Komentari na vest

Ponuda sa Kipra: 400.000 evra Radniku, 400.000 evra Makariću

P

PeraV

pre gotovo 3 godine

Znaci zato je isao u Japan sa rep? Ko se jos "tali" tu? Sa rep je dakle zavrsio za sva vremena? Dajte nam sve informacije, analizu svega, ovako je vrlo sturo. Hvala.
B

Bar Kohba

pre gotovo 3 godine

Ovo mu nije losa opcija, on je proscan napadac sa dobrom sezonom. Transfer zavisi i od kluba u kom igra, da su to Vojvodina ili Cukaricki isao bi za 1 do 2 miliona, da su Zvezda ili Partizan bilo bi preko dva, a ostali do 500hiljada, nije tu nista cudno. Kod Hrvata Dinamo dize cenu kupovinom u manjim klubovima unutar lige, posle stvara cenu za jace lige, a Osijek, Rijeka i Hajduk su ozbiljne fudbalske sredine, pa mogu skuplje da prodaju igrace vani, ne mogu to Pula, Varazdin ili Cibalija, oni isto prodaju kao nasi timovi jeftinije. Sto se tice BiH, Makedonije, CG, oni nisu prodali igraca za ove pare ko zna koliko godina, jedino u Sloveniji to mogu jos Olimpija i Maribor, a ostatak lige vec slabije. Realno u Srbiji jos mozda TSC napravi neku pricu, ostali tesko, po meni za R.Surdulica ji ovo veliki uspeh.
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Isti Radnik je prodao Zlatanovića za milion. Voždovac takođe ima ozbiljne transfere.
d

dzoz 54

pre gotovo 3 godine

pa zar nije trebao da ide u seriju a za 1 ili 2 miliona koliko ste već pisali.
M

Miskoo51

pre gotovo 3 godine

Tesko da ce neko u realnosti platiti transfer preko 500k. Veliki rizik. Ima 25 godina i ovo mu je prva efikasna sezona u karijeri. U ligi sa vrlo upitnim kvalitetom (nije da je Kiparska bolja). Pre toga ga nije bilo nigde. Veliki broj golova dao je iz penala. Nema neke izrazene kvalitete. Nije brz, ali bas nije brz, nije ni najdominantniji u skoku, tehnici. Nema neki segment igre da kazes po tome se izdvaja. Ali dao je lep broj golova ove godine. Mozda ima njuh za gol. Ali takvim igracima treba da se poklopi i situacija sa saigracima, jer ako ode tamo gde nema ko da mu namesti sansu mozda ce dati 2 gola za celu narednu sezonu. Dakle nije individualac, a takvi se ne placaju neke pare. Ali sto se njega tice, lepa prilika da se obezbedi, jer kod nas znamo za koliko je igrao, ako je i toliko primao, ovo su astronomske cifre za njega. Tako da nema sta puno da se vodi nekim sportskim ambicijama, da se ne lazemo nikad on nece biti vazan reprezentativac ili dogurati do Leverkuzena. Srecno ti da obezbedis najblize! Na posten nacin.
a

asdzakyiq

pre gotovo 3 godine

Bukvalno se slazem sa tobom od a do s sto se kaze.
S

Saša_PFC

pre gotovo 3 godine

Mislim da si bas dosta pogresio u analizi igraca...mozda sto se tice finansija si u pravu jer dolazi iz malog kluba.Kada spominjes da je izvodio penale...koliko je penala svirano u toku sezone za Surdulicu...eventualno 5.Mozda i da ih je sce Makaric ezveo i da nije promasio ni kedan...ipak je to mali broj golova...uzmimo podatak da je zvanicno podatkom UEFA C.Zvezda klub za koji je najvise svirano penala u toku sezone moslim da je taj broj 12.a ipak nemaju najboljeg strelxa lige.Mozda imaju neki kvalitet igraca ali koliko god da je taj kvalitet da su zaista dobri ti saigraci Surdulica se nebi borila za opstanak u ligi....dakle sa slabijim kvalitetom saigraca kao najbolji strelac ma kakve lige mora da poseduje neki veci kvalitet.Problem je sto neigra u nekom jacem klubu u Srbiji i verovatno nema boljeg memadzera koji bi ga lepo udomio za sto bolji procenat.Ocigledno je da je nasa liga jedna od slabijih u Evropi ali i kao takva drzi relativno dobru poziciju odnosno 14.liga po kvalitetu u Evropi.Isto tako i novac koji bi dobio Radnik za ovog igraca je takodje poveca cifra i tu nema nikakvih problema da napravi transfer ove sezone i nadje za sebe bolje finansijske ponude.Uostalom o cemu mi pricamo kada prvak Srbije C.Zvezda nemoze igraca da posalje na pozajmicu,nece ih niko a da nepricamo o nekoj prodaji...sad je pitanje koji je razlog toga...dali nasa slaba liga ili "snazan"utisak koji je Zvezda ostavila igranjem u Evropi uz posed lopte od 25% i rezultata Bajern 4:-0:6;Totenhem 5:0-0:4;PSG 1:4-6:1...
G

Gost978

pre gotovo 3 godine

Dame i gospodo, ova vest oslikava stanje u domaćem fudbalu (nema veze što nedostaje još par detalja, procenat od naredne prodaje). Za prvog strelca lige nude 400.000 evra.
J

Jova1245

pre gotovo 3 godine

Radnicki Nis ima 50% od transfera. Tako da vest i naslov definitivno nisu tacni.
N

Nemacpojma

pre gotovo 3 godine

To je odlicna plata, samo nekako malo para za Radnik...
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ovo 99% nije tačno. Neću da tvrdim 100% jer nisam ispratio situaciju sa napadačima.
k

kop22

pre gotovo 3 godine

Falji nisam te prepozno
У

Уф

pre gotovo 3 godine

Најбољи стрелац лиге 400 сома. Јадна ли си Србијо. Зато су Хрвати бољи у фудбалу.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ajde malo oladite sa loženjem na Hrvate, smorili ste više...
9

951357

pre gotovo 3 godine

Kad ne može u Zvezdu, može u Grafičar :D
2

20 ekipa losa liga

pre gotovo 3 godine

Pa sa obzirom na sam kvalitet te 20-oclane lige od prosle godine i tih 400 hiljada je mnogo realno
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

zato sto nema menadzera koji ce sa nekim klubom da izvuce pare iz istog. Prvi strelac lige i skoro da pocinje sezona a oni ga jos uvek uvaljuju nekom i to decko u najboljim godinama (25) Da je igrao u vecitima za njega bi pricali bajke i trazili jedno 10 miliona .Sta znaci menadzerija