Komentari na vest

Posle Abramoviča potop: Čelsi troši više od 33.000.000 evra mesečno koje nema na računu

P

PVC

pre oko 2 godine

Ako nemaju za isplate plata i normalno funkcionisanje, zna se, oduzimanje bodova i izbacivanje u niži rang. Dosta je bilo pranja para. Kako su sebi uopšte dozvolili da dođu u takvu situaciju da zavise o Abramovičevom upumpavanju para u klub? Stop plastici
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Konačno da neko napiše takav komentar.
2

2342342

pre oko 2 godine

kakav cirkus. pa kakva su ovo saopstenja Engleza,jesu li oni normalni??? znaci covek kupio klub od svojih para,procenjuje se da je pukao 2 milijarde ili i vise,podigao klub na top nivo i uzeo vise trofeja i podigao cenu automatski,treba da proda klub jer ga primoravaju . i slag na tortu je to sto pazi sad,ne moze njemu novac vec tamo gde Englezi zele??? tacno bih radije sve spalio do temelja pre nego da dozvolim da me ucenjuju takvi fasisticki umovi.
G

Grobar Nish

pre oko 2 godine

Po kom zakonu mogu da mu zaplene imovinu?! Po kom zakonu mogu da mu zabrane da naplati prodaju Celzija?! Ja garantujem da takav zakon ne postoji, niti je ikada postojao! Jedan peni im ne bih dao, pa taman se tuzio sa njima do smrti!
D

Drvo

pre oko 2 godine

Nema zakona ako si protiv Jevreja u 1930tim i Rusa danas Sve im je dozvoljeno.
G

Gost....

pre oko 2 godine

To je nepravda ako je neko porijeklom rus a nikve veze nema s ratom nit zivi u rusiji samo sto ima novac treba mu uzeti ili blonirati to nije uredu netreba mjesat rat i sport pozzzz
B

Besmisao

pre oko 2 godine

"Vlasti nemaju ništa protiv prodaje kluba, ali žele da budu sigurne da se novac neće sliti na račune ruskog oligarha" - odavno veći besmisao nisam čuo!
G

Gost999

pre oko 2 godine

Koliko god da mrzim Celsi, ovo je bruka i sramota. Fasizam u najgorem obliku. Nadam se da ce se svi klubovi ujediniti i stati na njihovu stranu protiv ovog zla i krsenja najosnovnijih ljudskih prava.
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Nije fašizam.Neće se stati na njihovu stranu. Nemoj se iznenaditi da Abramovič ostane tu gde jeste.
G

Gost123

pre oko 2 godine

Krojf-izvini molim te, ali kako nije fasizam??? Za sad izgleda tako, tesko da ce Abramovic ostati tu gde jeste.....
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Fašizam nije.Nemoj se brinuti za Abramoviča veruj mi.Mogli su da jednostavno uzmu Čelzi da ga prodaju da mu uzmu imovinu i učine isto nisu uradili.Nemoj se brinuti za Abramoviča veruj mi.
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Ovo je top mame mi moje xD znaci ja idem da prodam kucu, znaci moj potpis, ja vlasnik i novac ide recimo premijeru britanije...haha pa ovi su presli igricu. Pa ja ne bi prodao sad pa taman bankrotirao i klub i sve u tri.....