PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Liverpul i Atletiko su fiksevi! Verujte li u Filipsovce?

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.01.21. | 10:38

Pročitajte nekoliko predloga za 31. januar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 16:15
Cadiz - Atl.Madrid
ID: 5353502

Kadiz se profilisao kao ubica velikana u dosadašnjem delu sezone. Bili su odlični protiv Barse, slavili su u duelu sa Realom u Madridu. Međutim, ta magija Kadiza je nestala. Sa druge strane tim Dijega Simeonea strojevim korakom gazi ka tituli. Kada dodamo da je Real napravio još jedan kiks, jasno je zašto verujemo u Jorgandžije.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.6)
Vredi probati
BELGIJA 1 | 18:15
Anderlecht - Gent
ID: 5353583

Duel dva tima koja su izneverili očekivanja. Umesto za titulu, bore se za ulazak u plej-of. Anderleht ima više šansi. Trenutno je na sedmoj poziciji, i u velikoj jurnjavci za Šarlroom i Beršotom. Gent je u još nezavidnijoj poziciji. Imaju samo 31 bod i danas bi mogli da se oproste od ambicija vezanih za vrh tabele.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.4)
Za izbegavanje
ITALIJA 1 | 20:45
Roma - Verona
ID: 5353508

Roma je u velikim problemima. Igra vrlo promenljivo i u ovom momentu joj nikako nije bio potreban duel sa Veronom. Posebno, što je tim Ivana Jurić aposlutni hit Serija A, koji je nedavno oduvao i Napoli. Bolje preskočite ovaj duel.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.85)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 17:30
West Ham - Liverpool
ID: 5358475

Liverpul se vratio na pobednički put, uz sve to pružio je vrhunsku partiju protiv Totenhema. Tim Jirgena Klopa igraće sa velikim samopouzdanjem u današnjem meču protiv Vest Hema. Čekićari mogu da budu nezgodni, ali... Verujemo u kvalitet Redsa i činjenicu da su pregurali krizu sa neefikasnošću.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.95)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 15:00
Atalanta - Lazio
ID: 5353499

Ovo je repriza duela iz Kupa Italije. Identično je i mesto odigravanja. Pre nekoliko dana Atalanta je bila bolja i slavila sa 3:2. Kada igraju ova dva tima nekako je spektakl zagrantovan. Posebno što treneri Gasperini i Inzagi ne znaju da kalkulišu. Kada se tome doda da su bodovi potrebni i jednima i drugima...


Oba tima daju gol

Tip: gg4+ (2.4)
Vredi probati
HOLANDIJA 1 | 14:30
Feyenoord - PSV
ID: 5353633

Jedan od najvećih derbija Holandije, PSV dočekuje sa zaostatkom u odnosu na Ajaks. Ali u odličnoj formi. Da ima publike na De Kajpu, Fajenorad bi imao više šansi.. Ovako, PSV u seriji od četiri pobede, ima ulogu favorita. Kvota je dobra, možda treba pokušati.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.4)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 17:00
Lille - Dijon
ID: 5353485

Lil je legitiman učesnik šampionske trke u Francuskoj. Igraju zaista odlično, i rutinski pobeđuju u kontinuitetu. Vezali su tri trijumfa, slavili su i na gostovanju Renu. Dižon igra tvrde mečeve, ali teško da će izdržati na gostovanju timu koji je bodovno poravnat sa PSŽ-om.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.43)
Fiksevi dana
HOLANDIJA 1 | 16:45
AZ Alkmaar - Ajax
ID: 5353631

Posle pojačanja u zimskom prelaznom roku Ajaks igra mnogo sigurnije. I pored problema lideri su Eredivizije, i danas imaju veliku šansu da naprave odlučujući korak ka tituli. Az Alkmar je vrlo dobar, ali ne tako opasan kao prethodne sezone. Igraju vrlo promenljivo, nedavno su izgubili od Utrehta.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.82)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara