Ćiro Imobile (Italija)
Ćiro Imobile (Italija)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Neobični EURO otvara obična dvojka na Azure

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.06.21. | 10:35

Pročitajte nekoliko predloga za 11. jun…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
REP. IRSKA 1 | 21:00
Shamrock - Finn Harps
ID: 5643228

Branilac šampionske titule pruža izuzetno promenljive partije, ali bez obzira na to za vodećim Slajgom zaostaje samo jedan bod. Šemrok je retko imao problema sa ekipom Fin Harpsa, a njihov aprilski okršaj dobio je rezultatom 2:0. Zbog toga u keca ipak uopšte ne sumnjamo.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Vredi probati
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 12:25
Japan - Serbia
ID: 5643091

Reprezentacija Srbije nije nas oduševila remijem sa Jamajkom u ponedeljak (1:1), a sada izabranike Dragana Stojkovića dočekuje rival koji je mnogo jači nego Rege Bojzi i koji u poslednje vreme rešeta protivničke mreže. No, Orlovi su imali vremena da se odmore, pa gađajte GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (2)
Vredi probati
FINSKA 1 | 17:30
AC Oulu - Honka
ID: 5643234

Gosti su osvojili samo tri boda, što uopšte nije pohvalan učinak za ekipu koja je u prošloj sezoni izborila izlazak na međunarodnu scenu. No, postoji tim koji je još gori i koji je doživeo sve poraze u dosadašnjem delu, a to je upravo Oulu, pridošlica u elitu. Dvojka je realna.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Vredi probati
REP. IRSKA 1 | 20:45
Derry City - Bohemians D.
ID: 5643236

 

Domaći su u minulih mesec dana bili prilično skloni nerešenim ishodima, dok je protivnik doživeo poraz na svojoj poslednjoj utakmici na strani, ali je zatim vezao dva izuzetno ubedljiva trijumfa. Zato nam se čini da vredi rizikovati sa dvojkom, koju bi trebalo da isprati 3+.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.25)
Vredi probati
REP. IRSKA 2 | 20:30
Bray - Shelbourne
ID: 5643257

Brej je igrao solidno tokom maja, ali sada mu dolazi ekipa koja vodi na tabeli, koja je vezala četiri prvenstvene pobede (neke od njih uz puno golova) i koja još ne zna za poraz. Dakle, sve je na strani Šelburna, pa čak i tradicija u međusobnim okršajima. Probajte i KMB 2&3+.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.25)
Za izbegavanje
LITVANIJA 2 | 18:00
Atmosfera - Neptunas
ID: 5645067

Domaći imaju šest bodova više nego “bogovi mora”, ali atmosfera u Atmosferi u poslednje vreme nije baš sjajna zbog serije poraza u različitim takmičenjima (neki od njih bili su rezultatima 5:1 i 7:0). Gosti igraju promenljivo, međutim, nisu sasvim bez šansi. Preskočite ih.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)
Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
Turkey - Italy
ID: 5643418

Dočekali smo konačno početak Evropskog prvenstva, neobičnog po mnogo čemu - načinu na koji će se igrati, pomeranju zbog pandemije COVIDA-19… Međutim, večeras će oči svih ljubitelja fudbala biti okrenute ka rimskom Olimpiku, a na njemu će ulogu apsolutnog favorita imati Azuri.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.68)
Fiksevi dana
REP. IRSKA 2 | 20:45
UCD - Cobh Ramblers
ID: 5643249

 

Drugoplasirani UCD zaostaje za liderom pet bodova, a u poslednje vreme imao je “šarene” rezultate. S druge strane, Kouv je posle četiri poraza konačno uspeo da zabeleži pobedu u prošlom kolu, međutim, to nipošto nije dovoljno da bismo mu poklonili poverenje. Odigrajte keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.48)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara