Nisam mogao da treniram, telo mi je bilo slabo... Kad sam se istuširao umalo nisam pao u nesvest u kupatilu

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.03.20. | 14:13

Brazilac Žonatas prepričava svoja iskustva tokom lečenja COVID-19

Brazilski napadač Žonatas (31) bio je drugi pozitivno testirani fudbaler u španskoj Primeri (posle Ezekijela Garaja), odnosno prvi sportista iz Brazila koji je oboleo od virusa korona. Dogodilo se to pre nedelju dana, a on je danas bio u stanju da odgovori na nekoliko pitanja lista Globo.

Prvotimac Elčea kaže da se sada dobro oseća, ali da je i dalje u karantinu kod kuće...
"Počeo sam da osećam groznicu, veliku nelagodu. Mislio sam da je obična migrena, pošto me je mnogo bolela glava. Ali onda je počelo da me boli celo telo. Sledećeg jutra razgovarao sam sa lekarom iz kluba i rekao mi je da uradim test, jer to su bili simptomi COVID-19. Ispostavilo se da sam pozitivan".   

Izabrane vesti

Žonatas je objasnio kako je bio malaksao nekoliko dana pre nego što će se testirati...
"Nisam mogao da treniram, telo mi je bilo slabo. Posle je bivalo sve slabije, posebno u prva tri dana otkako sam uradio test. Nisam imao snage ni za šta. Jednom kad sam se istuširao umalo nisam pao u nesvest u kupatilu. Bio je to vrlo snažan bol, nikada tako nešto nisam osetio. Ovaj virus zaista nije šala"

Napadač Elčea sada je već ponovo spreman za treninge, čeka se dozvola...
"Ja sam sportista i tako sam teško podneo sve to. Možete misliti kako je starijim osobama. Zato treba ozbiljno da se ponašamo svi i da budemo odgovorni", zaključio je Brazilac. 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara