Lazar Marković (© MN Press)
Lazar Marković (© MN Press)

Pozitivno za Partizan – negativan Markec: Lazar Marković igra protiv Spartaka

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.11.20. | 11:51

Stigli novi nalazi

U moru loših, makar jedna dobra vest za navijače Partizana. Lazar Marković će igrati u derbiju 14. kola Superlige, na teškom gostovanju crno-belih u Subotici.

Krilni napadač Parnog valjka podvrgnut je ponovljenom testu na virus korona i samo dan pošto je utvrđeno da je pozitivan, nalaz je pokazao negativnu sliku, što znači da nema smetnji da popularni Markec konkuriše za sastav koji će se u 18 časova nameriti na Spartak.

Izabrane vesti

Sa velikom radošću obaveštavamo javnost da je na ponovljenom testu za SARS-CoV-2 zaključno sa datumom 7. 11. 2020. Instituta za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanivić Batut“, igrač Partizana Lazar Marković negativan, te će biti na raspolaganju šefu stručnog štaba, Aleksandru Stanojeviću za meč 14. kola Superlige Srbije sa Spartakom“, predočili su iz Humske 1 i na uvid dostavili dokumentaciju koja pokazuje da bivši fudbaler Benfike i Liverpula više nije inficiran virusom korona.

To znači opciju više treneru Stanojeviću na Gradskom stadionu. Prema prvobitnoj zamisli, napad crno-belih u Subotici trebalo je da predvodi Filip Holender, ali obrt u slučaju Lazara Markovića nagoveštava da bi nekadašnji reprezentativac mogao da uskoči u prvih 11, kao najbliži golu domaćina.

Na ovaj način se bar malo popravila kadrovska slika u Partizanu. Od korone se oporavljaju još golman Vladimir Stojković (u ponedeljak će uraditi drugi test, ali se oseća dobro), vezisti Milan Smiljanić i Lazar Pavlović, dok su zbog povreda odustni Žan Kristof Bajbek, Miloš Jojić i Sejduba Suma.



tagovi

Lazar MarkovićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara