Komentari na vest

Potrebna su nam dva tima, prioritet je angažman devetke

s

soichiro

pre preko 1 godinu

i da se resi pitanje sudija.... pojedini cekaju poslednji momenat da sviraju penal, drugi ni penal ne sviraju nego nepostojeci faul...da se raskine ugovor sa njima i da se angazuju arbitri koji umeju da izbece igraca u prvom poluvremenu, i da sviraju penal pre 45 minuta a ako moze ds neki faul na 18 metara uvuku u sesnaesterac...takodje da se nadju sudije i za var sobu...moramo biti sigurni , a ne da nam ponistavaju golove zbog ofsajda.
M

Markovitz

pre preko 1 godinu

Dovesti: Desnog beka (Arias, Kwateng slobodni igrači), Zadnji vezni (Addo), Špic (Rus ili Badamosi), rastati se sa Gobeljićem, Sanogom, Srnićem, Krstičićem, Kulibalijem Eventualna prodaja Erakovića ili Ivanića. Prutsev, Motika, Bogdanovića na pozajmice.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Terza na celu Zvezde za samo 5-6 god.postigao vise uspeha na domacoj sceni i u Evropi nego jsd u zadnjih 50.god od kako su prebaceni u Beograd! To je ta cinjenica koju dusmani ne mogi nikako da mu oproste i zbog cega ga ovoliko napadaju,sve jasno kao dan!
F

Fejnord 8.kom

pre preko 1 godinu

Кад се појави, онда није требао. Кад се не појави, питају се где је. Ко би хејтерима угодио? Ево само чињеница. 6 титула, 7 за 8 година. 3 Лиге шампиона, 3 пролећа у Европи. Једини клуб у историји који је из првог кола ушао у Лигу шампиона и то два пута и има 2 победе. Једини клуб у историји који је дочекао пролеће у Лиги Европе из првог кола. Рекордних 12 бодова у групи. Топ 40 клубова на листи. Коме је тешко нека пати, мени је ово златно доба. Исто важи и за кошарку!
c

cccc

pre preko 1 godinu

povraca mi se dok citam. igrac na poziciji devet ipo. kulibali klasa. ohi nista, cccc
G

Gostlik

pre preko 1 godinu

zašto samo dva? bolje je da imas 5 timova nego 1. to je istina. ajde da vidim nekoga da tvrdi suprotno.
c

crveno bela mašina

pre preko 1 godinu

Prvi utisak koji bode oči je taj da ga nije bilo kad smo ispali iz evrope i način na koji smo ispali, ali kad je +10, evo ga. Vređa nam inteligenciju. Sad kaže da Ohija nije hteo trener Stanković, to smo svi videli i znali, ali ispalo je da smo samo internet i lažni navijači. Ok, Ohi nije kvalitet, ali da ga porediš sa Kulibalijem je jako neumesno. Ima statistika, zalaganje, želja, golovi, uporedi. Priznaj grešku, zejabao nas Dejan, mislili smo da ostaje, pa smo oterali Ohija i nismo produžili ugovor sa Sanogom, koji i jednom nogom igra bolje od Srnića i Krstičića zajedno. Niste doveli Ada, jajarili ste, natezali ste se, pa nam se olupalo o glavu. Dalje, mi imamo desnog beka, zove se Marko Gobeljić, horski. Imamo i špica, Kulibalija, pa? Dođe mu na isto. Doveli smo desnog beka, Azarovi se uklapa, biće dobar, pružite mu šansu pa sudite, nemojte da ga ostavite na klupu. Jedino oko čega se slažemo jeste da nije isti način igre u Evropi i bunker ligi valjanja po livadi ako imaš iole aktivan rezultat protiv Zvezde. I nama treba ekipa za Evropu, za tih plafon 8 utakmica, ako budemo treći u grupi i odemo u LE. Vredi li da daješ po 2 miliona za tih 5 pozicija koje nam fale za ozbiljan evropski fudbal? Ili da promovišeš naše mlade igrače, pa možda neko odskoči i zavredi pažnju klubova iz LŠ. Mustafa se nije profilisao? Mislim da jeste, odličan je na zagrevanju, pošto minute nije dobio. Pusti priče, raščisti ekipu, to je početak, rezultati bato, Evropu si podbacio, prvenstvo na guzove zadržao ovu prednost. Svoje priče si ispucao prošlog leta. Sad samo gledamo.
Z

Zvezdan Božinović

pre preko 1 godinu

Da prodaš Erakovića i Mitrovića. Pa oni treba da nose tim i zarade desetine miliona Zvezdi u narednih pet do sedam godina, pa se onda prodaju... Sram te bilo bestidniče!
Љ

Љубан

pre preko 1 godinu

Пар ствари, запало за око, Охи бољи од Кулибалија, који има неколико година играња у Француској, мени је завидно само како је успео тамо да опстане толике године, није ми јасно, Охи је мало рећи доктор за њега, значи мазање очију, класика, друго Драговић не може да иде, исто важи за остале играче, евентуално могу Ерак и Митровић, значи већ размишља како ће да муне Митровића... Даље се нисам ни удубљивао Терзин интервју, класика.
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Terza da da dovede i coravog I kljakatog nebi priznao da on i Mrkela I njegovi treneri greše. Tog Ohija ste doveli dok je maestro Stankela bio tu kako to da ga onda nije hteo. Teško nama Terzinjo s tobom i Mrkelom.
G

GostRider

pre preko 1 godinu

Tako je,prodaj Eraka i Mitrovica a ostavi Bena,Krsticica,Sanoga,Gobelju,Srnica
g

gosttt

pre preko 1 godinu

Ben i sanogo bar igraju i to sto odigraju bude korektno,srnic nazalost vise stete doneo u bitnim utakmicama dok krsticic verovatno je vodonosa na treninzima jer njegov doprinos je 0
3

357RS

pre preko 1 godinu

Sreća u Coknu doktora!
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Iz celog teksta, kljucna je stvar da su na prodaji Erakovic i Mitrovic, jedina dva igraca koji ce iz godine u godinu biti bolji. Ovi sto stagniraju i opadaju kako se blize penziji su "potrebni" kako kaze Terza uvijeno, tj. nece ih niko.
O

Ognjen Drinski

pre preko 1 godinu

Prioritet nad prioritetima je da ti i nejaki Mita što pre odete. Koliki si nam dug nakrkao stručnjače?
M

Možda jeste,prije da nije

pre preko 1 godinu

Neozbiljno odbiti milion a ozbiljno je platiti milon i po za nekoga van tima?!Ok,imali smo rezultate u Evropi koje smo mogli samo sanjati ali koliko smo igrača razvili pa prodali poput nekih klubova u komšiluku?Dodao bih da smo strpljivi godinama,koliko još trebamo biti?
M

Mutommbo

pre preko 1 godinu

Nema rekonstrukcije tima a da ostanu Borjan, Milunović, Katai, Rodić, Gobeljić i Ivanić od starijih igrača po stažu. Takođe višak su i Krstičić, Ben i Srnić. Ovde je Ivanić najbolji igrač, ali igra koja se pravi sa njim Kataijem i Rodićem je za nivo kvalifikacija za LŠ i za grupnu fazu LE. Mi sledeće godine igramo LŠ. Mogu ostati samo brzi igrači i snažniji kao što je Kanga u sredini. Pešić, Kangwa, Mijailović samo kao rezerve za LŠ i nosioci igre u prvenstvu isto važi i za Pankova, jer Zvezda ne može imati kvalitetne igrače na klupi kao timovi iz TOP 16 LŠ. Azarov ima brzinu i fudbalsku pismenost, nema snagu, masu i visinu ali je on spoljni odbrambeni igrač koji treba da se pridodaje napadu. Možda i Nikolić koji je došao iz Javora bude na nivou rezerve za LŠ i da se ubaci kao alternativa. Od igrača koje sam.naveo za prodaju samo Ivanić može doneti realan novac 3 - 4 M. Ali je bitno da se rastereti budžet i potpiše neki dobar igrač za platu Ivanića i Kataija. Ili umesto Krstičića i Bena potpiše neko ko je slobodan kao što je Radoja.
d

doce

pre preko 1 godinu

Napravi makar jedan da lici na osrednju evropsku ekipu.
d

drmrdr

pre preko 1 godinu

Propisao im doktor novu devetku na svakih šest meseci 🤷
L

LuloLulo

pre preko 1 godinu

Dva tima za 90 min sedmicno rekreativnog fudbala. Sta ce biti kad sl godine se bude igrala LS, trebace 60 igraca
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Podajte mu jos 10.000.000,00 € za januarski prelazni rok pa mozda dovede nekog ko nije Pavkov.
d

duh koji lebdi

pre preko 1 godinu

Postoji dobra volja,samo se plasim da se bankomat ne pregreje i ne crkne.
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Vise bih voleo da osvajac LS bude neki klub koji ce ih oterati u kvalifikacije za LS nego da mi osvojimo titulu.Skakao bih do plafona od srece.
l

lazni doktor

pre preko 1 godinu

Podigli smo nivo skautinga dolaskom Marka Marina. Doveli smo Kulibalija a oterali Ohija i zemljoradnika Pavkova.
m

micas

pre preko 1 godinu

Nemozes terzo s tom pricom.. sramno je da poredis ohia sa onom banderom reci ljudski sta je bio problem i tacka,a ne dobro smo prosli sto smo glavnog spica makli !
S

Spa

pre preko 1 godinu

Stvarno je nejasno kako i zašto se Ohi zamerio bivšem Misteru i Terzi, ali da izjaviš da je Kulibali koji ne zna ni da trči bolji od Ohija, to je već uvreda za sve navijače i čitaoce. Druže, Ohi je dao gol u derbiju, znači Partizanu, imao ne znam koliko asistencija i plus desetinu golova u polusezoni i ti ga u 27 godine prodas za milion eura i onda prosipaš laži kako smo mnogo dobro prošli... Dečko pre neku nedelju dao gol Kopenhagenu koji igra 0 0 sa Sitijem, za pobedu dao gol. A ovde izjaviš da je bolji od ovog što doslovno ne zna da trči. O napadačkim i fudbalskim karakteristikama da ne polemišemo jer apsolutno nema potrebe, lik nije ni za Radnik iz Surdulice. A to što je igrao 5 godina kao u Ligi 1 je zato sto svi iz Afrike imaju azil u Francuskoj i dolaze stotine u prelaznim rokovima i igraju za klubove u prve 3 lige, tako da je dečko igrao za par timova iz Francuske l, ali poslednje 2 sezone ga nema nigde, totalno van forme. Pa se postavlja pitanje zašto bi neko PLATIO napadača u 30 godina koji nije igrao skoro 2 godine i dao valjda 2 gola?!!! Jel sme neko takvo pitanje da postavi Terzi i Mrkeli uopšte?! Čoveka plaćaju 400.000e godišnje uzgred..
D

Darko Pancev

pre preko 1 godinu

Druze moj Ohi je sklonjen iz tima zato sto mu je Mister spavao sa zenom i ovaj ih je zatekao...Izbila je zestoka tuca izmedju njih, to je proverena i tacna informacija sto posto samo sto naravno to niko nece da iznese u javnost ali se ipak nekako saznalo jbg
G

Gost43

pre preko 1 godinu

J U D O !
s

sasa 79

pre preko 1 godinu

Potrebno je da ti i sporstski direktor uhvatite kapiju. Nemojte samo vi da dovodite igrace. Videli smo do sada kako ste pogadjali sa dovodjenjem pojacanja. Mrzi me da pisem svih dvadeset i kusur pojacanja koje ste dovodili, sve sami promasaji
T

Terzinjo - menadžinjo

pre preko 1 godinu

Terziću, pregledaj malo ko ide na svetsko prvenstvo, a slobodan je igrač. Trenutno njegov drug igra kod tebe u timu. Enock Kwateng je desni bek, a igra svetsko prvenstvo i nema klub. Imaš napadača koji je nekada koštao 9M, mlad je, bez kluba je i može da pomogne u brzini napada Léo Jabá. Još jedan napadač koji je besplatan, Adama Diakhaby. Ako Sanogo ne produži ugovor, pozovi Luku Milivojevica, ističe mu ugovor na leto, možda dođe, ali čisto sumnjam da bi želeo da se vrati. Za bekove imaš Sava-Arangel Cestic, Spajića i Maksimovića... Taman da se pripreme za leto i LŠ, dok se deca razigravaju kraj njih. Pripremaš Bena, Kangu, Borjana, da skautiraju u državama za čiju reprezentaciju igraju i dovode mlade igrače. Pripremiš ih za funkcije u klubu, pripremaš ih da budu skauti i dok su igrači. Kada završe karijeru, samo nastave i verujem da mogu dosta da pomognu u razvoju kluba, a ovi iz Afrike će dolaziti i za tepsiju ribe u startu, samo da nisu u Africi. Od 10, valja ćete ubosti jednog do dva igrača iza afrike po sezoni... ostale stavite da igraju na pozajmice u druge klubove i lepo pomognete i razvoj srpskog fudbala...
N

NemanjaNed

pre preko 1 godinu

pošteno!
s

slobodan je

pre preko 1 godinu

Jović, sinoć odigrao odlično.protiv turske a i zvezdas je
U

UE

pre preko 1 godinu

Kome li više prodaješ maglu
o

ojo

pre preko 1 godinu

Da li postoji neko Normalan da kaže zašto se dovodi igrač od 30 godina i uz to potpuno Nespreman ??????
V

Voždovački

pre preko 1 godinu

Terza šta god i kako god bilo ali svaka čast kako si uništio JSD-ovce.
G

Gost7666

pre preko 1 godinu

dajte deci zvezdinoj da igraju uigrajte ih do lige šampiona, i da dovedemo pet igrača tipa bukari opet će nas nabiti psz, tako da bolje da se ne troše pare na loša ulaganja
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Grafičar služi da se deca ugeaju u Zvezdi igraju gotovi fudbaleri na rezultat. Naučite već jednom da je nama rezultat prioritet.
G

Gost89

pre preko 1 godinu

Ček bre.. Jel ti kada kupuješ kola uzimaš ona koja su pokvarena pa ih popravljas? Jel iko testirao tog KUKUbalija??!!! Ako je on bolji od Ohija ja sam bolji od Deje Savićevića....
l

ljubi

pre preko 1 godinu

da li u srbiji postoji novinar koji sme da mu kaze otvoreno terzicu lazete kad je motika dosao rekao je da je placen transfer 2,5 miliona sad kaze 1,5m ,bukari rekao je 3 miliona za par meseci reci ce 1,5,ajde sto laze celu javnost sto laze navijace zvezde.
G

Gost dad

pre preko 1 godinu

prioritet je tvoj i mrkelin odlazak
A

Aleksa2329

pre preko 1 godinu

Popovic, Gobeljic, Rodic, Pankov, Sanogo, Srnic, Krsticic, Kulibali, Ben, Mustafa. Zahvaliti se u januaru za sve. Neka i kosta klub, samo da ih ne gledamo vise. Ako treba i neka friendly game u januaru da se organizuje zbog njih i u njihovu cast. i dovesti redom: golman, jos jedan desni bek, levi bek, zadnji vezni, ofanzivni vezni, napadac. Uz klince, bice to super (ako ne zajebu prelazni rok opet! 😄) Trebalo bi razmisliti o Mladenovicu, Adu, L.Ilicu, Badamosiju ..
k

kurbla

pre preko 1 godinu

ubiluzadenje nije ti ovo raspali reddit da pises "friendly game". Pisi normalno!!!
b

bokinho

pre preko 1 godinu

Kukamo sto nam dovode nespremne igrace tipa Kulibali a prizeljkujemo Ada koji nije odigrao minut fudbala 6 meseca... Sta mislis u kakvoj ce on doci formi (a cinjenica je da ce doci jer vise nije nikom interesantan na trzistu)?
A

Askurdjel

pre preko 1 godinu

Ti prijatelju od kad si dosao u Zvezdu dovodis tu "devetku" ! O desnom beku necu ni da pisem, Samo cu napisati - Marko Gobeljic

jimbelushi28@gmail.com

pre preko 1 godinu

Da nisam procitao tvoj komentar, ne bih znao kako je Gobeljicu ime 😂😂😂
G

Gostiv

pre preko 1 godinu

ovde da dodje dibala,igrao bi opet srnic i gobeljic
G

Gostule

pre preko 1 godinu

Ti Terzicu ne glumataj leba ti, tebi ne trebaju dva tima jer si oduvijek imao tri. Vi u zvezdi na platnom spisku imate preko 35 fudbalera koje morate da plačete redovno što može uskoro da dovede do bankrota naše zvezde. Krijete stvarne informacije o dugu kluba a iz pouzdanih izvora se zna da je dug već sada preko 40+miliona. Sa upravom Partizana ista stvar, dug do neba a sve se krije. Nećete prestati sve dok ne ugasite zvezdu i partizan!
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Au Terzo nemas pojma sta pricas ili si toliko bezobrazan da lazes bez blama. Ko jos veruje da je Kulibali mnogo bolji igrac od Ohija? Da li brojke govore u korist tome? Covek dao 5 golova u zivotu. Onda tim za Evropu i domace meceve…kada je neko osim debelog Borjana stao na gol? Ja se ne secam. Ima jos mnogo toga, ali ne vredi pisati i trositi vreme.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Ја рекох да ће се нова Звезда градити око Ераковића и Митровића а они први на списку за продају. Све што сте могли да забрљате у прелазном року забрљали сте: од десног бека па до шпица.

Zelenooki

pre preko 1 godinu

Ovde dodaj i Bukarija i on je na ovoj listi samo što ga nije pomenuo.Ako njima dodamo i Dragovića koji će verovatno da ode čim je počelo o tome da se piše a niko nemože ni da mu zabrani jer je sam došao da ispuni dedi želju, od pet igrača koji su trebali da budu igrači oko koji će se graditi igra i do letnjih priprema dovedu još pet a to su oba beka, zadnji i centralni vezni i špic ostaće samo Kangwa jer po meni i on treba da ostane jer ima kvalitet i nije pokazao ni 50 posto onoga što može. Znači gledaćemo neke igrače kao nosioce Zvezdine igre dogod budu mogli da stoje na nogama. Nema nama pomaka.
1

149

pre preko 1 godinu

Čemu takva skromnost.
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Za ovo za dva tima je u pravu, ne mozda dva tima, ali da imamo igrace razlicitih karakteristika. Jer za Evropu moramo da imamo atlete, a za domacicu tehnicki i takticki dobre igrace. Idealno bi bilo da imamo sva tri (fizicki spremne, tehnicki dobre i takticki obucene igrace) u tim pojacanjima koja spominje. Dobro da hoce da dovedu spica i desnog beka, ali zaboravio je na zadnjeg veznog koji nam treba samo tako, jer nam "krpljenje" ne treba vise. Mijailovic je korektan, ali je igrac za domace prvenstvo. A sto se poredjenja Ohija i Kulibalija tice, daj da se ne lazemo, Ohi je klasa za Kulibalija. A ocigledno je oteran zbog Stankovica, a ne zbog fudbalskih kvaliteta.

Zelenooki

pre preko 1 godinu

Nisi u pravu ovo je prodavanje magle. Priča o dva tima zbog toga što verovatno duguje nekim igračima pare ili oni njemu a nemože da ih proda. U tom drugom timu bi igrali Popović, Gobeljić, Pankov, Krstičić, Rodić, Srnić, Ben, Mijailović, verovatno pomalo i Pešić Katai uz par mlađih igrača tipa Leković, Stanković, Mijatović i ova dva brata. Tim bi bio dovoljno dobar da ne trpi rezultat ali bi zato kompletan roster bio preskup. Na ovaj način bi svi ovi koji nemogu nigde da odu i igraju do penzije ostali u klubu i uzeli dobre pare i oni i ovaj što ih je doveo.
d

dottore 13

pre preko 1 godinu

Prioritet svih prioriteta je zadnji vezni.
G

Gost nedragi

pre preko 1 godinu

Imate vi vec sad vise od dva tima. Real sa Nisave,Vosa sa Dunava,Lazovicev i vas Javor sa Moravice...Verujem da si mislio kako vam treba deveti tim. Kakav crni drugi!
1

123хоп

pre preko 1 godinu

Какве глупости човек прича леле. Па као да само Звезда игра Европу и онда у првенству против инфериорнијих...
G

Gosthuio

pre preko 1 godinu

pravdas se preko mrtvog partizana!ulaganja velika promet nula!postovanje za vladana m sa malim ulaganjima dva puta ls.ostalo debeli minus.
n

nebo

pre preko 1 godinu

Tako je doktore, rokaj za sve pare, nisu tvoje sta te briga
N

Nervozni Poštar

pre preko 1 godinu

Ti si strano telo u Zvezdi.Ti ne pripadaš ovde.Ti nemaš sa Zvezdom ništa zajedničko osim imena.Ti si postavljen po političkoj osnovi.Ti treba da odeš i da više nikad neko kao ti ne dođe u Zvezdu.Ti nemaš nijednu kvalifikaciju za funkciju koju obavljaš.Da li je ikad direktor neke seoske ambulante postavljen za direktora VMA? Naravno da nije.Da li je ikad upravnik Doma kulture iz Stalaća postavljen za direktora Narodnog pozorišta? Naravno da nije.Da li je ikad novinar nekih lokalnih novina iz Petlovca postavljen za direktora Politike.Naravno da nije niti će ikad.
h

haahahaahahah

pre preko 1 godinu

direktno na budzet rs prikačeni
Z

Zn

pre preko 1 godinu

I dalje mi nece biti jasno KAKO I ZASTO POTPISETE IGRACA KOJI JE NESPREMAN tipa Kulibali? Pa da li je to moguce? Na osnovu cega mu das ugovor? Pa da li je moguce da ne prodje lekarski test, spremnost i ostalo? Druga stvar, da li taj igrac radi u nekoj firmu 7-8 sati dnevno, pa ne stize da se spremi? Cuj nespreman, pa treniraj 4 od 24 časa i bices kao raketa, strasno.
Ć

Ćopa

pre preko 1 godinu

Prelazni rokovi u Zvezdi me u poslednje vreme naj više podsećaju na onu TV seriju kada oni kupuju zaboravljeni prtljag na aukciji.Kupuju i nadaju se da je unutra nešto vredno a ono u većini slučajeva prljava gardaroba i nošene gaće.
Г

Гост

pre preko 1 godinu

Шурбатовић за шпица, Филиповић десни бек, Ивковић крило... Све домаћи играчи, а да већ играју само нису још дрес обукли... Срамни клуб
P

Podrska za Terzu

pre preko 1 godinu

Samo napred Terzo majstore,imas apsolutnu podrsku svih jedinih i pravih navijaca Zvezde Delija i pravih Zvezdasa! Svi ovi sto te ovde napadaju i pljuju po komentarima nisu ni Z od Zvezdasa vec ubaceni jsd botovi i Trojanci iz komsiluka jer ne mogu nikakp da ti oproste 5 Titula za redom(sad ce i 6ta) i 2 Lige Sampiona(sad ce i treca) za samo 6-7 godina koliko si ti na celu Zvezde,zato ovoliko i spinuju i botuju protiv tebe na svakoj vesti! Ziveo doktor fudbala Zvezdan Terzic jos 100 godina iz inata svim Zvezdomrscima! Idemo po 6-tu titulu po redu i trecu LS u inat svima!
m

mesar

pre preko 1 godinu

realno druze ako to sto pises pises za novac ili topli obrok oprosteno ti je...
K

Kumbaja

pre preko 1 godinu

Motika rodjen 2003, dete, praktično junior. Gavi. Moukoko, Garnacho, Lavia, Schjelderup, svi rodjeni 2004, svi bar 15 meseci mladji (Moukoko 20 meseci), svi kidaju, jedan MVP lige, ostali u 3 najjače lige na svetu.
3

3x3

pre preko 1 godinu

Ma nismo mi u EU pa nam zato pubertet traje do 25-e i kasnije sazrevamo eto vidiš samo po godinama nosioca igre u Zvezdi.
G

Gosturina

pre preko 1 godinu

L.Nikolic,Ado,L.Ilic,spic?!... to su ta 4 pojacanja koja nam realno trebaju...na kraju sezone isticu ugovori Sanogu,Srnicu,Krsticicu,resiti se Mustafe,Kulibalija....i da, probati bar na pripremama bracu blizance i Knezevica.....to ti je 7 novih mladih igraca umesto 3-4 istrosena matorca i dva losa stranca, lepo popunjen tim svuda pa da vidimo...
Z

Zn

pre preko 1 godinu

Svaka cast za komentar, slazem se skoro u potpunosti, s tim sto mislim da Azarov sa 50 kg ne moze da bude ozbiljan levi bek
s

sf

pre preko 1 godinu

Trebaju nam oba beka i to brza. I Rodic vec slabo igra neko vreme , zadnji vezni Terzicu jel nista nisi naucio posle Makabija i Monaka. Plus napadac. A pre svega toga trener. Sam si reka da treba 2 tima . Sta je problem desni bek stranac , koii djavo si dovro Azarova , koja korist od njega a stranac. Bez dobrih bekova nema nista od ozboljnog fudbala , oni prave visak u napadu. Evo cak i kada je jedan Gajic otisao videlo se koliko se oseca problem u igri a svi su ga potcenjivali.
T

Top Gun

pre preko 1 godinu

Samo dva tima?
s

sto manje uloze u tim

pre preko 1 godinu

Vise ce njima ostati od para od lige sampiona..logicno iz njihovog ugla da nece dovoditi dobre i skupe igrace jer sto bi izbijali sebi pare iz dzepa
P

PFC

pre preko 1 godinu

Evo očekivanog pravdanja i "stručne" analize. Mora se. Jer, on ti, još od Haife, izvlači uši i lupa šamare. Zato te nema tako mnogo kao što smo navikli. Zato i moraš sad da se pravdaš, ponovo pumpaš CZ kao vanvremenski, neponovljiv, ma klub koji nije viđen na ovom prostorima i šire. Zato, pored ostalog, moraš da šibaš i po Partizanu, ne može bez toga. Titulu, naravno, ponovo osvajaš, sva mašinerija ti je na usluzi, ni Real ti ne bi bio konkurencija. Jer, 20 zagarantovanih miliona nije za baciti, pa bildanje statistike-titule, bodovi, golovi...Samo, dobro pazi kako ćeš ako ne ispuniš i naredna očekivanja/zadatke...
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Samo u Srbiji mogu da rovare i da rade šta im volja. E zbog toga kad izađu u Evropu, rezultat smo videli. Tamo nema otimanja, nameštanja, igre dok ne daš gol za pobedu... Nisu oni tamo babuni...
z

zanimljivo...

pre preko 1 godinu

A u evropi zvezda duplo veci koeficijent od tvog malog kluba....
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Valjalo bi da neko objavi ISTINU o udelu Partizana i czv u bodovima koji su dobijeni iz uefe, da vidimo ko je koliko doprineo direktnom ulasku u LŠ i kvalifikacijama za istu. Zašto to niko ne objavljuje, šta je sporno?
B

Berardi10

pre preko 1 godinu

Kulibali bolji od Ohija hahaha e da vas je sramota sve na gomilu
s

sta prica ovaj...

pre preko 1 godinu

Sve svali na igrace lose igre a sto trener nema pojma , to ga ne zanima... Pa da bas je pametan ovaj terzic. Ovi isti igraci su igrali dobro na pocetku sezone a sada se muce I protiv fenjerasa kojeg su pobedili 6:0
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Kakav je ovo prevarant pa to Srbija nije videla. Nikada ne verujte čoveku kome se ne vide oči kada se smeje. Bitanga neviđena koju treba što pre najuriti iz Zvezde! Mnogo loš čovek.
G

Gost1212

pre preko 1 godinu

za gospodina Terzica je porpilicno zahvalno da dovodi sumnjive strance jer dobija procenat od njih.
G

Gost1990

pre preko 1 godinu

Kaze covek dosao Kulibali nespreman, a nama treba neko ko moze odmah da doprinese.. Pa jeste li ga skautirali, odradili testove pre potpisa ugovora? Sto je potpisan onda za 400k platu?
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Pa taman dok se spremi, ima da izadje iz ugovora. Mozda oprosti jednu godinu, ako se sa Terzom kali za platu.
G

Gost2233

pre preko 1 godinu

Zahvaliti se Rodicu, plaketa, sat i ugovor u Melburn Sitiju, Mladenović i Azarovi na levom beku.... Pruceva dati na pozajmicu u TSC, sa pravom otkupa, a dovesti Luku Ilica, Benu napraviti na kraju sezone ispraćaj u Al Qadasiu, Stankovicu i Lekovicu pronaći neki dobar klub za pozajmicu....
G

Gostmiki1234

pre preko 1 godinu

Nama treba 3 do 4 igraca u zavisnosti da li sanogo ide ili ostaje... liga je 90 posto nasa, treba spremati tim za ligu sampiona. Naravno vrstiti miloja jer ovaj trener veze nema...
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

TAKO JE TERZA LEGENDO,PUNA PODRSKA SVIH PRAVIH NAVIJACA DELIJA I ZVEZDASA!
A

A kad ćeš da se pojaviš na suđenju???

pre preko 1 godinu

Idemo doktore...novi šleper pojačanja istovari na Marakani...nikad se ne zna šta bude unutra... možda zaluta i po neki bek. Ubošćete valjda jedno pojačanje od 100.
M

Marko1105

pre preko 1 godinu

Od cetvorice igraca, spremnih da se nose sa ekipama u LS...makar za to 3.mesto i LE....direktor priznaje da je moguca prodaja dvojice (Erakovic, Mitrovic), a demantuje za Dragovica iako svi ovde znamo da ako stigne adekvatna ponuda spakovace ga sa masnicom. I o kakvom takmicarskom evropskom timu pricamo. Nama trebaju bekovi, zadnji vezni, ofanzivni vezni i napadac i da se zadrze Dragovic, Erakovic, Kangva, Kanga, Mijailovic, Mitrovic, Bukari, Katai, Ivanic i Pesic....uz sve jos mladje igrace... pa da se onda od toga prave 2 tima za LS i SLS... Ako raskumbusa to, opet ce Gobelja i Srnic da nam budu uzdanice u LS. Uzas.
M

Marko1105

pre preko 1 godinu

Namerno odgovaram ovde, jer hocu da dopunim svoju poruku. novi golman (Borjan, Vasiljevic) novi desni bek (Nikolic) novi levi bek (Azarov) Dragovic(Milunovic) Erakovic(Lekovic, Djuric) novi zadnji vezni (Mijailovic) Kangva (Kanga) novi ofanzivni vezni, mozda Luka Ilic?!?(Ivanic) Mitrovic (Katai) Bukari(Motika, Mustafa) novi napadac (Pesic, Mijatovic) . . . i mozda jos par klinaca iz nase skole. To je to....samo da se ne pogresi sa svim ovim pozicijama gde pise novi. Sto kaze Terza, evo vam, to su 2 tima. Samo moramo dovesti sestoricu kvalitetnih.

Zelenooki

pre preko 1 godinu

Marko 1105 Bravo Marko Pravo u centar ali šta će onda doktor sa celom postavom svojih igrača od kojih ima ličnu finansijsku korist:Popović, Gobeljić, Pankov, Bogdanović, Rodić, Srnić, V. Nikolić, Krstičić, Ben, Kulibali, plus Sanogo jer ne bi me iznenadilo da i njemu produže ugovor. To je jedanaest igrača koji ne pomišljaju da odu jer nigde lakše ne mogu da zarade ove pare a niko ih neće. Bojim se da je priča o dva tima upravo zbog ovih igrača koji ne mogu da igraju u Evropi a niko ih neće.
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Kakav bezobrazluk, pa on bi da proda Mitrovića koji je koliko juče došao? Marš bre više iz naše Zvezde i povedi tog Kulibalija koji ima dve leve noge.
m

mesar

pre preko 1 godinu

znaci nema brige... Ohi nije igrao devet utakmica otisao za milion, a Kulibali je upisao minute na devet utakmica (nepouzdani izvori tvrde da je i na treninzima cak davao i golove) Znaci njega prodajemo za pet miliona realno... Terzicu nadam se da ti je jasno da ovih +10 nije zato sto Zvezda ima ekstremno jak tim, nego posledica jako loseg Partizana, a i slabe lige. Idi vreme je, vodi i Mrkelu sa sobom a ne zaboravi i Kulibalija...
J

Jobo

pre preko 1 godinu

Ohi je drvo samo da se zna da ima navijaca Zvezde koji ga nepodrzavaju!!!
L

Lazni mister

pre preko 1 godinu

Stankovic je bio taj koji je licno Oterao ohija iz Zvezde,svaki normalan i pametan covek to zna i moze da vidi,a samo buzdovani napadaju Terzu zbog toga a covek je samo uradio ono sto mu je Stankobic trazio a to je da se resi Ohija jer ga "mister" nije vise zeleo u timu!
K

Konacno istina

pre preko 1 godinu

"Za igrača kojeg trener ne želi bilo bi neodgovorno da smo odbili takvu ponudu, posebno jer je ona bila dogovorena pre odlaska Stankovića"... Evo konacnog otreznjenje za sve one koji su napadali Terzica da je toboze ON oterao Ohija iz Zvezde a u stvari je licno Stankovic taj koji je primorao upravu da ga prodaju jer ga vise nije zeleo u timu zbog fizickog sukoba sa njim u svlacionici posle poraza od Rendzersa!
7

777

pre preko 1 godinu

sto izmisljas bre? Stalno to ponavljas a nemas nikakve dokaze, nije prvi ni poslednji igrac koji se prodaje pa da izmisljas neke tuce, i gluposti...
j

jkdaj

pre preko 1 godinu

Pa sto su ga onda prodali nakon sto je Stankovic otisao??
G

Gost677

pre preko 1 godinu

pa posle Rendzersa je igrao Ohi kod Stankovica tako da tvoja prica nije istinita, razlog zato sto ga stankovic ne voli jer je nevidljiv u utakmicama...
C

Comi81

pre preko 1 godinu

Kulibali kvalitetniji od Ohija.HAHAHAHHAHAHA Kakvih sve budalastina necemo cuti od ovog covjeka.... Sram te bilo upropastio si vec formiran tim svojim kombinacijama! Nemamo bekove,spica,zadnjeg veznog a on prica bajke o LS i najacem timu od Barija....Ovaj tim je 30 % slabiji nego sto je bio prosle godine,katastrofalno lose odradjen prelazni rok!
G

Gennaro

pre preko 1 godinu

Al gle kako negativno ocenjuju coveka koji se protivi izrecenoj gluposti da je Kulibali bolji od Ohija. Bukvalno ovi botovi su preuzeli ovaj sajt
c

civijas

pre preko 1 godinu

uhhhhh da i tebi vidimo ledja svanulo bi nam.......
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Kulibali daleko bolji igrac od Ohija hahahahahahah.. Ajoj ako ode Dragovic, a na sve strane se pise da ide, hoce biti veseloooo..
D

Dokle vise

pre preko 1 godinu

Nas pametni Direktor , ne vidi da nama najvise skripi na mestu trenera, da napadača imamo u vidu pesica a da igre nisu na nivou početka lige kada smo sve resavali u prvom poluvremenu??
r

realno85

pre preko 1 godinu

izlupeta se terzic za sve pare! cuj kulibali bolji igrac od ohija? pa on je puko skroz. ima dozvolu mitrovic da ode? pa de se malo ugledajte na onog mamica, pa covek je doktor za sve vas u cz. decko tek dosao pustite ga da igra godinu - dve u evropi da se razvija, pa onda ga prodajte za 10 mil a ne prva ponuda i odmah ajde al da se uzmu dobri procenti u dzep. jadno
G

Gost1976

pre preko 1 godinu

Izjavio je da je po klubovima u kojima je igrao Kulibali bolji igrač,igrao je preko 100 utakmica za Nant u Ligi1 što Ohi nikad neće ni slučajno,neki malo bolji menadžeri i treneri su to procenjivali,da nije tako Ohi bi otišao u Nant ali ... činjenica je da u Zvezdi Kulibali nije pružio ništa ali da je igrao u Ligi 1 je sigurno,a tamo slabi igrači ne igraju.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Evo ga! Objavio se! Copy-paste iste priče! Samo nemojte da pitate za finansijski izveštaj! Hoće da se naljuti!
a

abc

pre preko 1 godinu

Nama treba Ado, Ado, Ado , Ado, Ado i opet Ado, Ado, Ado...Igrao je za Šerif kao "mali Sedorf", dovedite čoveka jer želi u Zvezdu.
G

Gennaro

pre preko 1 godinu

Igrac kog trener ne zeli xd.
Т

Танасије ЦЗБГ

pre preko 1 godinu

Мрш из Звезде!!!!!