©Star Sport
©Star Sport

Poznati parovi plej-auta: Prvi mečevi u Loznici i Leskovcu

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.05.24. | 20:25

Prvi mečevi se igraju 29. maja na terenima ekipa iz drugoligaškog ranga takmičenja, dok su revanši zakazani za 3. jun

Tabela se menjala iz minuta u minut, na pozicijama koje vode u plej-aut smenjivali su se Radnički iz Niša, Javor i Želeničar iz Pančeva, a na kraju je opstanak obezbedio klub sa Čaira, uprkos porazu u Novom Pazaru.

Nišlije je spasao Železničar, koji je izjednačio u Ivanjici golom Aleksandra Kahvića i doneo remi ekipi Tomislava Sivića (1:1), kojim je obezbedio 14. mesto u Mozzart Bet Superligi i sa sobom odvukao ekipu Radovana Ćurčića u plej-aut. Javor je imao prednost od početka drugog poluvremena, zahvaljujući golu Luke Ratkovića, ali je Kahvić postavio konačan rezultat nakon centaršuta Luke Romanića sa desnog krila.

Izabrane vesti

Ivanjičani će kao 13. na tabeli u doigravanju odmeriti snage sa Tekstilcem, koji je sezonu u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije završio na četvrtom mestu, dok drugi par čine Železničar i Inđija. Prvi mečevi se igraju 29. maja u Leskovcu i Loznici, pošto stadioni u Odžacima i Inđiji nemaju superligaške licence.

Na kraju, deveto mesto na tabeli Mozzart Bet Superlige zauzeo je Novi Pazar, koji je pobedom nad Radničkim iz Niša (2:1) u poslednjem kolu preskočio Spartak. U sigurnoj luci je su ostali IMT i Radnički iz Niša. Traktoristima je pred poslednje kolo bod garantovao opstanak, uspeli su da ga osvoje, ali im na kraju nije bio neophodan zbog remija u Ivanjici. Od najvišeg ranga takmičenja oprostili su se Voždovac i Radnik iz Surdulice.



tagovi

Tekstilac Odžaci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara