Đerar Pike (©Reuters)
Đerar Pike (©Reuters)

Praznim Kamp Nouom odjekivala svađa Pikea i Grizmana

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.02.21. | 00:23

Osetio je iskusni Španac šta se sprema

Fudbaleri Barselone doživeli su težak poraz u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Pari Sen Žermen je protutnjao Kamp Nouom, Kilijan Mbape je u prašini ostavio nemoćne fudbalere katalonskog kluba. Slabost Barselone oslikana je i u situaciji sa kraja prvog poluvremena, kada se praznim stadionom orila rasprava Đerara Pikea i Antoana Grizmana.

Pri rezultatu 1:1, šest minuta posle Mbapeovog prvog pogotka, sjajni Francuz je još jednom stavio na muke odbranu Barselone. Pokušali su Grizman i Seržinjo Dest da ga zaustave, uspeli su samo da pošalju loptu u korner. Pike je grmeo, kao da je osetio šta se sprema.

Izabrane vesti

"Samo jednom da zadržimo loptu duže, je****. Hajde ljudi, samo jedan duži posed".

Odgovorio mu je Antoan Grizman.

"Smiri se Geri, nemoj da vičeš".

Jasno, Pike se nije smirivao.

"Pobogu, pa zar nijednom ne možemo da zadržimo loptu".

Francuz je još jednom pokušao da ga smiri, ali bezuspešno, pa je i njemu pao mrak na oči. Usledila je žustra razmena reči, pretežno psovki.

"Odj*** Grizi, dođavola", da bi mu saigrač uzvratio sa: "Ne, ti odj***".

Klemen Lengle je pokušao da smiri strasti, da bi Pike pre izvođenja kornera stigao da konstatuje sve evidentnije probleme u igri Barselone.

"Mučimo se, ovako je već pet minuta".

U drugom poluvremenu je četa Ronalda Kumana još tri puta kapituralira i tako veoma izvesno ostala bez plasmana u četvrtfinale Lige šampiona. Miriše na još jednu sezonu za zaborav u katalonskom klubu, a bojazan je i da bi na Parku Prinčeva u revanšu Lionel Mesi po poslednji put mogao da obuče dres Blaugrane u elitnom takmičenju.



tagovi

Đerar PikeAntoan Grizman

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara