Komentari na vest

Poruka iz Humske: Na pobedu!

S

Sale Kg

pre oko 3 godine

Onda dodje trenutak kad im golman dobije žuti za odugovlačenje čuvajući 0-0, i -25 na tabeli.
~

~ja~

pre oko 3 godine

Pa ni protiv Metalca niste bili sigurni .... prpa bajo.

Aha

pre oko 3 godine

Objavljujte komentare!

Aha

pre oko 3 godine

18 godina nas nisu dobili na Mari,od Oktobra 1977 do Septembra 1995! Pobedu nisu imali 11 Derbija zaredom,od Novembra 2001 do Februara 2007, 6 godina,a od toga Zvezda je pobedila 4 Derbija, ostalo je bilo nereseno! Dosta vise spinovanja i lazi,zadnih 10 Derbija u prvenstvu,Zvezda je pobedila 2,manjina u crnom 1,a ostalo je bilo nereseno,zadnji put dobili smo ih pre ravno 2 god. A u kupnom skoru imamo skoru 30 pobeda vise,50 dati golova vise,a partizai ima 400 golova u mrezi!
q

qq majko

pre oko 3 godine

Neki novi, cudan nacin stvaranja alibija.. Nista novo za vas.
Q

Qq

pre oko 3 godine

Stace namaalibi? U SVEMU SMO BOLJI: titule,kupovi ,derbi, prvaci sveta,Evrope. Vi ste u svemu izanas. Vetiri godine bez titule...
q

qq majko

pre oko 3 godine

Pa verovatno zato sto ne mozete da nas dobijete GO DI NA MA.. a tesko cete i ovaj put. Ne znam, samo pretpostavljam. Vi najbolje znate..
Q

Qq

pre oko 3 godine

Dobijamo vas vec SEDAMDESET GO DI NA. 109 PUTAAAA!!!

Aha

pre oko 3 godine

@ qq majko Nema tu alibija sine,ciste cinjenice i istina,mozes proveriti gde god hoces,svi mi znamo da ste najveca sekta,spominjete zadnjih 5,10 Derbija,brojite suteve u okvir gola,posed lopte,tesite se nekakvom jadnom statistikom koju vadite samo kad ste bili bolji u Derbijima,a ustvari gubite i u minusu ste ogromnom.Jedino to ne moze da vas laze vas ludi Zex,jedino za to ne moze da se uhvati jer zna da ne moze da slaze,a za ostalo nek vam ispira mozak,od jehovinog svedoka za crno belu sektu.
J

JaJa

pre oko 3 godine

Jel igra drvoseča Šćekara?
H

Haha

pre oko 3 godine

Reče biće koje navija za klub u kome igra Samog.
9

951357

pre oko 3 godine

Javili im da je i ovo dogovoreno, pa sad svi najavljuju pobedu...
q

qq majko

pre oko 3 godine

Alibi, alibi...
Š

Šta uradi to Nolane Smithe ??!

pre oko 3 godine

A onda čuvanje lopte i odugovlačenje golmana tokom svih 90 minuta, valjanje, foliranje i skakanje na svaku sudijsku odluku ...

07.08.16

pre oko 3 godine

I treba u gromadi da budu srecni,konacno da odmere snage sa evro ekipom,ucesnikom eliminacione faze LE.Mi smo igrali vec sijaset evro meceva,kruna je bila dvomec sa Milanom,i imali smo jace rivale od gromade,ali oni nisu igrali sa jacim od nas.I zato nek budu srecni sad,a posle Derbija ce dobiti objasnjenje kako smo to mi bili egal na San Siru,a kako oni jedva dobise Sfintul i ispadose od prosecnog belgijskog tima.
D

Dzo.Black

pre oko 3 godine

Mi.smo 2005.prosli 16 finala.lige evrope a vama je to najveci uspeh, u poslednjih 20 godd
G

Gost III

pre oko 3 godine

I strah je hvata
#

##

pre oko 3 godine

@Vini Gogniti Jel mislis na one krvnicke startove kao Leonardo na Frimponga? To je crveni karton u direktnoj utakmici za titulu plus faul na golmanom kod gola... Jeste Stojke jedinstven jer krade vreme na - 9... a Elvis je otvorio put kao pobedi u Indjiji nepostojecim penalom u 5minutu... a Jovanovic Vas veliki navijac je zavrsio derbi karijeru zbog sviranja nepostojeceg faula kod gola za Zvezdu za 0 1...Zasluzeno... a Elvis je svirao cist penal za Zvezdu i opet sudi... a i Vi nemate nista protiv njega posle Indjije...

XS

pre oko 3 godine

Fripong je trebao da dobije pre svega toga crveni kada je faulirao Leonarda sledja kao poslednji igrac odbrane a nije dobio ni zuti pre prvog gola.
C

Crv

pre oko 3 godine

Uh sto bih voleo da se otvore ovi iz FkIgokee na Mari pa dali bi im tri komada lacano ovako ovo je utopija njihovog sponzora jer ce svakako igrati bunker pa na cuvanje vremena uz non stop dizanje ruku na sudije i ako izvuku remi przice svakojake sektase da su zasluzili titulu,,,,,,,,
V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Oni koji nekoliko derbija vec salju nase igrace na VMA krvnickim startovima,oni koji namiguju sa trave sudijama,oni koji imaju za pet derbija manje suteva koliko ima Partizan za jedan,oni koji su zaboravili kako izgleda Stojkovic pricaju o tome,oni kojima Elvis svaku drugu utakmicu "sudi" pricaju o kradji,dakle nema dalje!
G

Gostic

pre oko 3 godine

Fudbal je muška igra, ko ne može i ima strah nek ne dolazi na utakmicu. Aj sad pali dete.
C

Crv

pre oko 3 godine

Pa proslo prvenstvo su se isto ovako lozili pa su dosli na Maru i cuvali 0:0 bukvalno u rovovima,i na jesen je bilo isto a cak im je golman dobio zuti zato sto se previse izlezavao,,,,,I samo mi nije po kom odnosu snaga je FkIgokea favorit na derbiju a imamo vasionu ekipu za njih u svakom pogledu na to smo pokazali protiv velikog Milana,,,,

Nula_Golova__x4

pre oko 3 godine

Pa zato sto svetske kladionice i ljude iz evropskog fudbala ne mozete zavarati vasim tvorzinim falsiranim titulama zbog kojih onda i dobijete lakseg protivnika u kvalifikacijama i onda se kao eto vi bolje plasirate od Partizana u Evropi... I zato sto vase igrace iz dve-tri zadnje vase 'najbolje' sezone koji zare i pale pingpong lakrdijom mozete prodati samo za klikere za razliku od Partizana, jer opet, sta...? Pa to da ne mozete zamazati oci evropskim strucnjacima... E zato je ta kvota... I zato jer znaju i oni za sudiju Obradovica, metar iz gol auta, penale na 20 metara, da je tvorza zabranio najboljim srpskim sudijama, koji jedini mogu suditi u evropi, Mazicu i Jovanovicu da sude derbije i zvezdi uopste, i da je Mazica cak i oterao.... E zato...
G

Gost Djape

pre oko 3 godine

@0 Golova - Odakle da pocnemo, od vase dominacije pod Karadjicevom kontrolom nase lige, to jest vaseg recepta moramo biti prvi da bi igrali sa laksim protivnicima u evropi, zatim o onom derbiju kad su vam svi igraci bili dopingovani, a sudija dopustio grubu igru, pa je bilo strasno gledati. Sledece derbi kad ste igrali bunker, a stojke dobio crveni zbog zadrzavanja igre. Zatim ponisten cist gol Zvezdi zbog Stojkeovog naskakanja na igraca zvezde. Ni jedan derbi niste isli na nadigravanje, svaki pokusavate da dobijete na neku prevaru, i da pricate eto vi nas pobedjujete a mi osvajamo prvenstva. Samo cu reci 163 derbija 64 pobede Zvezde, 47 Partizana i 52 nereseno. 228 golova Zvezde i 197 Partizana. Zvezda 31 titulu, Partizan 25 + dve od suda udruzenog rada.
C

Crv

pre oko 3 godine

Kao prosla dva derbija bilo satro na pobedu uz autobus u sesnaestercu i i izlezavanje golmana minimum pola sata uz obavezan zuti,,,,,
m

mile jna

pre oko 3 godine

taktika groblja udri ivanica i kataija kao prethodno evandra marina ninkovica,ovi brzanjci ako prodju napred prodju,da se ne obrukamo,stojke zadrzavaj .davi sudiju itd,,zivi bili pa videli ,anti fudbal ...jedino sto im nema vuletica da napravi jos veci pritisak javnosti na sudije itd.
D

Djovinko

pre oko 3 godine

Kakva glupa fraza "pobedice bolji". Vi ako ga date slucajno ima da se valjate i da barem 60 minuta provedete izlezavajuci se,psovati,svadjati itd.Igrate antifudbal gotovo svaki derbi.Cak ste i 0:0 zadrzavali iako vam je samo pobeda igrala ulogu.Usli ste u anale. Derbi je jedna utakmica a prvenstvo se u nasem slucaju igra 38 utakmica.Najbolji je onaj ko bude prvi nakon 38 utakmica.Vama niko nije kriv sto vam sve najvaznije staje u derbi pa lupetate gluposti. Mancester Siti je prosle godine ubio Liverpul 4:0 ali je na kraju Liverpul bio prvi sa 20-ak bodova vise od Sitija,cak je taj Liverpul vezao 22-23 uzastopne pobede u njihovom prvenstvu koje je najjace na svetu.Hofenhajm pregazi Bajern pa na kraju Bajern bude prvi sa 30+ bodova vise od njega.Celzi nema pobedu protiv VBA,bude petardiran od istog na svom terenu pa ima 30+ bodova vise od njih.Sarloa nema ima pobedu i remi protiv Briza pa im Briz bezi 30+ bodova.Imate bezbroj primera ali eto,nekako morate da se operete.A najkomicnije bi bilo da pobedite derbi i sve ostale pa da vezete 30-ak pobeda a srali ste svo vreme kako je Zvezdinih 15-ak neregularno.Necemo racunati sto protivnici ne zapinju protiv vas i odmaraju igrace.Zvezdi ce ovo biti pa minimum 10 derbi uzastopno u kojem ce igrati bez 3-4 startera.
M

MacVilander

pre oko 3 godine

hahahah na pobedu...eve ga srpski Atletiko Madrid...bice ko predje pola dobija kola
N

Niski Grobar

pre oko 3 godine

Zgazite ih! Napred Partizan!
P

Pedja108

pre oko 3 godine

A na pobedu ce ici tako sto ce se nabiti u bunker kao u poslednjih 5 godina, Stojkovic ce da zadrzava svako ispucavanje lopte, za svaki faul ili korner koji bude sudjen za Zvezdu, skakace svi igraci na njega, a tek ako bude penal, sudija nece smeti da ga svira. Gledace da naprave bezbroj faulova da bi seckali igru i tako lakse odigrali nereseno, a zatim ce pricati kako nisu imali srece, a bili su tako blizu pobede. Sve je ovo poznato vec godinama. Izadjite iz rupe, da vas vidimo vise da i vi krenete u napad.
7

76

pre oko 3 godine

Sine, 5 poslednjih derbija niste pobedili, 5 godina na JNA nemate pobedu, 4 vezana derbija niste dali gol (imali 2 suta u okvir). Ima narod oci, ne brini.
@

@76

pre oko 3 godine

A vi niste imali 18 godinu pobedu na Marakani, od jeseni 2001 do jeseni 2006 niste dobili 13 derbija za redom a na 5 za redom niste dali gol? Mnogo vam kratko pamcenje! Uostalom u zbiru imamo oko 30 pobeda i 50 golova vise. Smesni ste!
C

Crv

pre oko 3 godine

A vi niste pobedili Zvezdu u tri sezone od sest godina Toletove otimacine ali to tada nije bilo vazno a najjvaznije je bilo da se satro dominira protiv svakojakih filijala,a cak se desilo da FkCz ne izgubi utakmicu u sezoni pa nismo uzeli titulu,,,,,
7

76

pre oko 3 godine

Presaberi se sine. Sam si pomenuo period u poslednjih 5 godina, ja ti odgovorih sta se desavalo u tih 5 godina, a ti se vratio na 70-te i 80-te i nizove bez pobede tad. Ne znas ni sam sta pises.
@

@76

pre oko 3 godine

Pa ne igra se derbi 5 godina nego 76! Ne mozes ti da racunas kako tebi odgovara, sve se racuna! 109:82! Rasturamo vas vec 7 decenija!
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Na pobedu kao i svaki put. A mustafa u 15.minutu odugovlaci pri ispucavanju lopte.

Sport Bot

pre oko 3 godine

Slažem se da je ovo za Partizan najveća utakmica jer oni veću nemaju godinama hahaha
V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Nego sta si nego bot,drugi opis ne postoji za indijanca koji posle 11 godina posta u evropi krene da prica ko je kakve protivnike imao
F

Franjo

pre oko 3 godine

Vini pa vi Evropu 50 godina videli niste o čemu ti pričaš...Bili ste najveća bruka jugoslovenskog a posle i Srpskog fudbala(fljamurtari,perač tikva,šamrok i gomila raznih Indijanaca).Zato ćuti i raduj se derbiju jer to je bila i ostala najveća utakmica koju tvoj klubić odigra u jednoj takmičarskoj godini.........

RADE

pre oko 3 godine

Koliko ja znam Zvezdi je 10 godina zaredom najveca utakmica bila protiv Partizana kad je u evropi redovno ispadala u sezoni kupanja.
b

bojank91

pre oko 3 godine

Pa dobro, bilo bi tužno da golman Partizana zadržava vreme iako im treba pobeda. Zašto mi je to poznato?
K

Kemp

pre oko 3 godine

Kao navijac Zvezde, ocekujem dobar derbi, i nadam se da ce pobjediti bolji, odnosno onaj ko u ovaj derbi ulazi hladne glave, vrelog srca.. i Deki i Stanoje su napadacki treneri, nadam se da ce samo fudbalsko znanje doci do ozrazaja. Srecno grobari da primite bar dva komada :))))
n

ne pisi svasta

pre oko 3 godine

stanojevic je uvek defanzivno orijentisan