Takumi Minamino (Monako) i Usman Dembele (PSŽ)
Takumi Minamino (Monako) i Usman Dembele (PSŽ)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Svaka čast Kneževima, ali kraljevi su u Parizu

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.03.24. | 11:45

Pročitajte nekoliko predloga za 1. mart…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Vredi probati
TURSKA 1 | 18:00
Kasimpasa - Sivasspor
ID: 7919022


Kasimpaša i Sivas su odmah ispod „velike četvorke“, a peto mesto vodi u Evropu. Na minulih pet međusobnih susreta došle su dvojke; gosti su u stabilnijoj formi i to je razlog da razmislite o kombinaciji X2&GG pošto Kasimpaša uvek igra bez garda, kvota je izuzetno primamljiva.



Mozzart kombinazzije

Tip: X2&gg (2.8)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 21:00
WBA - Coventry
ID: 7918688


Vest Bromvič Albion se nalazi na poziciji koja vodi u doigravanje za promociju, ali ni Koventri nije daleko (ima samo pet bodova manje), pa treba očekivati zanimljivu utakmicu. Usudićemo se da prednost damo domaćoj ekipi, ali ukoliko sumnjate u keca i 3+ je vrlo dobar izbor.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)
Za izbegavanje
REP. IRSKA 1 | 20:45
Galway - Waterford
ID: 7918986


Posle početna dva kola Voterford zauzima prvu poziciju kao jedan od nekoliko klubova koji su osvojili četiri boda, ali sa najboljom gol-razlikom među njima. Domaćin je izgubio kod kuće od St. Patriksa, a potom iznenadio Dandalk na njegovom terenu. Izbegavanje je dobar izbor.



Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 20:30
Freiburg - Bayern
ID: 7918272


Tomas Tuhel je svestan da je na izlaznim vratima Bajerna i u takvim uslovima nije lako raditi, ali i njemu i ekipi jasno je da radi veličine kluba moraju da spasavaju šta se spasiti može. Frajburg je u krizi i dvojka je najrealnija, možda uz GG, pa probajte i kombinaciju.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.55)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Lazio - Milan
ID: 7918293


Na poslednja tri međusobna duela ovih klubova došli su kečevi, s tim da je Milan dva puta slavio sa po 2:0, dok je Lacio bio ubedljiviji (4:0). I jedni i drugi su minulih sedmica razočaravali, te se bolje ograničite na 0-2, bez obzira na to što gosti umeju da se raspucaju.



Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.69)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga | 18:30
Cukaricki - Napredak
ID: 7918127


Pozicije koje rivali zauzimaju na tabeli prednost daju Čukaričkom, ali bi Brđani morali da budu oprezni pošto je Napredak izuzetno dobro ušao u nastavak sezone (remi sa Spartakom i pobede nad Voždovcem i Novim Pazarom). Predlažemo vam keca, ali razmislite i o puno pogodaka.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Fiksevi dana
RUSIJA 1 | 17:00
Rostov - Krylya Sovetov
ID: 7918463


Ovom utakmicom počinje drugi deo šampionata Rusije, a s obzirom na partije koje su rivali pružali tokom priprema svi ishodi su realni. Gosti imaju osam bodova više, međutim, Rostov ih je poslednjih godina redovno dobijao na svom terenu. No, verovatno je GG najbolja opcija.



Oba tima daju gol

Tip: gg (1.82)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 21:00
Monaco - PSG
ID: 7918312


Dueli Monaka i Pari Sen-Žermena uglavnom obiluju golovima, obično na obe strane, a prethodna tri u kneževini pripala su domaćinu. Svecima bi značio dobar rezultat pred gostovanje Sosijedadu u Ligi šampiona, pa ipak rizikujte sa dvojkom. Ukoliko sumnjate, tu vam je KMB X2&GG.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.05)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara