine

i ti ga pretera brate moj zvezdaski, po toj logici bi osvojili i 93, 94 95 i tako sve do danas hihihih. malo objektivnosti nije na odmet brate moj, napred zvezda aleeee napred zvezda aleeee
B

Buster

pre preko 2 godine

Zufer-Po toj logici,ti ne znas sta si napisao ovde ,kakvo lupetanje,kakve godine spominjes,logicki si nelogican.91 su bili prvaci,92 za malo,posle toga nikad blizu.A i logicki da ti nisi Zvezdas ,to je najveca logika u tvom komentaru.
G

Grdoje

pre preko 2 godine

Pali su i Kajzerslautern Deki se tu proslavio i Roma kada je golcinu zabio Nikola Zigic, Keln dva puta, steta zbog sankcija i cudnih spleta okolnosti od 2008, ubedljivo najveci klub na balkanu, ali od lozenja i slave se ne zivi mada je lepo podsetiti se.
G

Gostioničari

pre preko 2 godine

Baš od 2008. nije najveći klub na balkanu, možda jeste bila do te godine. Od tada je Dinamo iz Zagreba.
G

Grdoje

pre preko 2 godine

Gostionicari@ upravo ti o tome pricam, iza Dinama stoji drzava.
P

Pravim se pametan

pre preko 2 godine

Mislim da nam danas sledi ili neka pobeda od dva ili tri gola razlike.. Ili isto tako poraz. Ne mislim da će biti egal utakmica rezultatski. Što se tiče proleća u evropi... Ili prvo mesto u grupi LE ili kalkulisemo da padnem na 3. Nama treba što više odigranih utakmica u evropi sa što više pozitivnih rezultata (pobeda ili nerešeno). Za početak da vidimo kakav sam prognoze večerašnji dešavanja. P. S. Za basket sam uveren da dobijamo pao, makar zbog statistike (svemu dodje kraj, pa bi trebalo večeras i ovim nizu izgubljenih u Evroligi)
I

IaM

pre preko 2 godine

Nikad nije dobro kad krenemo sa ovakvim loženjem, ne završi se dobro.
g

gustavklimt

pre preko 2 godine

Neosvojiva!!…uvek bila!
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Nastavlja se bezobrazluk drzavne Arene da stavlja prenose na programe koje dodatno naplacuju.
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Opa i Arena ima botove koje takođe plaćaju građani Srbije iz budžeta.
l

letecagugutka

pre preko 2 godine

Evo ja imam sve Arenine kanale, a ne placam nista dodatno. Jedino ako SBB mora dodatno da placa, a imas SBB
K

Koler

pre preko 2 godine

Ne baksuziraj te
G

Gost 034

pre preko 2 godine

Budimo ljudi, iako smo Srbi ... reče jednom jedan pametan čo'ek. Dosta je više braćo glupogi beskorisnog prepucavanjana i vređanja. Zagrljeni na utakmice, pa čiji tim izgubi neka plati pivo posle utakmice. Mislim na sve navijače, naročito naša dva najveća kluba, jer ih ovde ima najviše. Tekst se odnosi na večerašnju utakmice Zvezde u LE. Ako navijaš za Partizan, a ne možeš da pružiš podršku Zvezdi u Evropi (to se tiče svih nas, pa i Partizana), onda nemoj ni pljuvati i vređati. Suzdrži se. Iskali ljutnju, bes i mržnju na drugi način. Upravo sport je jedan od načina. Idi na bazen, trčanje, u teretanu. Želim pobede Zvezdi i Partizanu u evropskim mečevima, kako u fudbalu, tako i u košarci. Navijač sam CZ, ali se radujem povratku Željka Obradović u srpsku košarku. To je dobro za sve nas, to je dobro i za Zvezdu. Živeli!
T

TNT

pre preko 2 godine

Naročito za budžet poreskih obveznika.
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Cisto da znaju ljidi koji nemaju Arenu premijum, posto ce tamo biti prenos, imate prenos i na RTS 1...cisto da se zna. Idemo ciganiiiiii....samo jako
D

Delija RS

pre preko 2 godine

Napred Zvezdo, ludo volim te, ja ne mogu dnam bez tebe.....srce svoje sam spreman da ti dam...tanana na nana ..... u pobjedu juriš!!!
C

Cjepka123

pre preko 2 godine

Normalno da bolje igramo pred praznim tribinama, jer se često više uplaše naši od protivnika, pritisak odradi svoje, a pred praznim igraju opušteno i zato je ovakav niz.
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Tako je vec 20 godina vise stete nego koristi od punih tribina za one na terenu.
3

3010

pre preko 2 godine

Nama se kad vidim imena timova vise isplati da budemo treci i da igramo onu smesnu LK.Najiskrenije.Pogledajte timove koji su trenutno prvi i drugi u grupama Uefa Le.
V

Vuc

pre preko 2 godine

Treci ne dobija nista osim LK 16-finala. Prvi dobija 2.3 miliona evra, direktno je u 8-finala LE i cak dodatnih 5 bodova na licni koeficijent kluba. Drugi u grupi ide u 16-finala LE, dobija 1.1 milion evra i 2 boda na koeficijent. Najbolje je biti 1 pa 2 pa 3.
h

hoodieM

pre preko 2 godine

Sta sve ljudi komentarisu haos, a sto je najgore i neki novinar juce pita Stankovica na kzš da li je bolje da budete treci u grupi zbog laksih protivnika. Pa tom logikom najbolje onda da ispadnemo iz nase prve lige, pa da igramo drugu, mnogo su laksi protivnici, dobijali bi svaku 7:0...
9

951357

pre preko 2 godine

Pametno, bez zaletanja. Pricao sam i pre prve utakmice da nam njihov stil igre ne odgovara, tj. najmanje odgovara od svih protivnika u grupi. Ali svakako treba iskoristiti prednost domaceg terena i navijaca, i pritisnuti ih. Cak i nereseno nije lose, ali ovde moramo da probamo da uzmemo sva 3 boda.
U

Umni broj

pre preko 2 godine

Ko ce vise znati sta ti pricas...iskreno smoroio si I nas Zvezdase.
z

zufer1989 delija

pre preko 2 godine

tako je brate, samo treba pratiti sta ovaj decko pise i nema zime, uvek je sve pogodio i uvek je sve pricao pre nego sto se desilo. Ti si neki nostradamus dvadeset prvog veka, ma sila si. Pozdrav brate moj samo napred zvezda. A verovatno si znao i pricao si vec da cu da ostavim i ovaj komentar hihihi
b

bljuzga

pre preko 2 godine

Cudi me da znas kada igramo. Posto vise visis na Partizanu. Smorio si i nas delije
B

Bizmark

pre preko 2 godine

Kako kad su strucnjaci izjavili da je Braga favorit da ce sa Ludogorecom biti borba za to drugo mesto a da je Midtjiland ekipa sa kojom moze da se igra i gde treba traziti bodove, sad vidimo neke nove momente od eksperta koji sve zna.
Z

Zvezdale

pre preko 2 godine

Od dolaska Miloja na klupu Zvezde, Zvezda je odigrala 30 evropskih meceva na Marakani i izgubila samo 4 utakmice (Arsenal, Bajern, PSZ, Totenhem), npr bez pobede su ostali Sparta Prag, Krasnodar, Keln, CSKA, Salzburg, Liverpul, Napoli, Kopenhagen, Jang Bojs, Olimpijakos, Hofenhajm, Gent, Milan, Braga... Bravo Zvezdo!
R

Repac Plandiste

pre preko 2 godine

Mozart sport je ok. No pogledajte druge sportske portale. Neverovatno je da danas igra FK Crvena Zvezda utakmicu koja odlucuje o prolecu u Evropi dok kosarkasi Zvezde igraju evroligu sa PAO a u srpskim sportskim medijima skoro ni reci. Pijani milioneri i Faljijeve bebe gde god se okrenes. Mislim jasno je da drzava forsira svoje projekte kako finansijski tako i medijski ali neki izgleda zaboravljaju snagu i brojnost crvenobelog sveta. Sa ovim su se slozili...
p

plavac

pre preko 2 godine

pa ti ih ne čitaj,niko te ne tera.ako ti je nađubren telefon reklamama i popapima stavi dns i uživaj...
n

napad

pre preko 2 godine

Da skrati teren i brzinu može, ali samo konstantnim napadima, i uzimanjem lopti na sredini. A mi nismo baš neki znalci držanja lopte na sredini, osim ako se ne igra sredina-nazad, pošto krila nemamo.
D

Danilo91

pre preko 2 godine

Ako je zbog 9 utakmica neosvojiva tvrdjava onda ok.
G

Gaizka

pre preko 2 godine

Neosvojiva tvrdjava zato što nas na Marakani nisu pobedili Liverpul, Napoli, Salzburg, Milan, Jang Bojs, Olimpijakos, Hofenhajm, Kopenhagen, Braga, Krasnodar, Gent, BATE Borisov i Keln. Za 5 godina igranja u Evropi, uključujući kvalifikacije, na Marakani su 3 boda uzeli samo Arsenal, PSG, Totenhem i Bajern.
G

Galiot

pre preko 2 godine

Alo momak,pa vas su pre Genta nazivali neosvojiva tvrdjava,zato sto dve godine niste izgubili na jna. Prosle sezone niste igrali evropu na golubarniku,a pretprosle ste pobedili Mancester 0:1... Bolje cuti,ne sramoti se....gledaj evropskog giganta i uzivaj u fudbalu!!!
В

ВишеграД КНД

pre preko 2 godine

Нек вечерас Београд одскаче метар од земље... СВИ У ПИОНИР, ПА НА МАРАКАНУ!
d

d.g.

pre preko 2 godine

Ma lepša je alibi priča. Važniji je ling long.