©Starsport
©Starsport

Poznate ličnosti uz Zvezdu, pozvale navijače u nedelju na Marakanu

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.04.24. | 20:21

Crveno-beli protiv Železničara stavljaju tačku na aktuelnu fazu takmičenja

Crvena zvezda će još jedan plej-of Mozzart Bet Superlige dočekati kao lider takmičenja, te će završnu fazu otvoriti večitim derbijem. Uvertiru u duel sa Partizanom predstavljaće nedeljni meč protiv Železničara, a poziv zvezdašima na utakmicu koja počinje u 17 časova uputio je niz javnih ličnosti.

Izabrane vesti

"Tu sam na svakom meču, tako da ništa drugačije neće biti ni u nedelju. Biće lepo vreme, i u nedelju treba da se odnosimo prema utakmici kao da je večiti derbi, tako da sam siguran da će zvezdaši doći u velikom broju i podržati igrače koji to zaslužuju. Igramo odlično ovog proleća, vidim da 630 minuta nismo primili gol, što je ozbiljan podatak. Nema izgovora, svim zvezdašima treba da bude normalno da dolaze na Marakanu i siguran sam da da će u nedelju biti pune tribine", kazao je Milan Kalinić za klupski sajt.

Sličan stav kao i stariji kolega izrazio je Denis Murić.

"Mislim da će biti pun stadion u nedelju. Zvezda igra lep fudbal, nedelja je, dan za porodicu, a na sve to će biti i lepo vreme. Nadam se da ćemo nastaviti da dominiramo, jer ovog proleća zaista igramo odličan fudbal. Idemo ka novoj duploj kruni uz podršku zvezdaša. Zaista su stvari došle na svoje mesto", rekao je Murić. sa kojim je saglasan i pevač Nikola Rokvić:

"Igramo odličan i napadački fudbal, baš onakakav kakav priliči Crvenoj zvezdi. Posebno mi se dopada što mladi igrači koji su ponikli u Zvezdi dobijaju šansu. Izdvojio bih možda Radojevića i Šljivića, mislim da su budućnost kluba i sviđa mi se kako igraju. No, ko god da istrči u nedelju na teren zaslužuje veliki aplauz i podršku. Idemo ka sedmoj uzastopnoj tituli", rekao je pevač.

Karte za ovaj susret već su u prodaji putem interneta, dok će na blagajnama stadiona biti dostupne sutra od 10 do 17 sati, kao i na dan utakmice, u nedelju (14. aprila), od 10 časova do početka meča.

Cene su sledeće: sever 400 dinara, istok 500 dinara, zapad 700 dinara, loža Siniša Mihajlović 1.400 dinara.


tagovi

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara