©MN Press
©MN Press

Ponuda sa Kipra: 400.000 evra Radniku, 400.000 evra Makariću

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.07.21. | 15:37

Golgeter Surduličana na meti šampiona iz Nikozije

Proces odlaska Milana Makarića iz Radnika se prilično odužio, a prema izveštajima iz turskih medija, koji su zainteresovani za budućnost igrača posle priča o Trabzonu, Gacijantepu i Malatiji, u Surdulicu je stigla konkretna ponuda za najboljeg strelca Superlige iz prošle sezone.

Klub iz Nikozije navodno je ponudio 400.000 evra Radniku iz Surdulice za igrača, a isto toliko bi iznosila i godišnja plata napadača rođenog u Novom Sadu.

Izabrane vesti

Makarić (25) je ponikao u Vojvodini, ali se nije naigrao u svom matičnom klubu. Potom je igrao za Proleter iz Slane Bare, Spartak, Bačku i Zvijezdu 09. U Surdulicu je došao u avgustu 2019. godine, u prvoj sezoni je postigao devet golova u svim takmičenjima, a onda je potpuno eksplodirao.

Prošle sezone postigao je 25 golova u Superligi na 38 utakmica i imao osam asistencija. U Kupu Srbije je dao dva gola i zabeležio jednu asistenciju. Početkom leta italijanski Tutosport je pisao da Salernitana nudi 1.000.000 evra za napadača Surduličana, pre nekoliko dana pojavio se Trabzon, a sada je u prvom planu iznenadna ponuda Omonije.

Klub iz Nikozije osvojio je šampionsku titulu na Kipru, ali su njeni najefikasniji igrači Fotis, Asante i Šćepović postigli po osam golova. Stoga interesovanje za Makarića i nije previše iznenađujuće.


tagovi

Milan MakarićOmonija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara