Fudbaleri Atletiko Madrid (©Reuters)
Fudbaleri Atletiko Madrid (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Atletiko, Lion i Hofenhajm nemaju pravo na grešku

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.04.22. | 12:05

Pročitajte nekoliko predloga za 17. april…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 17:05
Olympique Lyon - Bordeaux
ID: 6328495

Trgnuo se Bordo, očajnički su mu potrebne pobede kako bi pobegao iz opasne zone, ali teško bodovima može da se nada na Žerlanu. Lion je ispao iz Lige Evrope i sada može da se posveti domaćem prvenstvu, u kojem ima sedam prilika da izbori novi izlazak na evroscenu. Peto mesto i Liga konferencije su čak šest koraka udaljeni, pa ekipa Pitera Bosa nema mnogo izbora večeras - mora da pobedi. Kvalitet je na strani domaćina, pa kec u Lionu ne bi smeo da se dovodi u pitanje.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.38)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 19:30
Leverkusen - RB Leipzig
ID: 6328562

Bajer Leverkuzen i Lajpcig međusobni duel dočekuju sa ciljem da novim bodovima na svom kontu nastave pohod ka Ligi šampiona, međutim značaj duela biće povod da oba tima uđu oprezno u duel. Forma oba tima, ali i učinak u međusobnim duelima nagoveštava neizvesan meč sa umerenim brojem golova. Naš predlog je da pokušate sa iksom.


Konačan ishod

Tip: X (3.5)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 - PLAY OFF | 18:00
Vojvodina - Napredak
ID: 6330143

Duel u Novom Sadu pobednika će u potpunosti vratiti u trku za Evropu, dok bi eventualni poraz praktično značio kraj snova te trebas očekivati tvrdu utakmicu u kojoj bi jedan gol mogao da donese odluku. Obe ekipe su do 30. kola bile u rezultatskoj krizi koju su prekinule pobedama, ali ne treba očekivati da će spuštenog garda ući u susret.


Ukupno golova

Tip: 0-1 (2.34)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 16:15
Atl.Madrid - Espanyol
ID: 6328501

Jorgandžije su već tri utakmice bez trijumfa, doduše dve su odigrali sa Mančester Sitijem (poraz i remi). Dok im se za ishod dvomeča sa Građanima ne može zameriti, neuspeh na Balearima ozbiljan je udarac za četu Dijega Simeonea. Poraz od Majorke doveo je Atletiko u poziciju da večeras mora da savlada Espanjol ili će ozbiljno dovesti u pitanje plasman u Ligu šampiona. Ima isti bodovni saldo kao Betis, dva više od Real Sosijedada. Tim iz Barselone je sa druge strane ušuškan u sredini i neće imati preveliki motiv na Vandi. Zato se čini da je sve jasno u Madridu i pre utakmice.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 17:30
Hoffenheim - Greuther Furth
ID: 6328514

Domaćin se bori za Evropu, gost je prežaljen. Obe ekipe su u lošim serijama, Hofenhajm je nanizao četiri meča bez pobede, Grojter Firt sedam. Prava prilika za objektivno kvalitetniju ekipu iz Zinshajma da prekine negativan niz i nastavi borbu sa Kelnom za plasman u Ligu konferencije na pravi način. Sve sem pobede domaćina predstavljalo bi veliko iznenađenje.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.2)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 19:30
Giresunspor - Besiktas
ID: 6328571

Giresun je na dobrom putu da izbori opstanak u eliti, a značajan korak će pokušati da napravi protiv Bešiktaša kojem aktuelna sezona bez dileme neće ostati u arhivi upisana među najuspešnijim. Pregršt prosutih bodova, naročito na gostovanjima, razlog je zbog kojeg istanbulski tim nije ni blizu vrha tabele, a mnogi prosuti bodovi na strani povod su da i danas očekujemo iznenađenje.


Konačan ishod

Tip: X (3.3)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 20:45
PSG - Olympique Marseille
ID: 6328557

Derbi šampionata Francuske Pari Sen Žermen dočekuje kao izraziti favorit, međutim forma gostiju razlog je zbog kojeg se ne treba u potpunosti uzdati u trijumf domaćina. Četiri vezane pobede Marselja razlog su zbog kojeg kec uz kvotu 1,42 izgleda kao preveliki rizik te je naša preporuka da u ovom slučaju pronađete alternativu za keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.42)

tagovi

predlozzi i tipovanjapredlozziInternet klađenjeklađenjeMozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara