Komentari na vest

Prag vibrira: Srđan Plavšić ide iz Sparte u Slaviju

4

442

pre gotovo 3 godine

Nista nije dogovoreno ali postoji opcija, Plavsicev drugar.
g

gege

pre gotovo 3 godine

Ovo je baš veliki korak napred u karijeri za njega, iako baš nije korektan potez prelaziti u gradskog rivala. Ali što se njega tiče, on iz tima koji je uložio solidne pare u prethodnih nekoliko godina a nije nikakav uspeh napravio (ni blizu titule, a u Evropi ispadao od Zvezde koja ipak nije bila pre 5 godina to što je dana i Spartaka iz Subotice) prelazi u klub koji je dominantan u zemlji i stalan učesnik evrotakmičenja, a čak je ove sezone daleko dogurao u LE. Sve najbolje, Atomski mrave!
m

miksea

pre gotovo 3 godine

Slavija je bas ozbiljan klub u zadnje vreme, napredak za njega veliki u karijeri. Nije mu bas bilo idealno ni u Sparti, cesto nije igrao, drzali su ga sa strane, ne znam zasto se bune, covek je stranac ide tamo gde su bolji uslovi.
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

I ako si stranac to znaci da treba da ti zvone da ne kazem sta, da mozes da ispalis stadion navijaca koji te voli ? On moze da ima izgovor za to poput ovog tvog ali cinjenica je da nije ljudski postupio i da je jadno.
d

dirizablll

pre gotovo 3 godine

Znam srki da citas ovo, sve okej i pare i sve al tako izneverovati svoj klub i igrace po meni rade kukavice, nikad u rivalski klub, o tim igracima misljenje ko djon
e

ecka siti

pre gotovo 3 godine

To sto ti pala,udis bi imalo smisla samo ako bi presao iz Zvezde u partizan,pa da izneveri klub i navijace kluba za koji navija. . . Ovako,u inostranstvu se igra samo zbog para,i mene bi bolelo uvo za nevijace sparte,slavije ili bilo kog drugog kluba. . . Otisao da zaradi pare za sebe i porodicu a ne da misli na navijace. . .
I

Ivan FCRS

pre gotovo 3 godine

Atomski mrav. Svaka cast, korak napred u karijeri uzimajuci u obzir da je Slavija mnogo uspesnija od Sparte poslednjih godina.
N

Nekac035

pre gotovo 3 godine

Steta sto nije vise ulozeno u Plavsica. Bacene pare na van la paru, garsiju, a Plavsic bolji od njih.
v

v1ad

pre gotovo 3 godine

Plavsic je uveliko otisao kad su dolazili Garsija, Van La Para. Nista oni njemu nisu smetali. Postalo je malo iritantno da se ti igraci krive za sve od korone do kasnjenja penzija.
.

.....

pre gotovo 3 godine

@v1ad nije covek ni rekao da su oni njega zamenili nego da smo bacali pare na poluigrace umesto da istrpimo naše.
C

CzBgg

pre gotovo 3 godine

Oni su dosli 2 godine nakon odlaska Plavsica.
k

kikonja

pre gotovo 3 godine

zvezdo vrati ga Terza reaguj ,da proključa sever,svi ga obožavaju a toliko koristan i atraktivan a sad je jos očeličio i nakupio iskustva...Dragović,Prijovic,Kolarov i Plavsic,resi se 5,6 igrača i nikog vise ne dovodi,ne gomilajte,polako uz ove iskusne ubacujete po kojeg mladog i super...liga šampiona na vidiku a u prvenstvu 20 bodova minimala vise...
R

Realno123

pre gotovo 3 godine

Terza reaguj. Bio bi idealno beck ap resenje na krilu sa svojom brzinom bi se izvanredno dopunjavao sa Ivanicem i Kataiem.
O

Okej...

pre gotovo 3 godine

Sto bi on bio Back up kod nas kad moze da igra standardno u Cesku kao do sada .

Darko Lazic

pre gotovo 3 godine

nije ni slicno, to ce biti (ako je voljen kao kleo) kada je kleo presao iz zvezde u partizan.