Žoao Mario proslavlja gol sa saigračima iz Sportinga
Žoao Mario proslavlja gol sa saigračima iz Sportinga

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Božićni poklon od Sportinga

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.01.21. | 11:12

Pročitajte nekoliko predloga za 7. januar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 22:00
Braga - Maritimo
ID: 5306623

Braga je u finoj formi (ako ne računamo subotnji poraz od Sportinga) i umela je da se raspuca u poslednje vreme, ali ni Maritimo ne igra loše. Na njihova prethodna tri međusobna okršaja došlo je GG3+, pa ne bi bilo loše da pokušate sa tom opcijom, naravno, ako sumnjate u keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Fiksevi dana
GRČKA 1 | 16:15
Aris - Volos NPS
ID: 5306728

Aris, koji je pred ovo 15. kolo zauzimao drugo mesto na tabeli razočarao je u ponedeljak jer je doživeo poraz na gostovanju “fenjerašu” Lamiji. Sada bi morao da se iskupi svojim pristalicama, ali mu neće biti lako pošto je Volos vezao tri remija i pobedu. Ipak, biramo keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Fiksevi dana
GRČKA 1 | 18:30
Atromitos - PAOK
ID: 5306726

Atromitos je poslednji trijumf zabeležio početkom novembra, a zatim je nanizao tri remija i dva poraza. S druge strane PAOK je pri vrhu, pa iako je sklon oscilacijama sve osim dvojke bilo bi iznenađenje. Na njihovim međusobnim okršajima zna da bude pogodaka na obe strane.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.7)
Vredi probati
ŠPANIJA - KUP | 19:00
Girona - Lugo
ID: 5306513

Đirona je u prvenstvu osvojila svega dva boda više nego rival, a i jedni, i drugi su u ponedeljak odigrali utakmice bez pogodaka (protiv Sabadelja, odnosno Hihona). U Kup mečevima i inače je sve moguće, međutim, tradicija je “debelo” na strani domaćih, kojima dajemo prednost.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Vredi probati
TURSKA 1 | 17:00
Fenerbahce - Alanyaspor
ID: 5306431

 

Fenerbahče je imao dva dana manje za odmor, ali uzda se u to što doskorašnji lider Superlige beleži sve lošije rezultate na gostovanjima (serija od četiri poraza). To ne znači da će se Alanja predati bez borbe, naprotiv, pa i GG dolazi u obzir, ali je kec ipak prva opcija.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)
Vredi probati
BRAZIL 1 | 01:00
Atletico Go - Vasco da Gama
ID: 5306340

Atletiko je od sredine decembra imao dosta problema na svom terenu, ali pre nekoliko sedmica konačno je zabeležio pobedu (2:1 protiv Fluminensea). Vasko da Gama je osvojio šest bodova manje (istina, uz utakmicu manje), nalazi se u zoni ispadanja i rizikovali bismo sa kecom.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 19:30
Nacional - Sporting
ID: 5306647

Nasional je tokom većeg dela decembra imao problema sa formom, ali je godinu okončao pobedama na svom terenu, u Kupu i prvenstvu. Međutim, sada mu dolazi rival koji se ove sezone nametnuo kao veoma ozbiljan kandidat za titulu i mesecima ne zna za poraz. Dvojka je sigurna.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.55)
Za izbegavanje
IZRAEL 2 | 18:15
Beitar T.A. - Hapoel Akko
ID: 5309729

Današnja ponuda u Drugoj ligi Izraela puna je utakmica koje je pametnije da preskočite, ali mi ćemo vam posebno izdvojiti ovu. Domaći nešto bolje stoje na tabeli, međutim, rival ne zna za poraz još od početka decembra i prilično je sklon nerešenim ishodima sa malo pogodaka.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara