Komentari na vest

Pravilo gola u gostima i koliko će nam faliti: Zvezdi donelo sve velike uspehe u 21. veku, Partizan 6/9

E

E!

pre gotovo 3 godine

Hvala Bogu, da su napokon ukinuli to sranje gol u gostima, sad ce utakmice biti bolje... Onako uvek jedna ekipa igra bunker i kalkulise koja ima taj gol u gostima, ovo je postenije ko postigne vise golova u dve utakmice ide dalje.
C

Capello

pre gotovo 3 godine

To su ti cari fudbala,uniste su pare kao i ovaj svet nikad vise nece biti lepo kao pre
Г

Гост

pre gotovo 3 godine

Ја сам одавно присталица ове промјене,очекујем ипак више игре и мање калкулисања. Волио бих да се једном стане у крај овим муљаторима и глумцима у фудбалу,па и ако треба да се уведе ефективно мјерење времема као у кошарци. Једна утакмица свакако има око 55 мин ефективне игре,а ми као причамо о неком заоставном времену након 90.
S

Ssl

pre gotovo 3 godine

Ukidanje ovog pravila je kretenski potez.
s

samo zapstali u 80im

pre gotovo 3 godine

Se ne slazu sa ovim...konacno ce se igrati fudbal 180 min pa ko bude bolji i dao go vise, taj zasluzeno ide dalje...a ne 0-0 i u goste 1-1 i ides dalje...ma kako da ne
S

Ssl

pre gotovo 3 godine

Au al si ti progresivan, a svi koji se ne slažu sa tobom su zaostali. Odlična argumentacija. Recimo, to pravilo je davalo poseban draž kvalifikacijama i nokaut rundama takmičenja, ionako kompleksna igra kakva je fudbal je imala još jedan aspekt, prema kojem se pravila taktika i pružala šansa realno slabijim timovima da izbace velike. Recimo.

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Velika steta,gol u gostima je predstavljao car fudbala,sansu manjih ekipa da ako ostvare nereseno sa golovima u gostima,zaigraju bunker i prodju dalje. Dosta se smanjuje faktor iznenadjena,uefa se ulizuje najvecim klubovima,u fazonu,neka se igra dok najskuplji timovi ne ostvare rezultat za prolazak. Jadno.
c

cccc

pre gotovo 3 godine

Godinama pratim fudbal i svaki puta naši klubovi kada igraju u evropi i prime gol kod kuće npr 2:1 ili 3:1 ili još gore odigraju 1:1 već ponesu belu zastavu u goste i od tog momenta padnu i u igri kao da je smak sveta.
S

Ssl

pre gotovo 3 godine

Ma baš tako, evo najsvežiji primer Zvezde protiv Milana, baš smo se istresirali zbog dva primljena gola u gostima.
P

Pajaaaaaa

pre gotovo 3 godine

Odlicna stvar.Mislim da nije fer da neko ide dalje samo zbog golova u gostima. Ja sam ovo prizeljkivao davno jos davno da se desi
3

3OPAH

pre gotovo 3 godine

Kažu timovima je bilo važnije da ne prime gol kod kuće nego da ga daju. A sad će gosti da parkiraju autobus, pa još ako daju jedan iz kontre samo prevezu autobus i na svoj stadion. Tek će sad da se igra bunker.
B

Bok

pre gotovo 3 godine

Ne shvatam ove koji kritikuju ove promjene. Taj gol u gostima je bila neviđena glupost i nepravda, pobijedi i idi dalje. Također se kritikuje VAR. Pa toliko je ne pravednih pobjeda bilo, nakon grešaka sudija. Nije tačno da prekida igru, jer toga nema mnogo. Ne smeta im što se u košarci, na kraju nakon svakog napada, traži time out, pa se zadnjih 5 minuta, igra 25 minuta, a i sudije mnogo češće gledaju u ekran, da vide za koga je aut, da li je istekao napad, da li je namjeran faul, to kao ne smeta.
A

Allianz

pre gotovo 3 godine

Za ovaj gol u gostima i nemam neko mišljenje, ali VAR je obavezan. Dokle da sudije odlučuju ko će dalje ko neće, da sviraju penale i ne sviraju. Velikim timovima ako pored ogromnog novca koji ulažu u igrače, na sve to još treba i sudija da ih gura onda nek prestanu da ulažu u igrače i sva lova na sudije, pa ko više da taj je šampion. Bez Vara veliki timovi će uz pomoć sudija i dalje uništavati ove male, a mali klubovi će biti još slabiji. Tako da nema potrebe da se krade, ako si najbolji uzmeš i sve pobediš i ne treba ti sudija.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Mešaš babe i žabe. U košarci se štopuje vreme, i svaki sekund se odigra. Ovde se var gleda 10 minuta, i na to se doda po 5 izmena i kad se skupi odugovlačenje, ode pola sata igre, a nadoknadi se 5 minuta.
B

Bok

pre gotovo 3 godine

Ne govorim ja o vremenu i njegovoj nadoknadi već o ubijanju igre i njene gledanosti stalnim prekidima. Da me ne shvati neko pogrešno, nemam ja ništa protiv košarke, divan sport, ali zadnjih 5 minuta Feniks-Clipersi, pola sata brate. Nema to veze sa nadoknadom vremena.
V

Vddd

pre gotovo 3 godine

Da je ovo pravilo bilo ove sezone možda bi Zvezda prošla Milan. U svakom slučaju, ovako je mnogo pravednije.
4

442

pre gotovo 3 godine

Zaboravio si salzburg, krasnodar i čini mi se i jang bojs
V

Vddd

pre gotovo 3 godine

Možda me nisi razumeo, a i loše sam se izrazio. Hteo sam da napišem od ove sezone, a ne u prošlim sezonama.
R

Ris

pre gotovo 3 godine

Prije nisu bile ni tako rigorozne kontrola u ulazu na tribine. Stadion koji primi 30.000 navijaca domacin nagura na 40.000 a gost dobije 0 ulaznica. Danad gost dobije 5% a 5% stadiona bude zatvoreno zbog sigurnosti. Avionom koji je u rangu hotelske sobe danas dodjes u evropi na svako mjesto za dva do tri sata. Jedina je mana sto bi dosta utakmica otislo u produzetke. Najsuroviji primjer gola u gostima je polufinale LS 2003 izmedju Intera i Milana. Milan-Inter 0:0, Inter-Milan 1:1 i ode Milan u finale zbog gola u gostima
L

Lafarge

pre gotovo 3 godine

Upravo tako, igrali na istom stadionu 2 utakmice a ovi prosli zbog gola u gostima... nevidjena glupost i totalno nelogicno...
S

Sherllocked

pre gotovo 3 godine

@lafarge pa logicno je sta nije.. domacin je domacin , gost je gost. Tako se vode zvanicno. Imas primere na EP , igra se na Vembliju , a Engleska se vodi kao gost.

Gost

pre gotovo 3 godine

Mislim da bi bilo bolje resenje da je ostavljeno pravilo gola u gostima ali da ono ne vazi u slucaju produzetka zato sto je onda gostujuci tim u velikoj prednosti ukoliko postigne gol u produzetku ,
n

neshha

pre gotovo 3 godine

E ovo jeste stvarno konstruktivan predlog.
m

mr.wolf

pre gotovo 3 godine

To i ja pricam. Automatski je jedan tim u prednosti jer ima 30minuta vise od drugog da da gol na strani.
S

Smislov

pre gotovo 3 godine

Konačno su se sjetili. Gluplje pravilo nije postojalo od tog. 1-1 i 2-2 i dalje ide jedna od ekipa, što je bila neviđena nepravda i glupost. Pa šta ako je gol dao u gostima, nije ga dao ma Marsu, a i kosilo se pravilima igre u kojoj je pisalo da je pobjednik ona ekipa koja je dala više golova. Možda je to imalo smisla prije 50 godina, ali danas je to bila čista glupost, jer mnoge ekipe bolje igraju u gostima. Nakon VAR, još jedna prava promjena.
R

Ris

pre gotovo 3 godine

I upravo zbog VAR-a sudije danas ne mogu favorizovati domacina kao nekada tako da je to jos jedan primjer da je danas lakse igrati u gostima danas nego prije.
P

Psycho

pre gotovo 3 godine

samo nesto izmisljaju nek ostave fudbal kakav je bio do pre par godina a ne svako evropsko ili svetsko neko novo pravilo samo kad se setim one po meni najvece gluposti u fudbalu "golden goal" kakva je ono glupost bila ovo je nesto slicno glupo po meni
J

Jen,dva,tri

pre gotovo 3 godine

Znaci ako sam dobro shvatio,pobedis nekoga sa 6:0 pa onda izgubis 1:0 ti mozes da ispadnes
0

0211

pre gotovo 3 godine

Hahahahha neverovatno
r

rarat

pre gotovo 3 godine

Nisi dobro shvatio. Knjigu u sake i da radis na razumevanju procitanog. I da naucis pravila interpunkcije.
D

Djurgården

pre gotovo 3 godine

OPLAKAHHHHH🤣🤣🤣🤣🤣🤣
g

gfgf

pre gotovo 3 godine

Eto gde mi zivimo i onda se cudimo sta nam se desavju ovakve stvari u zivotu.
y

yyuy

pre gotovo 3 godine

Milsim da se ovo pravilo vec koristi u Juznoj Americi. Naravno da je ovako pravednije, nekada se to guralo jer su sudije zbog takve atmosfere na stadionu i uopste forsirale domace ekipe. Uz to i tereni nisu isti bili. Secam se utakmice Zvezda protiv Reala gde je Zvezda dala 4 komada Realu ali je i primila 2 gola. Tamo 2 nula za Real i prolazak sto nigde veze sa pravdom. Uz to i da je otisla u produzetak gost daje jedan gol i automacki domacin mora da da dva gola postigne. Fudbal je bio dosta nepravedna igra, nije ni sada pravedna daleko je od toga, kao i zivot, ali fudbal ide ka tome da bude pravedniji. Bilo bi pravedno da svi ucesnici LS ili bilo koje lige imaju isti budzet nema vexe sto je Real toliko bogat a nasi klubovi nisu, ali za pojacanja svi imaju 30 miliona evra, toliko sme da se potrosi nesto ko U NBA. Tada bi videli ko je zaista dobar a ne ovako neko ima 100 puta veci budzet od ostalih i kao super osvojio je sve zivo bas su ispesni
N

Nole ole

pre gotovo 3 godine

Uefa ne zna gde udara, gol u gostima je bio duša fudbala
G

Gostg

pre gotovo 3 godine

po meni je postenije bez gola u gostima, ako je ukupan rezultat 3:3 igra se produzetak a ne prolazi ovaj ili onaj jel je dao gol vise u gostima,ukupan rezultat kaze da je nereseno, to mi je slicno sas kao bayern psg jeste pariz dao 3 u minhenu,ali isto tako kuci nije dao gol a izgubio je, isto tako mi je nepravedno i da milan izbaci zvezdu a nisu je pobedili ni jednom ukupno fudbalski je 3:3, tako da mozda mi svi jesmo navikli na taj gol u gostima ali mislim da je postenije i fudbalskije bez njega
n

neshha

pre gotovo 3 godine

Ako cemo o pravdi,onda u revansu ne treba da postoji produzetak jer se tako favorizuje jedan tim.Onda odmah penali pa kako kome bude.
G

GostPa

pre gotovo 3 godine

Ako favorizuje taj produzetak, favorizuju i penali na svom terenu, tako da uvek mozemo da nadjemo manu.
A

Azex

pre gotovo 3 godine

Gol u gostima vise nema smisla, ekipe se kuci brane umesgo da pred svojim navijaca igraju napadacki! Hvala bogu pa ovo bespotrebno pravilo nije vise na snazi. A tek o produzetku necu ni da pricam da jedan tim ima 90 minuta a drugi 120 za postizanje gola u gostima
n

neshha

pre gotovo 3 godine

A sad ce biti obrnuto,da jedan tim na domacem terenu ima 120 a ne 90 minuta za postizanje gola.I sta je onda tu pravednije?
M

Ma da...

pre gotovo 3 godine

Meni je ovo glupost i laz! Ciste lazi! Da su uveli seleri kap i svi imaju isti budzet onda razumljivo ali reci da gostovanja nisu teska? PSG Barsa Real Bajern City i ostali teskasi izgube mec dva u godini i to nije tesko gostovanje?! Razlika je u tome sto su oni svi pre dosta gubili u gostima nisu pravili bas ovakve nizove i skorove! I to sto sada 30% pobedjuju gosti isto je statistiku popravila ova grupa timova! Srednji i mali ostaju na istom nivou, srednji kuci tvrd teren a u gostima igraju na nereseno a mali kuci ujedaju a u gostima gube... Izjednacite budzete svima pa sve ukinite i pustite ravnomeran fajt!
L

Lafarge

pre gotovo 3 godine

Jedino se ovde slazem... manji klubovi puno gube ukidanjem gola u gostima...
G

Gosturina

pre gotovo 3 godine

Auuuu,pa ja sam i zaboravio na te klubove, ne znam da li vise postoje...Buducnost Banatski dvor, Sevojno, Ofk, Bezanija, Hajduk Kula...a tek koje ih glave vodile...ona nabrijana plava u Buducnosti(hteli da budu kao sad TSC,novi stadion,itd...), Tvorzan u OFK, pokojni Mita u Bezaniji(krimos), Dzomba grobar u Hajduku, Aca Bulic u Zelezniku(secate se njih???)...joj drzave nam majko mila :-))))
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Гол у гостима има посебну тежину и драж! Нажалост фудбал данас воде идијоти, који немају сенс за драж, њима је све у новцу. Из године у годину је фудбал све монотонији и незанимљивији, а ови и даље доносе одлуке на штету истог. Позз
C

Cz

pre gotovo 3 godine

Pa sve ide u korist bogatih klubova. Naravno da im ne odgovaraju gostovanja kao sto je na Rajku pa da posle moraju da jure rezultat i strijepe od primljenog gola na svom stadionu. Uzas
L

Lafarge

pre gotovo 3 godine

Kakvu tezinu i draz? Ajde molim te reci jel posteno da neko prodje sa 1:1, 2:2 ili 3:3??? Juznoamerikanci davno ukinuli gol u kupu libertadores, englezi u kupu takodje i to je prava stvar! Dobijes prvu 2:1, sledecu izgubis 1:0 i ti ides dalje zbog gola u gostima a ukupno 2:2... pa kako je neko bolji ako je ukupno 2:2, neka mi neko objasni tu matematiku... ja sam protiv tog gola u gostima jer ako si bolji dokazi to na terenu i postigni gol vise... a ne ovo danas, bunker prvu tekmu, izvuci 0:0 i sledecu 1:1 iz jedne kontre i ti prolazis dalje... jako nesportski...
G

Gostimir

pre gotovo 3 godine

Šteta što su ukinuli to pravilo
G

Gagula

pre gotovo 3 godine

Usrali su fudbal posle 2010 pa na dalje...
n

neshha

pre gotovo 3 godine

E vala bas!Svako novo pravilo kao da radi protiv fudbala a ne u njegovu korist.Cak se desava da i od VAR-a ima vise stete nego koristi,sa onim merenjima ko nije isekao nokte na noznom palcu.