Artur Jusupov (Soči) i Bibras Natho (Partizan)
Artur Jusupov (Soči) i Bibras Natho (Partizan)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Parni valjak gura na iskustvo

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.08.21. | 11:13

Pročitajte nekoliko predloga za 12. avgust…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LK | 18:45
Hammarby TFF - Cukaricki
ID: 5747355

Brđani u revanš utakmicu ulaze sa dobrim rezultatom iz prvog meča (3:1), a ta pobeda mogla je da bude i ubedljivija jer su imali još nekoliko veoma izglednih prilika. Hamarbi će imati dve prednosti - podršku sa tribina i teren sa veštačkom travom. Najbolje je da gađate GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.78)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LE | 20:45
Celtic - Jablonec
ID: 5747781

 

Seltik je sezonu počeo nižući razočaranja za svoje navijače - ispao je iz kvalifikacija za Ligu šampiona, a u prvom kolu škotske Premijer lige izgubio je na gostovanju Hartsu. No, protiv Jabloneca je bio veoma dobar (4:2), a potom je “rasturio” Dandi (6:0) i kec je siguran.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.35)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LE | 18:00
Helsinki - Neftchi
ID: 5747271

Helsinki je u poslednje vreme bio sklon nerešenim rezultatima, te je tako i u Bakuu zabeležio remi (2:2), iako je do pred kraj utakmice imao vođstvo. Gosti u nedelju počinju prvenstvo, što daje dodatnu prednost lideru finskog šampionata. Međutim, uz keca očekujemo i tvrđi meč.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LK | 19:30
Basel - Ujpest
ID: 5747005

Osvajač mađarskog Kupa i ekipa koja je pre nekoliko decenija mogla da se pohvali šampionskim titulama, pa i solidnim rezultatima u Evropi, poslednjih godina obično ispada u početnim fazama kvalifikacija. Tako će biti i sada jer je raspucani Bazel apsolutni favorit na ovom meču.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.27)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LK | 20:00
Rijeka - Hibernian
ID: 5747002

Trener Riječana Goran Tomić bio je priličan optimista pred prvu utakmicu, hvalio je atmosferu u ekipi, iako nije mogao da računa na kompletan igrački kadar. No, morao je da se zadovolji remijem (1:1), koji i škotskom predstavniku daje nadu u dalji prolaz, ali verujemo u keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LK | 21:00
Partizan - Sochi
ID: 5747320

Crno-beli su pre nedelju dana zabeležili solidan rezultat (1:1), a ni večeras im neće biti baš lako pošto je ambiciozni ruski klub vezao nekoliko dobrih izdanja. Ipak, naš predstavnik je u formi, neuporedivo je iskusniji u ovakvim susretima, zbog čega ćemo mu dati prednost.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LK | 21:00
LASK - Vojvodina
ID: 5747354

 

Od tri srpska kluba koja večeras izlaze na scenu samo je Vojvodina izgubila prvi susret. Istina, prednost koju ima LASK nije nenadoknadiva (1:0), međutim, moramo da priznamo da uloga favorita pripada domaćima. Ipak, bolje je da preskočite konačan ishod i probate sa 2-3 gola.


Ukupno golova

Tip: 2-3 (2.05)
Za izbegavanje
BRAZIL 2 | 23:55
CRB - Brusque
ID: 5747716

Posle nekoliko ne baš sjajnih partija, što u prvenstvu, što u Kupu, CRB je konačno zabeležio pobedu – na gostovanju Londrini. Međutim, na svom terenu nije trijumfovao već skoro mesec dana. Kako je protivnik minulih sedmica bio neugodan na strani, bolje je da ih preskočite.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.95)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara