Navijači Štutgarta (©Reuters)
Navijači Štutgarta (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): U Bremenu golovi, verujemo Štutgartu, kod Danaca probajte dvojke

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.06.20. | 09:45

Pogledajte nekoliko zanimljivih tipova za 7. jun...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
NEMAČKA 2 | 13:30
Hannover - Heidenheim
ID: 3042

Hajdenhajm odavno nije slavio na gostovanjima (dva vezana poraza i remi protiv St. Paulija), a kako i Hanover igra promenljivo ovo je utakmica na kojoj nijedan ishod ne bi bio iznenađenje. Možda je najmudrije da pokušate sa 2-3.


Ukupno golova

Tip: 2-3 (2)
Vredi probati
DANSKA 1 | 17:00
Nordsjaelland - Midtjylland
ID: 5506

Utakmica sa nezgodnim Nordšelandom mogla bi da nam razjasni da li je poraz od Horsensa bio posledica Midtjilandovog preranog opuštanja ili slučajnost. No, lider tri godine nije izgubio od žuto-crvenih, birajte između dvojke i GG3+.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.15)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 13:30
Werder - Wolfsburg
ID: 3014

Volfzburg, koji merka LE mnogo je opasniji u gostima, ali poslednjih godina nije imao mnogo uspeha u Bremenu. Verder se, pritom, bori za "goli život" i smatramo da je nešto bliži bodovima, pa reskirajte s KMB 1X&2+ ili potražite GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.75)
Fiksevi dana
NEMAČKA 2 | 13:30
Stuttgart - Osnabruck
ID: 3043

Pobeda u derbiju sa Hamburgerom očigledno je podigla samopouzdanje fudbalerima Štutgarta, koji su minulog vikenda bez većih problema slavili u Drezdenu. Osnabrik se bori za opstanak, ali iako će biti motivisan ovde je autsajder.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.38)
Fiksevi dana
AUSTRIJA 1 - PLAY OFF | 17:00
Hartberg - Salzburg
ID: 3312

Hartberg je šokirao LASK i podgrejao nadu da bi mogao do još jedne senzacije, ali aktuelni prvak Salcburg učvrstio se na vrhu i neće imati pardona prema najslabijoj ekipi u Top 6 grupi. Realno je da dvojka dođe uz 3+, pa i 1UG 2+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&3+ (1.3)
Fiksevi dana
DANSKA 1 | 17:00
Copenhagen - Randers
ID: 5503

Izgleda da je Kopenhagen maksimalno iskoristio prinudnu pauzu da se pregrupiše i krene u poteru za Midtjilandom, te Randers nema šta da traži protiv aktuelnog prvaka, koji ga "preslišava" po navici. Keca nadogradite sa 2-4 pogotka.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Vredi probati
AUSTRIJA 1 - PLAY OFF | 17:00
Wolfsberger - LASK
ID: 3301

Nesumnjivo je da je oduzimanje šest bodova zbog kršenja zdravstvenih propisa dobro uzdrmalo LASK, pa je posle prvog izgubio i drugo mesto, i to baš od Vukova. Jeste da u Volfzbergu nikad nije poražen, ali sada razmotrite KMB 1X&GG.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&gg (2.4)
Vredi probati
DANSKA 1 | 17:00
Horsens - Brondby
ID: 5505

Na njihovih šest poslednjih odmeravanja bilo je golova na obe strane, ali i samo jedan kec, pa iako su iza Horsensa "minimalci" protiv dva vodeća kluba blaga prednost pripada Brendbiju. Kao dodatne mogućnosti sugerišemo GG, X2 i njihove kombinacije.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.1)
Za izbegavanje
PORTUGALIJA 1 | 22:00
Rio Ave - Ferreira
ID: 4105

Rio Ave se bori za plasman u Evropu, a Pasos Fereira da zadrži prvoligaški status. Jasno vam je i bez nas ko je u ovoj priči kvalitetniji, međutim, domaći su prethodnih godina imali problema sa ovim rivalom, pa budite oprezni s kecom.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)
Za izbegavanje
AUSTRIJA 1 - PLAY OFF | 19:30
Rapid - Sturm
ID: 3302

Kečevi su postali "redak zver" u okršajima nekadašnjih šampiona, pa iako je Rapid objektivno jači ne možemo da mu poklonimo puno poverenje. Poslednji dvoboji bili su im prilično tvrdi i najpre vam sugerišemo 0-2, a potom i 1X&0-3.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanjaklađenjeInternet klađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara