Poznat Zvezdin raspored na međunarodnom turniru u Sankt Peterburgu, sve utakmice pokrivene TV prenosima

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.06.23. | 09:53

Crveno-beli prvi meč igraju sa Zenitom 4. jula

Poznat je zvaničan raspored i satnica mečeva na predstojećem "PARI Premijer kupu" u Sankt Peterburgu, koji je od ove godine dobio međunarodni karakter. Na njemu će, kao što je već poznato, pored domaćina Zenita, učestvovati i Crvena zvezda, Fenerbahče i Nefči.

Utakmice se igraju na Gasporm Areni i pomoćnom stadionu Zenita, kapaciteta 3.000 mesta. Turnir kreće 1. jula i biće odigrano šest mečeva po principu svako sa svakim. Crvena zvezda prvi meč igra protiv Zenita 4. jula na Gasprom Areni od 18.30 po našem vremenu, četiri dana kasnije će igrati na sa Nefčijem na pomoćnom stadionu (18.30), a na istom mestu, u isto vreme biće odigran i meč sa Fenerbahčeom 12. jula.

Izabrane vesti

Organizatori su saopštili da će pre turnira biti održana tradicionalna konferencija za medije, na kojoj će učestvovati treneri svih timova. Takođe, svi mečevi će biti pokriveni prenosima Matč televizije, a može se očekivati da će prava otkupiti i neka od srpskih sportskih televizija.

Kao što je već poznato, okupljanje igrača Crvene zvezde zakazano je za 19. jun, dan kasnije sledi odlazak na Zlatibor, gde će biti odrađen bazični deo priprema. Prva faza traje do 30. juna, posle čega sledi povratak u Beograd. Nakon toga sledi spremanje i put za Sankt Peterburg, gde će biti odrađena ključna faza priprema za predstojeću sezonu.

RASPORED TURNIRA:

1. jul, 18.30: Zenit – Nefč

4. jul, 18.30: Crvena zvezda – Zenit

8. jul, 18.30: Nefči - Crvena zvezda

9. jul, 18.30: Zenit – Fenerbahče

12. jul, 18.30: Fenerbahče - Crvena zvezda

15. jul, 13.00: Nefči - Fenerbahče


tagovi

Nefči

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara