Oven Vajndal i Denzel Damfris (Holandija)
Oven Vajndal i Denzel Damfris (Holandija)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Oranje uzorava i Austrijance

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.06.21. | 11:20

Pročitajte nekoliko predloga za 17. jun…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
BRAZIL 1 | 23:55
Fluminense - Santos
ID: 5649595

Rivali su prvenstvo počeli u sličnom maniru, ali Fluminense je prilično neugodan domaćin, što fudbaleri Santosa dobro znaju pošto ovde nisu slavili već tri godine. Ali, umeju da odigraju nerešeno, pa ukoliko sumnjate u našu preporuku da tipujete na keca, opredelite se za 0-2.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)
Za izbegavanje
LETONIJA 1 | 19:00
Rigas - Riga
ID: 5652549

U pitanju je neizvestan okršaj. Rivali dele prvo mesto na tabeli, s tim da su gosti, koji brane tri vezane šampionske titule, odigrali meč više. Domaći su prošle sezone zauzeli drugu poziciju, a trenutno su u seriji od osam uzastopnih pobeda. Ipak, izbegavanje je najmudrije.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.98)
Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 15:00
Ukraine - Macedonia
ID: 5649988

I jedni, i drugi ostavili su solidan utisak u prvom kolu, ali su ostali bez ijednog boda. Posebno Ukrajinci imaju za čim da žale, s obzirom na to da im je za remi sa Holanđanima nedostajalo pet minuta koncentracije. Sada su momci Andreja Ševčenka favoriti protiv debitanta.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.82)
Fiksevi dana
COPA AMERICA | 23:00
Colombia - Venezuela
ID: 5649848

Kolumbija, koja je u sve boljoj formi, u oktobru je dobila njihov kvalifikacioni okršaj za SP sa 3:0, dok je od poslednje pobede Venecuele nad Kafeterosima prošlo tačno šest godina. Ovo bi trebalo da vam bude sasvim dovoljno da se ovde opredelite za keca (možda i KMB 1&3+).


Konačan ishod

Tip: 1 (1.32)
Fiksevi dana
COPA AMERICA | 02:00
Brazil - Peru
ID: 5650002

Jeste da je Peru nedavno iznenadio Ekvador u mundijalskim kvalifikacijama i to kao gost, ali protiv domaćina Kopa Amerike koji igra fenomenalno nema ni promil šansi. Kvota na keca je mala, no pošto je realno da bude i dosta pogodaka odaberite kombinaciju kako biste je povećali.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.73)
Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
Netherlands - Austria
ID: 5649987

U pitanju je meč koji će verovatno da odluči koja od ove dve selekcije će u nastavak takmičenja sa prvog mesta u Grupi C. Obe selekcije bile su raspucane u nedelju, ali su Holanđani pokazali dosta slabosti u odbrani, pa nas ne bi iznenadilo da dođe GG. Ipak, birajte keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.68)
Vredi probati
BELORUSIJA 1 | 17:00
Minsk - Energetik BGU
ID: 5650021

Minsk u ovaj meč ulazi sa bodom više nego protivnik, ali je Energetik u poslednje vreme u malo boljoj formi (vezao je tri prvenstvene pobede, od kojih jednu na strani). Ipak, na njihova poslednja dva međusobna okršaja došli su kečevi, pa verujemo da će i sada slaviti domaćin.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.8)
Vredi probati
EVROPSKO PRVENSTVO | 18:00
Denmark - Belgium
ID: 5649991

 

Kristijan Eriksen je bolje. I to je najvažnija vest, ne samo pred utakmicu njegove Danske sa Belgijom, nego pred nastavak čitavog EP, koje gotovo počinje da deluje ukleto. Međutim, iako će njegovi saigrači biti motivisani na stadionu Parken u Kopenhagenu, rival je mnogo jači.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.15)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara