Golman Remsa Predrag Rajković
Golman Remsa Predrag Rajković

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): “Uspavanka” u Remsu

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.04.21. | 11:30

Pročitajte nekoliko predloga za 23. april…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
HOLANDIJA 1 | 18:45
Willem II - RKC Waalwijk
ID: 5548384

 

Oba kluba nalaze se u vrlo nepovoljnim situacijama, s tim da je domaćima za nijansu gore jer imaju četiri boda manje nego rival, ali su i za nijansu u boljoj formi pošto su u prethodnih šest kola osvojili osam bodova, a RKC Valvajk duplo manje. Zato bismo pokušali sa kecom.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 20:30
Augsburg - Koln
ID: 5548382

 

U pitanju je direktno “klanje” za opstanak. Augsburg je u prošlom kolu izgubio u Frankfurtu sa 2:0, ali je na tom meču praktično nastupio njegov drugi tim, jer je trener Hajko Herlih većinu prvotimaca čuvao za ovu utakmicu. Keln je iznenadio Lajpcig, ali nama “miriše” na keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.8)
Za izbegavanje
REP. IRSKA 2 | 20:45
Cabinteely - Shelbourne
ID: 5550283

 Savetujemo vam da budete oprezni ovde. Domaći su odigrali tri meča i imaju dve pobede i poraz na gostovanju UCD. Šelburn je zabeležio po dva trijumfa i dva remija i nijedan ishod ne bi trebalo odbaciti, posebno kada se zna da su tvrde podele bodova česte na njihovim okršajima.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.68)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 21:00
Arsenal - Everton
ID: 5549170

Arsenal je u prošlom kolu jedva, u sedmom minutu nadoknade, došao do boda protiv Fulama. Nerešeno je odigrao i Everton sa Totenhemom, čime je „presudio“ menadžeru Pevaca Žozeu Murinju. Nijedan ishod ne bi trebalo odbaciti, mada je tradicija na strani domaćih. Birajte GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.8)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 21:00
Reims - Olympique Marseille
ID: 5549488

 

Marselj se bori za novoformiranu UEFA Ligu konferencija, a Rems samo za sopstvenu i satisfakciju svojih navijača, i to igranjem na mali rezultat koje mu je donelo niz od devet kola bez poraza. Zbog toga nas podela bodova uopšte ne bi iznenadila, ali 0-2 je ipak bolja opcija.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.72)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 18:30
Braunschweig - Erzgebirge Aue
ID: 5548351

Gosti imaju utakmicu manje i sedam bodova više nego protivnik koji je, pak, daleko motivisaniji, s obzirom na to da se nalazi tik iznad zone ispadanja. Kada se svemu tome doda činjenica da je Aue na strani vezao četiri poraza i remi, jasno je zbog čega vam preporučujemo keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.45)
Fiksevi dana
NEMAČKA 2 | 18:30
Karlsruher - Wurzburger
ID: 5548373

Domaći su konačno izašli iz COVID-19 karantina, a za njih je baš povoljna okolnost to što će tronedeljnu pauzu da prekinu protiv definitivno najslabije ekipe u ligi. Karlsrue je dobio međusobni januarski okršaj rezultatom 4:2, ali sada uz keca ne očekujemo baš toliko pogodaka.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)
Vredi probati
RUMUNIJA 1 - PLAY OUT | 19:30
Medias - Dinamo Buc.
ID: 5548385

Nisko je pao nekadašnji veliki klub iz prestonice - toliko nisko da se u grupi koja se bori za opstanak nalazi na mestu koje vodi u plej-aut. Ni Medijaš ne blista, domaći imaju samo tri boda više od Dinama, ali im ovde pripada uloga blagog favorita. Ako sumnjate, gađajte 0-2.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.85)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara