Vlahović i Lokateli (©Reuters)
Vlahović i Lokateli (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Juve, Real i Bajern moraju da ispoštuju, oprezno sa Barsom

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.01.24. | 11:05

Pogledajte nekoliko zanimljivih tipova za 21. januar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 15:30
Bayern - Werder
ID: 7812143

Prošla su vremena kada je Verder bio kandidat za titulu, Bajern je vezao četiri pobede u svim takmičenjima uz samo jedan primljen gol i verujemo da će i danas biti efikasan. Da ne objašnjavamo mnogo, poput Reala, treba probati sa tipom 1-1&2+ jer verujemo da je to minimum koji će Bajern da isporuči.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1-1&2+ (1.3)
Fiksevi dana
HOLANDIJA 1 | 12:15
Utrecht - PSV
ID: 7812987

PSV je ovde apsolutni favorit i sve osim pobede bilo bi ravno senzaciji. Filipsovci ubedljivo gaze u Erediviziji, prvi deo sezone završili su sa svih 17 pobeda što je impresivan učinak, dok je Utreht na granici da potone u zonu ispadanja. Trenutno je na četiri boda iznad iste, u poslednjih pet kola upisao je dve pobede i tri remija, ali toj seriji danas dolazi kraj.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.35)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Lecce - Juventus
ID: 7812144

Ovde gledate u najvišu kvotu na dvojku u sekciji "fiks dana", ali ne sumnjamo da će Juventus da odradi posao. Dušan Vlahović igra sve bolje i stabilnije, zatrpava mreže protivnika, Juve generalno izgleda dobro i vezao je četiri prvenstvene pobede, dok Leće u isto toliko nastupa ima samo jedan osvojen bod. Dvojka mora da dođe.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 17:30
M' gladbach - Augsburg
ID: 7812154

Ni Menš, ni Augzburg ne oduševljavaju sa formom, ali domaćinu se mora priznati da na svom terenu igra jako dobro. Nije poražen više od dva i po meseca kod kuće i za to vreme doživeo je samo jedan remi, protiv Verdera kada je bilo 2:2. Augzburg na strani ima samo jednu pobedu u poslednjih godinu dana i to nad Hajdenhajmom, a uz retke nerešene ishode, ova utakmica se crta da bude kec. Vredi probati.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Vredi probati
TURSKA 1 | 17:00
Trabzon - Galatasaray
ID: 7812733

Nije prethodnih godina Galatasaraj često slavio u gostima Trabzonu, tek jednom u proteklih sedam sezona, a ni ne oduševljava baš na strani, s tim da ni Trabzon ne igra baš uverljivo kada mu u goste dođe neki ozbiljniji rival. Dobio je Bešiktaš sa 3:0 u ranoj fazi sezone i od tada se muči. Iako je dvojka klimava, oni hrabriji mogli bi da zalepe istu uz kombinaciju sa bar dva gola, jer ne bi nas iznenadilo da istanbulski gigant baš danas proradi.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2& 2+ (2.25)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 18:00
Salernitana - Genoa
ID: 7812155

Nije Đenova baš toliko ubitačna u gostima, ali je u poslednja dva meča van svoje kuće zabeležio dobre rezultate. Pobeda nad Sasuolom i remi sa Bolonjom su podigli samopouzdanje ekipe Alberta Đilardina, dok Salernitana grca u svojim problemima. Posle trijumfa nad Lacijom zabeležila je dva poraza i remi. Doduše, jedan od ta dva poraza došao o je od Juventusa, uz remi sa Milanom. Đenova više od 20 godina nije dobila Salernitanu kao gost, ali danas ima dobru podlogu da to učini.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.4)
Za izbegavanje
ŠPANIJA 1 | 18:30
Betis - Barcelona
ID: 7812666

U svim drugim okolnostima, ovo bi verovatno bila čista dvojka, ali ko može da vam garantuje da će to danas biti slučaj. Barselona igra dosta promenjivo, odbrana je toliko porozna da redovno prima golove, pa i uprkos dve vezane pobede u prvenstvu ne uliva poverenje. Betis je tek u prošlom kolu prekinuo niz loših rezultata, a sa Barsom u Sevilji je uvek zabava. Golovi su zagarantovani, pa 3+ može da vam bude ozbiljna alternativa, mada ko želi može da proba sa dvojkom jer je ista u kategoriji najvećih koje Mozzart daje na svetskom nivou.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.95)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 16:15
Real Madrid - Almeria
ID: 7812693

Real Madrid ima zicer na tacni, dolazi mu poslednjeplasirana Almerija koja još nema nijednu pobedu u prvenstvu. Izborila je šest remija, ali je nemoguće očekivati da će se danas desiti bilo šta osim rutinske pobede Blankosa. U seriji su od osam pobeda kod kuće, a samo su protiv Majorke postigli manje od dva gola. Ta i pobeda nad Granadom su jedine u kojima nije pala kiša golova, pa zato mi očekujemo 1-1&2+. Možete da dignete kvotu i sa kombinacijom u kojoj je više golova na talonu.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1-1&2+ (1.45)

tagovi

predlozzi i tipovanjaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara